"Aleksandar Mitrović"
"Aleksandar Mitrović"

NOVOSTI: Mitrović menja Džeksona Martineza?

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.05.13. | 21:27

Prema pisanju dnevnog lista "Večernje novosti", mladi napadač Partizana na pragu prelaska u Porto

Aleksandar MitrovićPoslednjih dana u fudbalskim krugovima dosta se polemiše o tome da li će Aleksandar Mitrović posle samo jedne sezone u prvom timu napustiti Humsku 1 i uputiti se u bogatije krajeve zapadne Evrope, a izgleda da ćemo odgovor dobiti u ekspresnom roku.

Naime, kako saznaje dnevni list “Večernje novosti“, korpulentni napadač nalazi se na korak od prelaska u redove trostrukog uzastopnog šampiona Portugala, Porto, koji je za ovaj posao spreman da izdvoji oko šest miliona evropskih novčanica.

Izabrane vesti

U daljem tekstu navodi se da je veći deo posla dogovoren, kao i da je ostalo samo da se utanače sitni detalji oko transfera.

Posle priče da će Lazar Marković otići u Benfiku, u srpski fudbal stigla je nova “bombastična“ vest, a 18-godišnji centarfor je posle pravog buma u ovoj sezoni postao najtraženija “roba“ crno-belih. Pored Zmajeva, Mitrovića najviše želi Napoli, a situaciju pomno prate i brojni španski, turski i nemački klubovi.

S obzirom da je Porto nedavno rasprodao gotovo sve najbolje igrače i ofanzivne linije (Žoao Mutinjo i Džekson Rodrigez završili su u Monaku, Džekson Martinez u Atletiko Madridu), očigledno je da uprava šampiona Portugala u mladom reprezentativcu Srbije vidi pravo rešenje za napadačke zadatke, kao i novu “sitnu“ investiciju, koja će se kasnije debelo isplatiti.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar MitrovićDžekson MartinezDžekson RodrigezEvropaFK PartizanPortoPortugalSrbijaSuperligaŽoao Mutinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara