""
""

Nema duple krune za Olimpijakos, AEK je opet veliki! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.05.16. | 21:29

Žuto-crni su ovim trijumfom došli do 15. pehara u nacionalnom kupu i izvesno je da će igrati barem u kvalifikacijama za Ligu Evrope sledeće sezone

Patnjama navijača AEK-a konačno je došao kraj ove sezone, a fudbaleri Dvoglavog atinskog orla večerašnjim osvajanjem Kupa Grčke definitivno su se vratili tamo gde im je mesto – u sam vrh fudbala na Peloponezu.

Izabrane vesti

Pre dve godine AEK je osramoćen i izbačen u drugu grčku ligu, a sada je osvojio prvi trofej posle pet godina i pokazao da funkcionerski tandem Dušan Bajević – Branko Milovanović vodi ekipu pravim putem.

“Večiti“ šampion Grčke propustio je večeras priliku da osvoji novu duplu krunu u tišini Olimpijskog stadiona u Atini. Publike nije bilo odlukom saveza zbog incidenata u polufinalu na meču PAOK-a i Olimpijakosa.

Bilo kako bilo, žuto-crni su ovim trijumfom došli do 15. pehara u nacionalnom kupu i izvesno je da će igrati barem u kvalifikacijama za Ligu Evrope sledeće sezone.

Strelac prvog gola za AEK bio je Petras Mantalos u 38. minutu, a potom je u 51. minutu Alžirac Rafik Đebur zatresao mrežu Olimpijakosa čiji je dres nosio u periodu od 2011. do 2014. godine.

Kakvu-takvu nadu Olimpijakosu dao je pogodak Alehandro Domingez, ali je to bilo sve što je šampion Grčke uspeo do kraja.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Milivojević igrao je celu utakmicu za Olimpijakos, a zaradio je i žuti karton u prvom poluvremenu.


(FOTO: Youtube printscreen)
 


tagovi

Refik ĐeburOlimpijakosmeđunarodni fudbalLuka MilivojevićGrčkaEvropaDušan BajevićBranko MilovanovićAEK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara