""
""

Ne ide bez Mitrogola: Ostende potopio Anderleht, bivša želja Partizana cepala mrežu velikana (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.08.15. | 16:29

Da stvar bude gora po Anderleht, drugi gol za Ostende dao je bivši igrač briselskog kluba Goi Bi Sirijak, dok je dvostruki strelac bio Nolidž Musona. Navijačima Partizana ovaj momak ostao je u sećanju od pre četiri godine, kada je tadašnji trener Aleksandar Stanojević želeo da ga dovede iz južnoafričkog Kajzerčifsa

Otkad su se razišli Anderleht i Aleksandar Mitrović i jednoj i drugoj strani očigledno će biti potrebno vremena da se priviknu na “raskid“. Mitrović se bori za minute u Njukaslu, a Anderleht uz dosta problema za bodove u belgijskom šampionatu.

Izabrane vesti

Fudbaleri najtrofejnijeg belgijskog kluba poraženi su danas na gostovanju Ostendeu sa 3:1 u četvrtom kolu Pro lige, a domaćin je ostao na liderskoj poziciji na tabeli.

Ostende je zasluženo trijumfovao, mada je imao i sreće u par situacija kod vođstva od 2:1, kada se napadači Anderlehta nisu snašli, odnosno komično su reagovali kada je trebalo da budu najsmireniji.

Da stvar bude gora po Anderleht, drugi gol za Ostende dao je bivši igrač briselskog kluba Goi Bi Sirijak, dok je dvostruki strelac bio Nolidž Musona. Navijačima Partizana ovaj momak ostao je u sećanju od pre četiri godine, kada je tadašnji trener Aleksandar Stanojević želeo da ga dovede iz južnoafričkog Kajzerčifsa.

Musona je već u trećem minutu pogodio mrežu Anderlehta i tada je načeo velikog rivala, a on ga je i dokrajičio u 90. minutu posle ne baš inteligentnog penala koji je napravio Kara Mbođ.

Čak i taj jedan pogodak koji su gosti postigli bio je delo igrača domaćih Antonija Milića koji je zatresao sopstvenu mrežu u 48. minutu.

Reprezentativac Srbije Ivan Obradović nije igrao danas za Anderleht zbog povrede. 


PRO LIGA – četvrto kolo:

Petak:
Briž – Kortrijk 2:1 (0:0)
/Vormer 49, Dirks 90+3 – Papazoglu 90/

Subota:
Muskron – Standard 1:1 (1:1)
/Pejr 42 - Knokart 23/

Genk – Vesterlo 2:1 (0:0)
/Bujens 11, Bufel 51 - Gunongbe 38/

Lokeren – Mehelen 2:0 (1:0)
/Marić 41, Ansa 88/

Beveren – Zulte Varegem 2:1 (1:0)
/Mini 38, Gano 81 - Leje 47/

Nedelja:
Ostende – Anderleht 3:1
/Musona 3, 90pen, Gohi 65 – Milić 48ag/

18.00 Gent – Sen Truden
20.00 Leuven – Šarlroa

(FOTO: Action Images)


tagovi

Župiler Pro ligaOstendeNolidž MusonaIvan ObradovićEvropaBelgijaAnderlehtAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara