""
""

Napadači Bornmauta igraju kao da imaju povez preko očiju! Njukasl kljucnuo ceo plen zahvaljući štikli Mitrovića! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.11.15. | 15:35

Svrake golom Pereza slavile protiv Bornmauta, ali je ključna figura bio golman Federiči – 1:0

Sve što se desi jednom može da se okarakteriše kao slučajnost... A sve što se desi više puta nikako ne može da se označi kao slučajnost. Stara kineska poslovica savršeno opisuje novo posrtanje Bornmauta i ofanzivnu inpotentnost tog tima. Ekipa koja je u prethodnih četiri kola postigla samo dva gola i danas se istakla festivalom neverovatnih promašaja. Možda Njukasl nije zaslužio ceo plen, ali je postigao pogodak, a  zatim se uspešno branio zahvaljujući glupostima domaćih napadača.

Na kraju Svrake su u uvodnom meču 12.kola Premijer lige slavile minimalnu pobedu (1:0) i najavile da bi mogle da pobegnu sa dna. Protiv Bornmauta su imali veliku pomoć viših sila i sreće, ali su se ispod tri boda na Vitaliti stadionu autorskim delom potpisali golman Federići, kao i naš Aleksandar Mitrović.

Izabrane vesti

Australijski čuvar mreže začarao je napadače Bornmauta u prvom poluvremenu, a naš reprezentativac je započeo akciju koja je prethodila golu Pereza. U tom 27.minutu Mitrović je gotovo savršeno odigrao petu za Vijnalduma kome je lopta pobegla, ali Perezu je ostavljen brisan prostor da lagano izvrši egzekuciju.

Koliko je Bornmaut bio nadomaćan najbolje govori činjenica da je domaćin imao 11 šuteva ka golu Njukasla u prvom poluvremenu. Ali šta to vredi kada su napadači tog kluba igrali kao da imaju povez preko očiju.

U nastavku je domaćin imao inicijativu, ali nije bio toliko kreativan. Njukasl je posle 12 mečeva uspeo da upiše ceo plen na gostovanju.

ENGLESKA, PREMIJER LIGA – 12.KOLO

Subota

Bornmaut – Njukasl 0:1 (0:1)

/Perez 27/

16.00 Vest Hem – Everton

16.00 Sanderlend – Sautempton

16.00 Norič – Svonsi

16.00 Lester – Votford

16.00 Mančester jun – Vest Bromvič Albion

18.30 Stouk – Čelsi

Nedelja

14.30 Aston Vila – Mančester Siti

17.00 Liverpul – Kristal Palas

17.00 Arsenal - Totenhem

(Foto Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu

 


tagovi

Premijer ligaEvropaEngleskaAleksandar MitrovićAdam Federiči

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara