""
""

Mitrović: Znao sam da će Jojić postići gol!

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.05.13. | 10:13

"Posebnu draž daje joj to što je došla usred neverovatnog spleta okolnosti i svih priča koje su kružile. Overili smo je golom u 90. minutu, dokazali smo da smo bolja ekipa", dodao je Lazevski

 

Fudbaleri Partizana burno su u svlačionici proslavili trijumf u derbiju nad Crvenom zvezdom, a napadač Aleksandar Mitrović rekao je da je predosećao da će Miloš Jojić postići pobedonosni pogodak.

Izabrane vesti

Crno-beli su na svom stadionu slavili sa 1:0 i sada su na korak od odbrane titule pošto imaju gotovo nedostižnih pet bodova nad najvećim rivalom. Pobednik je odlučen fantastičnim golom Jojića iz slobodnog udarca u 90. minutu.
"Prišao sam Jojiću i rekao mu da će dati gol, majstor to i uradio. Moram da čestitam i golmanu Stojkoviću koji je par puta sjajno reagovao, ali i našoj odbrani koja im nije dozvolila da priđu golu. Dokazali smo da smo najbolji tim u državi", izjavio je Mitrović.

Njegov imenjak Aleksandar Lazevski, koji je u igru ušao pred sam kraj, istakao je da mu je "ova titula najdraža".
"Posebnu draž daje joj to što je došla usred neverovatnog spleta okolnosti i svih priča koje su kružile. Overili smo je golom u 90. minutu, dokazali smo da smo bolja ekipa", rekao je Lazevski.

Defanzivac Ivan Ivanov konstatovao je da večerašnja pobeda "ne može biti slađa".
"Imali smo veliku prednost nad Crvenom zvezdom, izgubili je, i samopouzdanuje je bilo poljuljano. Međutim, dokazali smo da imamo karakter", poručio je Ivanov.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar LazevskiAleksandar MitrovićIvan IvanovFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara