""
""

Mitro se kaje: Glupo je da se svađamo zbog penala

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.10.16. | 09:29

"Nije mi lako jer imam ozbiljnu konkurenciju u Dvajtu Gejlu koji daje golove na svakoj utakmici", poručuje Srbin posle zapažene role u Liga kupu

Luda glava Aleksandra Mitrovića opet je došla do izražaja u utorak uveče tokom utakmice Liga kupa protiv Prestona (6:0), kada se posvađao sa Metom Ričijem oko izvođenja jedanaesterca. 

Izabrane vesti

Srbin je insisitrao da mu zvezda Njukasla prepusti najstrožu kaznu, nekoliko puta ponovio: “Daj mi”, ali ovaj to nije učinio. Kada se usijana glava malo smirila Mitrović je priznao da je pogrešio.
“Met je predodređen da puca penale. Pitao sam ga da mi prepusti da se upišem u strelce, nije bilo ništa ozbiljno. Njegova je dužnost da ih šutira, ja sam samo želeo gol. Dobro je gađao, pogodio i dokle god je tako nije bitno ko izvodi penale. Želeo sam taj penal jer sam hteo što više golova, ali mi je drago i zbog njega jer ga je stvarno lepo izveo”, spušta Mitrović loptu na zemlju.

Ni sam Riči ne vidi ništa loše posle rasprave.
“Ja pucam penale! Mitro je napadač, svako hoće da postigne što više golova, ali otkako je Dvajt Gejl promašio penal, to je moja dužnost koje se ne odričem. Mitro je sjajan momak, živahan, lepo je imati ga u timu. Radi se o top napadaču, koji će dati još puno golova”, poručio je Met Riči.

Iako u dresu Srbije igra standardno, to nije slučaj sa Mitrovićem u dresu Njukasla.
“Mnogo je vremena prošlo otkako sam bio starter, pa sam bio srećan što sam postigao dva gola. I to lepa. Možda sam mogao još jedan ili dva, ali nije važno. Moj posao je da pogađam i stvaram šanse. Nije mi lako jer imam ozbiljnu konkurenciju u Dvajtu Gejlu koji daje golove na svakoj utakmici. Volim ga kao čoveka i fudbalera, ali nastaviću da radim naporno i da se borim za mesto. Ako ste dobar igrač morate da terate sebe da se iznova dokazujete i to ću da činim dok ne dobijem šansu”, najavio je Mitrović.

Srpski reprezentativac je izneo još neke utiske sa utakmice sa Prestonom, uz poseban osvrt na spontano đuskanje sa navijačima Svraka posle meča.
"Prelepa atmosfera je bila tokom čitave utakmice. A kada sam čuo skandiranje, srce je htelo da mi iskoči iz grudi. Izuzetno prija kad te navijači vole. Ma, nemam reči kojima bih opisao zadovoljstvo. Zahvalan sam na podršci i nadam se da ću nastaviti ovako. Želim da im se odužim golovima i dobrim partijama", poručio je Mitar u razgovoru za ALO!.

Radovao se kao sumanut...
"Jednostavno, ne mogu da se suzdržim kad sam toliko srećan. To je jače od mene. Nije dobro za moju karijeru, ali to sam ja", zaključio je Aleksandar Mitrović.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Met RičiEngleskaDvajt GejlČempionšipAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara