"Vesti o Čanovom dolasku na sajtu Liverpula"
"Vesti o Čanovom dolasku na sajtu Liverpula"

Kuva na Enfildu – stigao i Emre Čan!

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.06.14. | 12:19

Liverpul doveo drugo pojačanje

Vesti o Čanovom dolasku na sajtu LiverpulaRiki Lambert je povukao nogu, a sada je na Enfild sletela i druga lasta, pošto je Liverpul potpisao ugovor sa 20-godišnjim vezistom Emreom Čanom! Mladi reprezentativac Nemačke je u Premijer ligu stigao iz Bajera iz Leverkuzena, koji će profit od 12.000.000 evra verovatno iskoristiti kako bi doveo Emreovog naslednika u vidu Hamburgovog Hakana Čalhanoglua.

Ali ovaj prvi posao je mnogo zanimljiviji i ne samo zbog toga što je zvanično potvrđen na sajtu Liverpula, već pre svega jer se radi o jednom od najtalentovanijih fudbalera današnjice, koji može da igra i na mestu levog beka. Baš na njegovim pozicijama je trener Redsa Brendan Rodžers i planirao da pojača konkurenciju.

Izabrane vesti

Čan je, inače, u Leverkuzen stigao prošlog leta iz Bajerna i na 39 utakmica za Aspirindžije postigao je četiri gola.

Njegovim dolaskom svakako neće biti završena rekonstrukcija Rodžersovog tima za narednu sezonu, jer samo učešće u Ligi šampiona zahteva mnogo dužu klupu od one na koju je šef struke mogao do sada da računa.

Engleski mediji da bi sledeći mogli da parafiraju kapiten Sautemptona Adam Lalana i levi bek Sevilje Alberto Moreno. Ali ti poslovi nisu zaključeni, pa je sasvim moguće da na Enfildu potraže alternativna rešenja, jer su razlike u novcu koje Liverpul nudi i onog koji kupci traže za sada nepremostive prepreke ostvarenju transfera.

(FOTO: liverpoolfc.com)


tagovi

transferi2014Premijer ligaNemackaEngleskaLiverpulEvropaEmre ČanBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara