"Aleksandar Filipović"
"Aleksandar Filipović"

Još jedan zlatni Orlić ide iz Srbije, zovu Španci i Belgijanci, najozbiljniji je Dinamo

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.07.17. | 11:15

Aleksandar Filipović na izlaznim vratima Voždovca

Aleksandar FilipovićDošlo vreme da još jedan član zlatne generacije srpskih Orlića naplati svoje fudbalsko umeće transferom u inostranstvo. Prema informacijama MOZZART Sporta Aleksandar Filipović je veoma blizu odlaska iz Voždovca, pošto se telefon kluba iz Zaplanjske usijao od poziva potencijalnih kupaca.

Tu su dva španska kluba (za jedan znamo da je Leganes) pošto je Filipović na Evropskom U21 prvenstvu odigrao veoma dobro protiv tamošnje selekcije, interesuju se i klubovi iz Belgije, ali su za sada najuporniji Rumuni. Tačnije Dinamo iz Bukurešta, koji je veoma uporan u pokušajima da angažuje Filipovića. Treneru Dinama Kuzminu Kontri nije promaklo da 22-godišnji Filipović može da pokrije sve četiri pozicije u poslednjoj liniji, mada je u Voždovcu najviše igrao na levom beku. Podsetimo, Filipović je u subotu načeo Bačku i po oštem mišljenju bio najbolji igrač u pobedi Zmajeva od 3:0.

Izabrane vesti

Konačna odluka biće doneta u narednih nekoliko dana. Voždovac će nešto zaraditi, a Filipović će svakako dobiti šansu da igra u prvenstvu jačem od srpskog. Samo da u dogovoru sa klubom izabere najbolju sredinu za sebe.

Podsetimo, Zmajeve su ovog leta napustili Nenad Marinković (Mladost Lučani), Uroš Sinđić (Mladost Lučani), Stefan Dražić (Mehelen) i Ognjen Krasić (Banants). Stigli su Alen Mašović (Čukarički), Mihailo Perović (Ujpešt), te mladi Igor Maksimović (Partizan) i Luka Lošić (Vehen).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar FilipovićDinamo BukurestLeganesSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara