""
""

Jedan dribling, drugi dribling, treći dribling... Alžirska magija Hanija čuva Anderlehtu šampionsku zalihu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.04.17. | 19:53

Sjajnim golom ofanzivnog veziste tim iz Brisela slavio na gostovanju Ostendeu - 1:0

To je ta magija zbog koje je Anderleht duboko zavukao ruku u džep i prošlog leta doveo Sofija Hanija iz Mehelana. Sjajnim golom ofanzivnog veziste tim iz Brisela je slavio protiv Ostendea u trećem kolu plej-ofa i stekao sam bodova prednosti u odnosu na Briž - 1:0.

Tim za koji su i ove večeri igrali Ivan Obradović i Uroš Spajić mučio se protiv Ostendea. Imali su gosti incijativu, nekoliko šansi, ali emotivno ispraženjeni posle sudara sa Junajtedom morali su da sačekaju trenutak inspiracije.

Izabrane vesti

I dočekali su ga. Igrao se 48.minut kada je Hani dobio loptu na sredini terena, a onda pustio magiju. Red driblinga, red kvalitetnih lažnjaka i na kraju savršeno poslata kifla unutrašnjim stopalom u gol Ostendea - 1:0. Alžirac je trasirao put ka pobedi, potom je kvalitetniji gost znao da sačuva prednost.

Uro Spajić je odigrao svih 90 minuta za Anderleht i to više nego solidno. Dobio je žuti karton, kao i njegov parnjak iz centralnog dela odbrane Kara Mbođ.

Inače, sprski internacionalac Uroš Vitas sjajnu sezonu oplemenio je još jednim golom. On je pogodio za Mehelen na gostovanju Beverenu iz penala. Gosti su dobili taj meč sa 2:1.

BELGIJA - PLEJ OF

Nedelja

Ostende - Anderleht 0:1 (0:0)
/Hani 48/

Ponedeljak

14.30 Zulte Varegem - Briž

18.00 Šarlroa - Gent

 

 


tagovi

AnderlehtBelgijaEvropaIvan ObradovićŽupiler Pro ligaSofijan HaniSrbijaUroš Spajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara