"Aleksandar Mitrović"
"Aleksandar Mitrović"

Drama poslednjeg dana! Red za Mitrovića, četiri kluba u opticaju

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.01.18. | 21:47

A on još u Anderlehtu

Aleksandar MitrovićIslam Slimani nije prošao preglede? Anderleht nije prodao Lukaša Teodorčika pa nema dovoljno novca? Belgijski klub i Njukasl ne mogu da se dogovore oko toga ko će da plaća platu? Mnogo spekulacija, ali nema konačnog odgovora na pitanje: zašto je propao transfer Aleksandra Mitrovića u Anderleht?

A možda i nije propao? Kontaktirali smo kolege iz Belgije i oni nam kažu da je Mitrović i dalje u Anderlehtovim kancelarijama i da čeka na rasplet situacije.

Izabrane vesti

Prema nekim informacijama, u Briselu se i dalje nadaju dogovoru sa Njukaslom. Ali ima i onih koje kažu da Mitrović u Belgiji samo čeka drugi avion. Ne za Englesku. U stvari, niko ne zna u kojem bi pravcu on leteo.

Belgijski novinari nam kažu da se ispred Anderlehtovih prostorija može čuti da su mnogi drugi klubovi naumili da iskoriste ovu pat poziciju i Mitrovića “spasu“ nezavidne situacije. Ne možemo ni da zamislimo koliko mu je teško sada.

Šta ako zaista ne dođe do povratka u Anderleht? Mnogo je scenarija. Las Palmas se ponudio da Mitrovića uzme na pozajmicu, ali nije jedini. Pominje se i Levante. Bordo celog januara traži napadača i još ga nije našao (Žirondinci su nudili 4.000.000 i 20 odsto za Ričmonda Boaćija). Opcija je i Olimpijakos. Kolege Iz Brisela nam prepričavaju konfuznu situaciju, pominje se još i-ha klubova. Ali u ovom trenutku sve deluje prilično neizvesno.

Pritom, Islam Slimani još nije prošao lekarske preglede u Njukaslu. Došao je na njih lakše povređen. Na ostrvu ipak tvrde da se očekuje Mitrovićev odlazak.

Gde? To je pitanje od milion evra. Teoretski, čak i ako danas ne saznamo, postoji mogućnost da novi klub pronađe u zemljama u kojima se prelazni rok ne završava večeras. U Portugaliji traje i sutra. Tu je i Rusija. Kina naravno, ali to je malo verovatno.

Samo da pronađe pravi klub. Mnogo je bitno. I zbog Mitrovića samog. I zbog Mundijala.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SrbijaPremijer ligaOlimpijakosLevanteLas PalmasEngleskaBordoAnderlehtAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara