""
""

Brutalni Pipen: Onaj Čikago počistio bi Golden Stejt, spakovali bi Karija u džep! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.04.16. | 21:06

"Ja bih imao veliki izazov da čuvam Stefa, ali verujem da bih ga zadržao na manje od 20 postignutih poena“, samouveren je Pipen

Stef Kari i Klej Tompson prošle sezone doneli su šampionski trofej NBA lige Golden Stejt Voriorsima. Na tom putu, a i ove sezone oborili su više rekorda, što je neminovno dovelo do poređenja sa nekim od najboljih ekipa u istoriji ovog takmičenja.

Izabrane vesti

Tako nije mali broj onih u SAD, a i širom planete koji smatraju da bi ovi Voriorsi u nekom hipotetičkom okršaju mogli da pariraju slavnoj generaciji Čikago Bulsa iz 90-tih godina prošlog veka koju su predvodili Majkl Džordan, Skoti Pipen i Denis Rodman.

Prvi se oko ovog poređenja oglasio Pipen koji je bez dlake na jeziku ocenio da Golden Stejt ne bi imao šta da traži u duelu sa Bulsima tadašnjeg trenera Fila Džeksona.
“Mislim da bi Bulsi dobili tu seriju u četiri utakmice! Ne verujem da bi sebi dozvolili nikakvo opuštanje u takvom okršaju“, rekao je Pipen u razgovoru sa američkim novinarom Patrikom O’Konorom, jednim od voditelja poznate emisije “Šou Dena Patrika“.

Novinare je zanimalo i kako bi Pipen odredio čuvare za asove Golden Stejta.
“Verovatno bih stavio Majkla da čuva Kleja. Ja bih imao veliki izazov da čuvam Stefa, ali verujem da bih ga zadržao na manje od 20 postignutih poena“, samouveren je Pipen.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stef KariSkoti PipenNBA ligaMajkl DžordanKlej TompsonČikago Buls

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara