"Dobro počeli, a kasnije potpuno pali"
"Dobro počeli, a kasnije potpuno pali"

Bosančić: Partizan ni iz čega do pobede

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.10.14. | 22:02

"Bili smo bolji u prvom poluvremenu i tako je trebalo da nastavimo da igramo", iskren je bio Bosančić.

Dobro počeli, a kasnije potpuno pali

Zvezda će imati za čime da žali u 147. večitom derbiju, a Miloš Bosančić priznao je da ne zna zašto su crveno-beli potpuni pali u drugom poluvremenu u kojem je Partizan dominirao.
“Bili smo bolji u prvom poluvremenu i tako je trebalo da nastavimo da igramo. Oni su primetili da imamo velikih problema sa dugim loptama i forsirali su tu igru i praktično ni iz čega došli do gola. Krivo mi je što nismo nastavili da igramo kao u prvom poluvremenu, jer smo stvarno bili bolji”, rekao je Bosančić koji je na večitom derbiju debitovao 2007. godine i to u dresu Partizana.

Izabrane vesti

Talentovani vezni fudbaler kaže da se dobro osećao u dresu Zvezde i da nije imao problem na terenu. Takođe, Bosančić smatra da je prvenstvena trka daleko od rešenog.
“Sve je bilo u redu. Sada moramo da idemo dalje. Partizan sada ima već četiri boda prednosti, ali daleko od toga da je gotovo”, dodao je on.

Darko Lazović priznao je da je Zvezda primila gol na način kojeg se najviše plašila.
“Dosta smo dobro otvorili meč, imamo za čime da žalimo. Plašili smo se se slobodnih udaraca i tako smo primili gol. Još se igra, daleko je kraj prvenstva”, kaže Lazović.

Nejc Pečnik odigrao je korektnu utakmicu, a posle večitog derbija rekao je da niko ne može da ima zamerke na ono što je ekipa pružila.
"Bez obzira na sve, nismo smeli da izgubimo derbi. Dali smo maksimum i ne možemo sebi mnogo toga da zamerimo. Promenili su igru i stisli nas dugim loptama. Valjda će i oni početi da prave kikseve”, rekao je Pečnik.

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDarko LazovićMiloš BosančićFK PartizanSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara