""
""

Balotelija ocrnio reprezentativni kolega: On nema mozak, gađao je saigače hranom

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.09.16. | 21:26

Iako je trenutno u žiži zbog dobrih igara i golova, Balotelija i dalje prate repovi iz prošlosti

Šta god da Mario Baloteli uradi na terenu i kako god da se ponaša, repovi iz privatnog života će ga večno pratiti. Italijan je nepresušan izvor kontroverznih situacija…

Izabrane vesti

Trenutno je Baloteli u žiži zbog sjajnih igara za Nicu gde je u dva prvenstvena meča postigao četiri gola i nosi veliku zaslugu za aktuelni plasman kluba sa Rivijere na vrh prvenstvene lestvice u Francuskoj.

Ali neki raniji gresi su tu da mu pokvare trenutke slave. Tako se sada ničim izazvan oglasio Balotelijev bivši saigrač iz mlade reprezentacije Italije, Salvatore Boketi. Nekada jedan od talentovanijih defanzivaca na Čizmi je poslednjih godina daleko od vrhunskog fudbala. Iako je mnogo obećavao kada se pojavio u Đenovi, Boketijeva karijera ide silaznom putanjom u poslednje vreme. Posle selidbe iz Đenove u Rubin, prešao je u Spartak iz Moskve, potom imao kratku i neuspešnu pozajmicu u Mulanu, a danas je opet član Spartaka.

Boketi se prisetio dana sa Balotelijem u mladoj reprezentaciji Italije i rekao neke stvari koje se sigurno neće svideti kontroverznom napadaču.
“Baloteli je dobar igrač, ali teško je nešto napraviti u karijeri kada nemaš mozga. Jednom prlikom je Marka Motu gađao tanjirom punim paste, samo zato jer je ovaj uzeo hranu pre njega. I takvih situaciji je bilo još mnogo”, rekao je Boketi.

S obzirom da su i jedan i drugi daleko od toga opet budu reprezentativne kolege, ove Boketijeve prozivke sigurno beće imati nekog velikog uticaja, ali verujemo da će Mario prvom prilikom kada se sretnu imati šta da kaže Boketiju.

(FOTO: Action images)


tagovi

Spartak MoskvaSalvatore BoketiRusijaPremijer ligaNicaMario BaloteliLiga 1FrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara