""
""

Ludo, luđe, Perperoglu! Barselona povela u finalu, Real ispustio brejk (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.06.16. | 22:34

Zvuk sirene za kraj utakmice kao da je označio početak velikog slavlja domaćih navijača koji su gledajući rezultatsku klackalicu svih 40 minuta grickali nokte i čupali kose

Kakva drama u košarkaškom El Klasiku na startu finalne serije španske ACB lige, a na kraju je slavila Barselona! Junak navijača katalonskog giganta je Stratos Perperoglu koji je postigao pobedonosni koš za 100:99 i vođstvo Barselone od 1:0 u borbi za najvredniji španski trofej.

Izabrane vesti

Real je bio tako blizu brejka posle koša Gustava Ajona 14 sekundi pre kraja, ali je u poslednjim stotinkama Grk u dresu Barselone, posle sjajne asistencije starog vuka Huana Karlosa Navara uspeo da na ziceru provuče loptu kroz obruč.

Zvuk sirene za kraj utakmice kao da je označio početak velikog slavlja domaćih navijača koji su gledajući rezultatsku klackalicu svih 40 minuta grickali nokte i čupali kose.

Sve se ipak dobro završilo za domaćina koji će već za dva dana ponovo biti domaćin Reala u seriji koja se igra na tri dobijene utakmice.

Perperoglu je utakmicu završio sa 18 poena, a najefikasniji u Barseloni bio je Džastin Doelman sa 19 poena. Ante Tomić ubacio je 14 poena i uhvatio osam lopti, a Tomaš Satoranski imao je 13 poena.

Sjajnu partiju u gostujućoj ekipi pružio je Džejsi Kerol sa 21 poenom, dok je Serhio Ljulj ovaj put postigao 14 poena.

 

(FOTO: Starsport)

 


tagovi

Stratos PerperogluŠpanijaReal MadridSerhio LjuljHuan Karlos NavaroEvropaEvroligaAnte TomićACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara