Danil Medvedev (Reuters)
Danil Medvedev (Reuters)

Sramota australijskih navijača, Medvedev se pita koliki im je IQ (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.01.22. | 12:53

Rus ućutkivao nepristojne Australijance posle meča

Hladnokrvni Danil Medvedev je pobedio Nika Kirjosa uz manje poteškoće, a veće probleme mu je pravila nepristojna australijska publika. Tribine u Melburnu su otvoreno zviždale Rusu čak i prilikom servisa.

Kada je osvojio meč poen, Medvedev je krenuo prema mreži, okrenuo se prema publici i rekao nešto na ruskom u stilu: ’Sad možete da ućutite’.

Izabrane vesti

Australijanci se nisu suzdržali ni na kraju meča kada je davao izjavu. U nedostatku Novaka Đokovića našli su novu metu... Na pitanje legendarnog Džima Kurijera kako je ostao tako miran, Rus je odgovorio:

„To je jedini način kada vam zvižde između prvog i drugog servisa. Nije lako, ali treba da ostanete mirni i pobedite meč“.

Potom je publika opet počela sa zvižducima, a Medvedev joj se obratio:

„Ljudi, pokažite makar malo poštovanja prema Džimu Kurijeru. On je ovde dva puta bio šampion. Pustite ga da priča. Ako poštujete nekoga, poštujte makar Džima Kurijera“.

I u izjavi u miks zoni nije krio razočaranje.

„Razočaravjuće je kada prave toliku buku između prvog i drugog servisa. Pretposvaljam da neki ljudi imaju nizak koeficijent inteligencije“, rekao je Rus.

Nema sumnje da u nastavku takmičenja ne treba da očekuje podršku od domaćih navijača...

Nekoliko australijskih novinara se posle meča oglasilo na društvenim mrežama i iskazalo žaljenje što njihova zemlja nastavlja da ostavlja loš utisak i posle svega što se desilo sa Đokovićem.



tagovi

Australijan openDanil Medvedev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara