Humanitarni tiket u podne: Nada Šargin tipuje za osmogodišnju Anđelu Stojanović

Vreme čitanja: 5min | sre. 18.03.20. | 09:49

Poznata glumica cilja dobitak od 121.000 dinara

Rođena je u Zrenjaninu, a glumu završila u Novom Sadu u klasi profesorke Vide Ognjenović. Diplomirala je sa kolegama Igorom Đorđevićem, Slobodanom Stefanovićem i Ivanom Bosiljčićem. Prvakinja je drame Narodnog pozorišta u Beogradu. Za prvu veliku filmsku ulogu dobila je nagradu “Carica Teodora”, a kasnije se nižu Sterijina nagrada, “Zoran Radmilović”, “Miloš Žutić”…Rado smo je gledali i gledamo u filmovima i serijama “Vratiće se rode”, “Grudi”, “Jagodići”, “Sumnjiva lica”, “Nemanjići”, “Dug moru”, “Delirijum tremens”,“Otac”…

Glumica Nada Šargin svojevremeno je kazala da se  ljubav, zagrljaj, nežnost, energija, ne mogu porediti ni sa čim materijalnim, ni sa kakvom karijerom, slavom, spoljnim faktorima. Otkako je postala majka, u sebi je pronašla novu snagu, inspiraciju i volju.

Izabrane vesti

Kao i većina ljudi, srpska glumica, posebnu empatiju ima prema deci, naročito koja imaju određene poteškoće. Nada je odlučila da dobitak uputi ka osmogodišnjoj Anđeli Stojanović koja ima teško oštećenje sluha, a potrebna su joj dva slušna aparata velike jačine koja bi olakšala komunikaciju sa spoljnim svetom. Uz pomoć prijatelja, uspešnog kladioca, sastavila je današnji dobrotvorni listić.

Naša umetnica svojevremeno se bavila mačevanjem, oružje floret. Kratko se bavila plivanjem, u plemenito tipovanje kreće od Nigerije, SANŠAJN STARS – KATSINA JUN. Domaći imaju tri boda više od rivala i samo jedan trijumf na poslednjih pet mečeva. Poslednji duel izgubili su sa 3:0. Gosti su posle dva poraza ostvarili remi. Statistički gledano skor je 3:0:4, uz pobede gostujućeg sastava na poslednja dva međusobna okršaja.

“Ukupno golova od dva do četiri”.

Mozzartova gošća puno je volela rumunsku gimnastičarku Nađu Komaneči i zbog nje je želela da se zove Nađa. Takođe, fenomenalnu klizačicu Katarinu Vit, maestralnog atletičara Karl Luisa i tenisera Stefana Edberga, a i naredna odrednica je Nigerija, VIKI TURIST– KANO. Utakmica 25. kola u koju gosti ulaze sa suficitom od šest bodova i sa bolje pozicije. Pošto su u opasnoj zoni domaćima bi valjalo da upišu još neki bod. Poslednje dve utakmice izgubili su sa 1:0. Kano ima poslednje dve pobede i remi od 2:2. Međusobni skor je na strani domaćih, 3:2:2, uz poslednja dva nerešena ishoda.

“Gol, gol”.

Nada se još seća kad je Karl Luis oborio sopstveni rekordna 100 metara na olimpiskim igrama u Seulu. RIVERS – VARI VULVS. Protivnike dele devet bodova jer su domaći na poziciji broj dva. Pozitivan niz na pet mečeva prekinuli su poslednjim minimalnim porazom. Gosti u poslednjim duelima imaju četiri trijumfa i remi. Istorija je na strani domaćih, 3:0:0.

“Očekuje se minimum po gol u oba poluvremena”.

Poznata umetnica u životu se trudi da bude najbolja verzija sebe. A bira još jedan duel iz Nigerije MFM FC – ABIA VORIORS. Međusobni skor glasi, 1:1:5. Gosti imaju dva boda više, a oba kluba se nalaze tik iznad opasne zone. MFM je izgubio poslednji meč, a ima i dva remija na poslednjih pet duela. Gosti su dobili i poslednju utakmicu i poslednji međusobni okršaj sa MFM – om.

“Tim dva će postići minimum gol na meču”, konstatuje naša poznata glumica koja želi da pomogne jednoj devojčici. Anđela je vesela, pametna, samostalna, druželjubiva, voli ljude, životinje i prirodu. Da bi joj život bio potpun, potrebno joj je da čuje zvuke oko sebe i upozna svet kakav jeste, da priča sa svojim vršnjacima, čuje njihov smeh, zvuk kiše i mamino dozivanje. Da bi to postigla potrebni su jaki Oticon aparati koji jedini pokrivaju njeno slušno polje i pomažu pri teškom oštećenju sluha.

Možete pomoći slanjem SMS poruke: Upišimo 635 i pošaljimo SMS na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160-537851-21.

Nadu Šargin smo upoznali da trenutna donirana suma kompanije MOZZART, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi 14.808.789, 00 dinara.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih…

Još nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju. Kompanija počinje izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Krenula je i nova akcija “Za duži životni vek – najduži tiket”. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima, a plan je da kompanija donira novih dvanaest inkubatora. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić,  Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović i Aleksandar Simetrija Đorđević. I tako do 49 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Nade Šargin dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara