Komentari na vest

Partizan se vratio sa mini-odmora i napada Budućnost u punom sastavu

B

Bitno je

pre 10 dana

Da se zna ko ne laze o prodatim sezonskim kartama 🙂
s

spiritus movens

pre 10 dana

Zasto je u ABA ligi ovoliki razmak izmedju utakmica plej ofa? Po 15 dana se ceka izmedju 1/4 finala i 1/2 finala. Sve radimo mimo ostatka sveta.
m

mile pfk

pre 10 dana

zato sto su uhapsili naseg brataa boltauzera kako dekra na aerodromu parfeme a ja mislio on samo na terenu za nas to radi.bratic nas boltauzer :(
a

arroyo

pre 10 dana

tako naredio najljubičastiji trener u evropi
G

Grobarcina

pre 10 dana

Sampioniiiii 💪
M

Marko Babara

pre 10 dana

Video sam Trifunovica, ide kod frizera.
Z

Zoki959

pre 10 dana

Kakav crni pionir ? u slučaju vaših uobičajenih sranja i Čovićevih manifetluka sledi pražnjenje hale nema više zajebancije prošla su ta vremena, teren će da odluči a tamo vam sledi metla 3:0 pa vi analizirajte sa vašim ekspertima do mile volje koje izveo više bacanja i napravio više prekršaja !!!
s

spiritus movens

pre 10 dana

Od ta posla nema nista. Za razliku od prosle sezone, u ovoj C. Zvezda nece dozvoliti izivljavanja sudija. Inace, finale bi trebalo da sude srpske sudije.

SX

pre 10 dana

Znaci sude posteni zemljaci pa ovi mogu da divljaju do mile volje sta bi vi da neigrate na tu kartu domaci teren i publika koja divlja uz sve ostalo sto Covic kuva i podgreva ali ovo je ono sto se desava na utakmicama.
g

gostNBG

pre 10 dana

Koliko nepismenih glava na portalu, žalosno…Nema čovek šta pametno da pročita niti ima svrhe odgovarati na takve komentare..
M

Miki1312

pre 10 dana

mnogo znaci partizanu i pre svega zeljku obradovicu sto ina ovoliko vremena da pripremi utakmicu, to je za njega milina, mislim da ce partizan resiti podgoricane u 2 utakmice, sto se tice finala tu nam je jedina sansa ako ih zakinemo u prve 2 tekme kad su oni domaci, ako dodje do majstorice nema sanse da ih dobijemo
i

igokeas

pre 10 dana

@miki Dzabe se nadas,finale ce se igrati u PIONIRU tamo nas niko dobio nije punih 11 godina za redom kad smo imali prednost domaceg terena i osvajali cak 11 ABA titula u poslednjih 12 godina,u Pioniru ce te proci isto ko predprosle godine kad ste izgubili Triplu Krunu od Zvezde i to lagano!
J

Jel bas tako bilo

pre 10 dana

@Igokeas A reci mi molim te kada ono bese Buducnost osvojila ABA ligu, a Zvezda imala prednost domaceg terena bas u Pioniru? Cini mi se da je bas Lesor te godine igrao za Zvezdu i promasio sut za pobedu u Podgorici, a Dzikic bio trener Buducnosti.
N

Nenad B.

pre 10 dana

@ igokeas; Kojih crnih 11 ABA titula? Imate ih ukupno 6, a to što 10 godina igrate EL, znači da ste 4 puta igrali na mufte. Ako se "vratite" u Pionir, znači da je Čović uspeo da prevari 6,7 hiljda navijača da kupe sezonske, a ostalih 5,6 hiljada zaista delio po pumpama, marketima, preko Telekoma. Zato i nema para za plate, pa država preko KSS ptebaci u 2 meseca 6 miliona €. E' moj fmp-ovac!
L

Laganica..

pre 10 dana

Sa svojim sudijama u ABA ligi ima sve da osvoje jer su oni TOP 8 budjet
G

Gost nedragi

pre 10 dana

Budjet??? I smes da se latis pera? Nema sta,bas je zeznuto poznavati sva slova! Sto te ne sprecava da do poslednje pare znas stanje u svacijem dzepu. Pardon- djepu!
R

Repac Plandište

pre 11 dana

Odlično, ionako navijače Partizana fudbal i ne zanima. Odmah nakon derbija u kupu Ćuja je komandovao da se sve snage usmere na kosarku jer su sile mraka krenule na Partizan i Zelimira. Sve se namesta da Zvezda osvoji ABA ligu i zato je podrška navijača sada najpotrebnija. Sa ovim su se složili...
Z

Zigalion

pre 10 dana

Partizan ima podrsku navijaca i bez da se poziva na mobilizaciju. Partizan ne mora za razliku od nekih da deli po drzavnim preduzecima, Ideama i pumpama. Pogledaj samo utakmice na strani u EL, ili u Ljubljani i Laktasima, bilo bi i u PG, al ne daju. Nego vodi ti racuna da opet ne izadjete iz te Arene, nikad se ne zna. Nesto vam zatajio glavni igrac ove godine, umesto proslogodisnjih 11m, do marta ove samo 4,6m.