Komentari na vest

Novak preživeo porođajne muke u drugom setu i zapleo Minotaura u sopstveni lavirint (VIDEO)

M

Mujagic

pre 18 dana

A stavili ste link za highlight u kojem je 90% poena onih deminorovih, kao da je Nole izgubio…
P

Pobeda je resenje

pre 18 dana

Novaku svakako uopste nece biti lako protiv Ruda koji je masina od igraca ali vide se neke naznake za sad druzenja a mozda i saradnje sa Nenadom Zimonjicem.
M

Mile83

pre 18 dana

Videće se posle RG, Wim, Oi i UO šta je Novak zamislio. On sigurno nije rekao svoju poslednju reč. Sigurno najveći na svetu ima šta da kaže u svom labudovom plesu. Živi bili pa videli. Otićiće on kao šampion.
R

Realnost

pre 18 dana

20:15h... igra li se u Areni, zna li se šta? Splasnulo interesovanje...
k

kakvo foliranje

pre 18 dana

negledljivo
O

Ojo

pre 18 dana

Ko ide na F4 Novačeeeee ?
8

8iixxiiiiicc88oo

pre 18 dana

8xx88x8
M

MNM

pre 18 dana

Rekao je sam Novak da nije ni blizu željene forme,em 37godina čoveče..ovaj Australijanac u najboljim godinama može da trči još 5 sati ali se na ovom meču pokazalo tačno ono da je forma prolazna a klasa večna:)))E to je klasa,najbolji ikada!!:)
N

NN3

pre 18 dana

Eh taj korak do penzije kako ga prizivaju .. Šta bi bilo da se ne sprema za penziju. Lagana polufinala Slema i Mastersa sa 37 godina, prvo mesto sa 10 000+ poena i ljudi smatraju da sezona nije uspešna. Dokaz koliko je veliki
I

Inspektor Draguljče

pre 18 dana

Lupetanje o porođajnim mukama, umesto da se odmah napiše podatak o poslednjem četvrtfinalu i ko su mu potencijalni protivnici u polufinalu, a ne da to tražimo na drugim portalima...
G

Gaizka

pre 18 dana

Zapamtite jednu stvar, igrači De Minaur i Kasper Ruud nikada neće pobediti Novaka na mastersima i slemovima (važnim turnirima), njih može da pobedjuje i sa 40 godina.
d

dodao

pre 18 dana

bih cak i dimitrova koji je strasan igrac ali uvek ima blokadu protiv novaka jednostavno nole ga psihicki poseduje..Tejlor fric je tek prica za sebe taj ne moze novaka da dodbije ni na 250ici kad nole bude imao 55 godina
M

Mister M

pre 18 dana

Sutra ce ga pobediti Ruud. Javi se posle meca
k

kdsb

pre 18 dana

I posle 20+ godina karijere on kao da nije isti igrac dok nosi kacket i kada ga skine. Bez zezanja. Da celu karijeru igra sa kacketom, ne bi dva GSa uzeo.
К

КРАЉ

pre 18 dana

ГАЗИ ШАМПИОНЕ !!!