Krajinović ispustio pobedu: Bautista Agut se vratio iz ponora, a onda ubedljivo slavio u trećem setu

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.04.23. | 22:18

Srpski teniser imao meč loptu u taj-brejku drugog seta, ali nije uspeo da je iskoristi, posle čega je Španac došao do preokreta

Filipu Krajinoviću nije bila dovoljna ni meč lopta u taj-brejku drugog seta da bi se našao u drugom kolu mastersa u Monte Karlu. Roberto Bautista Agut je uspeo bukvalno da izdigne iz ponora, slavi u taj-brejku sa 12:10, a onda je na krilima tog samopouzdanja bio silovit u trećem setu - 5:7, 7:6(10), 6:1.

Španac će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz sutrašnjeg meča u kom se sastaju Aleksandar Zverev i Aleksander Bublik.

Izabrane vesti

Tokom prva dva seta viđena je žestoka bitka bitka dvojice tenisera. Krajinović je u prvom imao više koncentracije u zavšnici. Set je prelomio drugim brejkom na meču, pri rezultatu 5:5, a onda je iskoristio prvu meč loptu na svoj servis i došao do dragocene prednosti.

U drugom setu nije bilo brejka, iako su i jedan i drugi imali po nekoliko brejk šansi. Bautista Agut je prvi vođstvu od 6:5 imao set loptu, ali je nije iskoristio, pa se otišlo u taj-brejk koji je bio preloman na meču.

Španac je vodio sa 3:1 i 5:3, ali je Krajinović uspeo da se vrati i dođe do vođstva od 10:9 i meč lopte. Ali, Bautista Agut se uzdigao, napravio seriju od tri poena i došao do izjednačenja.

Krajinović je treći set krenuo sa dva izgubljena servista, Španac je poveo sa 4:0, pa je već tada bilo jasno da mu nema povratka u meč.


tagovi

Filip KrajinovićRoberto Bautista Agut

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara