Odbojkaši Spartaka (©CEV)
Odbojkaši Spartaka (©CEV)

Spartaku prijala pauza: Niko nije očekivao da će biti 3:0

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.01.24. | 09:55

Dizač Andrija Vulikić prezadovoljan zbog ubedljive pobede protiv Karađorđa

Očekivalo se da Karađorđe i Spartak u petak vode veliku borbu za pobedu, ali utakmica zapravo uopšte nije bila neizvesna. Sva tri boda su pripala ekipi iz Subotice, koja je do sada imala slabije rezultate od protivnika.

Ipak, znalo se da izabranici Raška Jovanovića vrede više od osme pozicije na kojoj su trenutno. To su i dokazali.

Izabrane vesti

Po setovima je bilo 25:18, 25:18, 25:21. Posebno su se istakli Mario Džasper i Veljko Mašulović koji su postigli po 16 poena u pobedničkom taboru.

Očigledno je ekipi prijala duža pauza, pošto je poslednji duel odigrala krajem decembra. Prvi meč u nastavku sa Partizanom je odložen zbog zdrastvenih problema u Subotici, pa je ovo bio prvi okršaj posle mesec dana.

Prezadovoljan je bio dizač Andrija Vulikić zbog kompletnog izdanja njegovog tima.

"S obzirom da nas je ekipa Karađorđa pobedila u prvom delu sezone i da momci igraju kroz celo prvenstvo na visokom nivou, mislili smo da će biti mnogo neizvesnija utakmica. Naravno da smo hteli da im vratimo za poraz, ali mislim da niko nije očekivao da će biti 3:0. Odigrali smo u svim segmentima dobro, nismo dali protivniku da dođe do svoje igre i drago mi je što smo ostvarili bitnu pobedu. Čestitke mojim momcima i nadam se da ćemo u ovom ritmu nastaviti", rekao je Vulikić za sajt lige.

Posle ovog meča Spartak ima skor 7-6, uz utakmicu manje. Karađorđe je ostvario učinak od osam pobeda i šest poraza.



tagovi

OK SpartakAndrija Vulikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara