Duel Jedinstva i Uba u Superkupu (©MN Press)
Duel Jedinstva i Uba u Superkupu (©MN Press)

Ovog puta neće igrati finale Jedinstvo i Ub - žreb ih je spojio na stepeniku ranije

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.11.23. | 20:01

U drugom polufinalu Kupa Srbije za odbojkašice igraće TENT i Crvena zvezda

Prošle sezone su odbojkašice Jedinstva i Uba igrale finala Kupa i prvenstva Srbije, a ovu takmičarsku godinu otvorile su borbom za trofej u Superkupu...

Niz njihovih obračuna za pehar ipak se neće nastaviti pošto će ove sezone u Kupu da se sretnu na jednom stepeniku ranije.

Izabrane vesti

Žrebom koji je održan večeras u Novom Sadu pred utakmicu odbojkaša Vojvodine i Crvene zvezde, odlučeno je da će se u polufinalu u ženskoj konkurenciji sastati Ub - Jedinstvo i Crvena zvezda - TENT.

U osmini finala i četvrtfinalu igrao se po jedan meč, a u narednoj fazi igraće se dva. Polufinalne utakmice trebalo bi da budu na programu 22. novembra i 13. decembra.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svakog meča pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. Ako na ovakav način ne može da se odredi finalista, igra se dodatni zlatni set, koji određuje konačnog pobednika polufinala.

Podsetimo, Jedinstvo je u četvrtfinalu eliminisalo Srem, Ub je bio bolji od Inđije, Crvena zvezda je izbacila Spartak iz Subotice, a TENT ekipu Železničara iz Lajkovca.



tagovi

ŽOK Jedinstvo Stara PazovaŽOK UbŽOK Crvena zvezdaOK Tent

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara