Branka Tica u napadu protiv TENT-a (©MN Press)
Branka Tica u napadu protiv TENT-a (©MN Press)

Meč lopta za Jedinstvo i TENT, Zvezda i Železničar bi majstoricu

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.04.24. | 08:30

Drugi polufinalni susreti na programu na Banjici i u Lajkovcu

Odbojkašice Jedinstva i TENT-a pokušaće da završe posao već večeras i zakažu nove finalne obračune, a Zvezda i Železničar će se boriti za majstoricu i produžetak sezone.

Utakmica Zvezda - Jedinstvo igra se na Banjici od 19.00 časova, dok je meč Železničar - TENT na programu u Lajkovcu u istom terminu.

Izabrane vesti

U prvim duelima favoriti su opravdali te uloge - pa smo u ovom trenutku blizu reprize finala Kupa. Pazovčanke i Obrenovčanke su u ligaškom delu pokazale najviše - zauzele su prva dva mesta, imale su zanimljiv okršaj u borbi za trofej u Kupu, a i u prvim polufinalnim utakmicama su bile prilično sigurne.

Međutim, šanse za iznenađenje sigurno da postoje... Zvezda i Železničar danas imaju prednost domaćeg terena i to bi moglo da utiče da pruže bolja izdanja.

Ukoliko dođe do izjednačenje, majstorice su planirane za ponedeljak.

Jedinstvo i Zvezda su ove sezone već tri puta imali međusobni obračun - sva tri meča pripala su aktuelnim šampionkama. Prva dva u ligaškom delu - 3:1, 3:0, a treći u utorak na otvaranju polufinalne serije - 3:1. Videćemo da li će za Zvezdu četvrta biti sreća, ili će Jedinstvo očekivano overiti plasman u finale.

TENT i Železničar su do sada imali četiri duela. Kovačevićeve izabranice su dobile jedan, a Žakićeve devojke tri. Poslednji koji je odigran u Lajkovcu pripao je domaćem sastavu - 3:1, preostala tri je dobio TENT maksimalnim rezultatom.

POLUFINALE PLEJ-OFA ZA ODBOJKAŠICE U SRBIJI

19.00: Crvena zvezda - Jedinstvo (prvi meč 1:3)

19.00: Železničar - TENT (0:3)

***serija se igra na dve pobede


tagovi

OK TentŽOK Crvena zvezdaŽOK Jedinstvo Stara PazovaŽOK Železničar Lajkovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara