Odbojkaši Vojvodine (©Sajt Vojvodine)
Odbojkaši Vojvodine (©Sajt Vojvodine)

Krsmanović: Imali su kontru za ulazak u finale, mislim da su kaznili sami sebe

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.04.23. | 21:18

Kapiten Vojvodine odahnuo posle velike pobede u majstorici polufinalne serije

Odahnuli su svi Novosađani večeras kad je pala poslednja lopta u maloj dvorani Spensa. Završnica duela sa Spartakom će se dugo prepričavati, pamtiće se ova polufinalna serija, a u mnogo boljem sećanju ostaće odbojkašima Vojvodine.

Za dlaku su izabranici Slobodana Boškana izbegli eliminaciju i stavljanje tačke na njihovu šestogodišnju vladavinu. Dobili su majstoricu posle pet dramatičnih setova, a spasili su i tri meč lopte.

Izabrane vesti

Umoran, ali i veoma srećan, posle meča bio je kapiten Vojvodine Petar Krsmanović.

"Uh, mislim da se niko nije očekivao da ćemo ući u ovako neizvesnu završnicu. Prvi set smo dobili na razliku, a drugi prilično ubedljivo. Niko se ovome nije nadao posle 2:0. Ali, to je odbojka... Srećom, završilo se dobro po nas", rekao je posle meča u izjavi za OSS Krsmanović.

Svestan je reprezentativac Srbije kakvu šansu je propustila ekipa iz Subotice.

"Imali su kontru za pobedu i ulazak u finale, nisu je iskoristili, kaznili su sami sebe. Mi smo to posle iskoristili i mislim da smo zasluženo pobedili. Okrenuli smo seriju na 2:1, okrećemo se finalu koje se igra na tri pobede", podvukao je Krsmanović.

Do reči je jedva dolazio i libero Uroš Mišković, koga su potpuno obuzele i emocije po završetku dramatičnog duela.

"Pre svega da pomenem divnu publiku koja je došla da nas podrži. Želim svojim saigračima da se zahvalim. Ovo je sve. Cele sezone smo se spremali za ovo... Vodili smo 2:0, utakmica je bila veoma teška, puna uspona i padova. Najvažnije je da smo uspeli da pobedimo", rekao je Mišković, koji je u polju uhvatio veoma važne lopte u završnici.

Vojvodina će se za titulu boriti sa Partizanom, koji je u polufinalu izbacio kragujevački Radnički.



tagovi

Superliga Srbije u odbojciOK SpartakOK VojvodinaPetar Krsmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara