Hezonja izgubio kontrolu posle druge tehničke, Pukl 'počašćen' kao nikad u karijeri (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.04.24. | 01:01

Nekoliko ljudi smirivalo hrvatskog asa posle isključenja

Osim što je na startu druge četvrtfinalne utakmice protiv Baskonije pogodio onu trojku 'iz rodnog Dubrovnika', malo toga je Mariju Hezonji sinoć polazilo od ruke. Nije to uticalo na konačan ishod, Real je na krilima Fakunda Kampaca došao do ubedljivog trijumfa i u Vitoriju nosi velikih 2:0, međutim na hrvatskog asa očito jeste.

Nakon jednog duela Hezonja se našao na parketu, tražio je faul, nije ga dobio, a onda je počeo da prigovara slovenačkom arbitru Saši Puklu. Ovaj mu je dao jednu, pa zatim i drugu, isključujuću tehničku grešku, ali ovaj se ni tada nije smirio. Zapravo, jeste na tren. Seo je na klupu, a kad su mu pokazali da mora da napusti dvoranu, krenula je salva uvreda na račun Pukla. Sočne psovke nizale su se jedna za drugom, što je kamera sve lepo usnimila.

Izabrane vesti

Biće zanimljivo videti kakva kazna čeka Hezonju, imajući u vidu šta je sve izgovorio. Sigurno da će dosta zavisiti i od toga šta sudija Pukl bude uneo u zapisnik, a nema sumnje da je razumeo maltene svaku reč...

Evo situacije koja prethodila isključenju:

Mario Hezonja utakmicu je završio na nešto više od tri minuta pre kraja. Do isključenja imao je učinak od sedam poena, pet skokova i dve asistencije, uz loše procente šuta iz igre - 3/10.


tagovi

Mario HezonjaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara