Komentari na vest

INTERVJU - Kosta Nedeljković: Bahar mi rekao da ću igrati za Čelsi! Još pamtim Akanđijevu čestitku

D

Dabomeee

pre 12 dana

Burazerče nema da vidiš klupu u Vili kod Emerija a kamoli da igraš neki minut, ideš odmah na pozajmici u Hadersfild, Stokport itd... Ubrzo se vraćaš u Radničkom iz Niša...
L

Lee Addy

pre 11 dana

Dok tebi ostaje samo da pises komentare i hejtujes momka koji ce za mesec dana zaraditi vise nego ti za ceo svoj zivot, kme, kme kmee...
O

Otac Makarije

pre 11 dana

Igrace…samo dok odnese tetki lek…
N

Nenad1246

pre 12 dana

Pre svega jedan neodgovoran odnos precednika Zvezde druga Terzića prema navijačima Zvezde! Od januara nas zavlači sa igranjem/neigranjem Nedeljkovića, koiji je imao zabranu nastupa od strane nekog engleskog kluba (to se lako vidi)! Kako da mu verujemo posle ovakvih providnih laži?! Zašto se precednik Terzić nije oglasio posle fijaska koji smo doživeli u grupnoj “H” fazi LŠ, gde smo zauzeli sramno poslednje 32. mesto, sa samo jednim jedinim osvojenim bodom! Da li je trebao za to da odgovara naš dragi precednik, ili je potpuno u redu da nas farba i zavlači sa osvojenim šampionatom Srbije, koji u evropskim razmerama ima značenje kao kad se prašina podigne sa stola!
D

Deniz

pre 12 dana

Momak je padavičar, ima probleme sa hrskavicom. To mu je kraj karijere, a o nekom većem klubu može da sanja. Šefild, A.Villa, Everton su mu plafon, a ni oni neće bolesne igrače. Turska eventualno.
g

gemathegreat*

pre 13 dana

Mislim da g. Terzić treba pažljivo odabrati, kao i uvek, jednu dodatnu grupu talentlovanih naturščika iz Afrike, nešto poput Nedaje, Đige, Krasoa i Onjalike, odmah ih obući u opremu Zvezde i klubovi po SLS će se naprečac unerediti u šorcevima, od straha! Baš kao što je to bio slučaj i sa klubovima u grupnoj fazi LŠ! Da nije bilo talentovanih Afrikanaca, zar bi smo osvojili sjajno četvrto mesto u grupnoj fazi LŠ?! Podrška za g. Terzića, g. Mrkelu i pedantnog stručnjaka iz Aranđelovca, g. Milojevića, u dovođenju što više ovako dobrih Afrikanaca! Na mnogaja ljeta!
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Svakako da Zvezda mora da radi na tome da ZNACAJNO I VISESTRUKO unapredi tim za kvalifikacije za Ligu Sampiona i grupnu fazu Lige Sampiona.Mogla bi Zvezda da kupuje u bratskom Olimpijakosu koji ima fantasticne igrace,skauting sluzbu i rezultate.Jorgos Masuras,Ajub el Kabi,Jusef el Arabi,Aleksandros Pashalakis,Rodinei,Panajotis Recos,Cikinjo,Medi Kamara,Konstantinos Colakis,Santjago Heze.Medju ovim igracima sigurno ima pojacanja za Zvezdu.Sportski pozdrav i Hristos Vaskrese svima.
g

gemathegreat.

pre 13 dana

Ja mislim da spas leži u igračima iz Afrike. Do sada u ovih predhodnih 10 godina, dovodili smo odlične kapitalce iz Afrike, koji ne samo da su pravili razliku u našoj ligi, nego su nam doneli kvalitet u ligi šampiona, gde smo za dlaku ispali sa drugog mesta u grupi. Sada na leto treba dovesti novu turu Afrikanaca, i ozbiljno napasti osminu finala lige šampiona.
R

Realno istina

pre 13 dana

Mislis da Sabah nekog ne pregazi. Ili danski lahor vas ne oduva.
R

Realno istina

pre 13 dana

Koletu sve najbolje kao i Mijatu (citajte svim nasim golobradim momcima koji odu vani) .
b

barranjaccccccccc

pre 13 dana

Tačno se dalo videti kod njega i kod Mijatovića da se neće dugo zadržati u Zvezdi.
p

podesen

pre 13 dana

Kad prodamo ovu decu sto ih Miloje forsirao 6 meseci ima da se nafatiramo live.Mislim na Miluna,Kataia,Rodu,Borjana,Kangu,Draga,mislim da svi zajedno imaju preko 195.godina.
M

Miladin Surla

pre 13 dana

Ovo je nemoguće. Bahar je zao trener koji nije razgovarao sa igracima i koji je pedantnom strucnjaku ostavio haos! Btw, napravice i Miloj igraca, za sad igra tim koji dobija (Liverpul). Kao sto bi rekao Djordje Cvarkov: mladi su g**na.
E

Ej

pre 13 dana

Bilo bi ljudski da se i baharu posalje medalja da se prica lepo zavrsi.

gemathegreat

pre 13 dana

Kako se grbavi skakavac poneo na početku tako je i završio. To mu je medalja.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 13 dana

Svaka cast Baharu na guranju mladih. Sada Milojevic ako iole obraza ima u prvih 11 sve mladi plus Kraso.
p

pancevac992.

pre 13 dana

Šta će nam mladi igrači kada imamo velemajstore iz Afrike. Sa Afrikancima napadamo lagano drugi krug lige šampiona.

gemathegreat

pre 13 dana

Jbt jel ima nečije ime da nisi ukrao da napišeš isti komentar. Dovodićemo afrikance sve dok ti ne pukne žuč od muke.
A

AAAAAAddd

pre 13 dana

dovedite Alfredo Morales, Srdjan Babic, Danilo Arboleda, Yusuf Demir za LS
P

Pedjaq08

pre 13 dana

Skroman i veoma talentovan igrac. Bio je u trecem planu, a dosao do prvog tima. Sta znaci rad. Na zalost, tesko ce ga Piksi zvati. On od pocetka zove iste igrace, nista ne menjabu formaciji. Makar i igraci ostali bez kluba, to kod Piksija nema veze. Dosledno postavlja pogresnu taktiku.
M

MileSeljakBG

pre 13 dana

jel duša mala, najviše patila i plakala zbog crvene zvezde. kako dirljivo samo, kamen bi zaplakao
G

Gost1234

pre 13 dana

E bravo ti ga, konacno si nik napisao kako treba i jeste!!! Do sad si se potpisivao kao Mile Senjak, a Senjak ni na slici nisi video. Ovo je ispravno i tacno potpisivanje………
S

Sedorf10

pre 13 dana

Kosta je od svih mladih igraca koje Srbija ima najvise obecavao. Ova povreda moze da ga skroz izbaci iz koloseka. Ako bude pameti i pravilnog rada sa njim Kosta ce biti veliki igrac. Za to je najbitnije da ima jak karakter i da mnogo radi na sebi. Tehnika, centarsut, pa i sut kada udje u sesnaesterac iskosa. Sve to mora da bude na mnogo visem nivou da bi bio na nivou osvajaca Premijer Lige. A verujem da Kosta to moze.

Zaca

pre 13 dana

Menadzerska kombinacija od igrača za dve sezone eto njega u radniku iz surdulice da ore terene pošto dečko čist prosek sa dobrom ŠEMOM...🙂

pancevac992

pre 13 dana

mhm,sa dobrom semom je onako odigrao u ligi sampiona,strucnjace
U

Uvuvu

pre 13 dana

Nemoj da mrziš, još je Vaskrs!Možeš od sutra.Ovo je igračina ako zdravlje bude u redu.Nije problem.što ne znaš, problem je što si na komentarima.
G

Gost1134

pre 13 dana

Nama zvezdasima je izuzetno zao sto momak ide, i mislimo da moze da bude vrhunski igrac!!! A misljenje vas navijaca malih klubova, posebno najmanjeg komsijskog, nas bas nesto i ne zanima……….
B

Bane15

pre 13 dana

Tako ste i za Vidoca pricali. Bitno je da si ti ostvaren u zivotu a kladim se da iz svog sela nisi izasao
a

ajdemalo

pre 13 dana

Kada smo vec kod Bahara,gde je sada Knezevic?Zaboravio da igra?
e

eeeee

pre 13 dana

da je bio miloje igrao bi ti u 30. nekoj mozda

pancevac992

pre 13 dana

jel kao radonjic,najveci transfer?
M

Miauu

pre 13 dana

7,5 mille plus neki prozenat Kakvi 9? Ali u blizini je … Decko do juce niko i nista! Najboja prodaja zvezde ikada!
K

Kalabasas

pre 13 dana

Dobro da nešto objavite o dečku mislio sam da je otišao na Mars,valjda mu je jasno da ovakav u PL nema sta da traži, meti keš koji igra na toj poziciji je mašina, koja preore teren svaka tri dana... Moraće ozbiljno da poradi na sebi...i ova pauza mu nije na ruku,mora nešto da igra makar SLS par mečeva...
G

Gost1234

pre 13 dana

Pa gde je bio taj Meti Kes pre par dana protiv Olimpijakosa??????? 4 im dadose grci u Birmingemu!!!!! Nama 4 nije dao Siti………..
H

Hububuv

pre 13 dana

Stručnjak, izgore prase!
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

HRISTOS VASKRSE!!!!!! SLAVA BOGU.
V

Voždovac

pre 13 dana

Ne uzimaj drogu!
g

gosttttttt

pre 13 dana

Voždovac. Zvezdara je najjača!
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

@Voždovac. Mali, vidim da pažljivo pratiš svaki moj komentar, nego da te pitam, da li ti je lepo 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona??? Da li ti je lepo kada si ceo život komšija Evropskog i Svetskog šampiona, i komšija mali???
g

gemathegreat.

pre 13 dana

Ovaj mali je prodat da bi mogli da igraju naši Afrikanaci galaktikosi. U ekipi imamo 10 Afrikanaca, ne zna se ko je bolji. Sada na leto imamo šansu da dovedemo još 4-5 kapitalaca iz Afrike.
G

Gost1234

pre 13 dana

Kakvi takvi to su nasi galaktikosi!!! Kazem nasi mislim nas zvezdasa!!! Ti si grobar, i shodno tome idi gledaj Svetu, Zahida, Nata…………..
D

DS1989

pre 13 dana

Pa za nasu ligu i jesu Galaktikosi apsolutno zasluzena i lagana titula, Partizan je trebao da bude pregazen i ponizen kao nikada ali ih je neka luda sreca gledala sva tri derbija. Sto se tice malog Nedeljkovica pa eto lutrija uzeli smo ogromne pare za njega da ga nismo prodali sada posle 6 meseci pauze cena bi mu drasticno pala ne bi mogli ni za 3 miliona da ga prodamo...

Sremac

pre 13 dana

Бато, какав си човек показао си крајем марта нама, обичним звездашима, у Бијељини. Све најбоље и срећно!!!
s

srka

pre 13 dana

Gde nadje baš Tolstoja da parafraziraš. Kako nisi na primer Dostojevskog, ili bolje da si odma parafrazirao Putina. To bi ti bilo najoriginalnije.
G

Gost1234

pre 13 dana

Ti parafraziraj Krlezu, shodno mestu porekla tvog kluba!!! Mi srbi i zvezdasi svim srcem tamo gde nam je dusa!!!! Svakako ne tamo gde su oni koji su nam radili i rade nam sve ovo sto zivimo……….
B

Bon.Jovi_985

pre 13 dana

I raspade se mit o tome kako Bahar nije pričao sa igračima i kako nije znao kako se ko zove...
G

Gost22

pre 13 dana

drvo, prevara, nemac pojma

Slobodan Radulovic

pre 13 dana

zašto se citiranjem Tolstoja vređa srpski narod. srbi su homosapiensi a rusi nisu. živela slobodna srbija, dole okupaciona rusija.
G

Gost1234

pre 13 dana

Ti pripadas na jna, sta te briga koga citiramo mi zvezdasi?????????
@

@gost1234

pre 13 dana

Vidim da si jedan od velikosrba, pa ajde nam reci na ovaj sveti dan: Da li vam je ta zvezda u imenu i grbu simbol srpstva? Ko su vam osnivači?
M

Motley

pre 13 dana

Sreca sto nije bio Milojevic 2023 Inace Mijat i Nedeljkovic nikad ne bi videli prvi tim

pancevac992

pre 13 dana

jes,kao sto ni radonjic npr nije video teren...ali kad bi se zezali
f

ffasd

pre 13 dana

Mozemo mi koliko toliko da ne volimo Bahara ali je progurao par mladih momaka koji su doneli ozbiljnu zaradu to ne sme da se ospori.
C

Cccc

pre 13 dana

Ako je dečko spreman posle povrede Miloje bi mu trebao dati šansu u ove zadnje četiri utakmice i finale kupa. Jest da nije nas igrač ali bez obzira Zvezda treba da mu se oduži i pomogne nebi li otišao na EP i bio spreman za Vilu.
7

79

pre 13 dana

Zvezda mu se odužila već sa obezbeđivanjem 3 generacije.Zadnja 4 kola treba da igra Mimović po 90 minuta,kad ako ne sada
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Kosta Nedeljković mora da se nadje u dresu Srbije u Nemackoj.Sportski pozdrav i Hristos Vaskrese svima.
L

Laker

pre 13 dana

Defanziva reprezentacije bi mogla biti Terzic Pavlovic Simic Nedeljkovic, mislim u buducnosti, a tu je i Majstorovic iz Dinamo Moskve.
T

Toliko

pre 13 dana

A tu je i Eraković koji treba da počinje umesto Pavlovića.
L

Laker

pre 13 dana

Erakovic je daleko ispod Pavlovica. Da je kvalitet bio bi prodat u lige petica kao ovi sto sam ih nabrojao a ne u Zenit i ligu koja ne igra Evropu.
V

Vulex

pre 13 dana

Kakav Erakovic jesi lud hahahahahha, protiv Kipra za 5min na terenu ostavlja igraca samog i Rajko skida zicer.. decko za Cukaricki nije, vezara obicna 180cm stoper a jos spor..

VecaBg1971

pre 13 dana

Zelim ovom klincu sve najlepse ali Kosta nema kvalitet za premijer ligu, to ce shvatiti i englezi vrlo brzo. Eto njega uskoro u nekoj Rusiji, mozda gresim ali po ono sto je do sad pokazao, a to je nista specijalno, tesko ce on videti engleske terene.
K

Kdjssj

pre 13 dana

Mozda grešim..To je jedino tačno u tvom pisaniju...Ne kupuju oni ono sto je on pokazao, nego što će pokazati a ti o tome ,uz dužno postovanje, nemaš pojma!

Kalčopolista®

pre 13 dana

Jutros me zove trener Aston Vile Emeri i pita senor Kalconi, znas li gde je Kolo Nedeljkovic? Hitno mi je potreban za osvajanje PL i LS sledece sezone! Pretrazio sam sve moguce i nemoguce budzake ovoga sveta nema ga nigde! Jedino mesto koje nisam stigao da pregledam kaze Emeri je dzep Kristijana Belica!
E

Eseks

pre 13 dana

Obicno ne citam vase komentare.Posle ovog sam siguran da vise nikad necu ni slucajno procitati vise ni jedan..Nisu cak ni smesni,jos manje su ironicni,blago je reci da su glupi,ne provociraju,ne iritiraju...prosto su samo skup nabacanih reci bez ikakvog reda i smisla..Pokusaji necega a nicega,odraz su odsustva minimuma inteligencije..
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 13 dana

ЗВЕЗДА ЈЕ ШАМПИОН, СВЕ ЈЕ ГОТОВООООООО..........
d

d.o.o.

pre 13 dana

ti si jedan retko neduhovit covek
S

Sjjddjd

pre 13 dana

Kikija?!?!?!? Hahahaha....Ti baš veze sa životom nemaš! Ono što ti propagiraš je mržnja! Vidiš meni ne bi na pamet palo da sporim znanje Dušana Vlahovića.Jer ne mrzim, a čoveče i Vaskrs je...
r

req

pre 13 dana

aj isto to samo bez suza tard 1/1
S

Soda

pre 13 dana

Dobar dečko! Za primer!
P

Pancev

pre 13 dana

Ako se Kosta oporavi obavezno da ga Piksi vodi na EP on je vec sad odlican desni bek!!!
?

??

pre 13 dana

Bane ivanovic u svakom smislu. Kulturan, dobar igrac, celzi u buducnosti, kapiten reprezentacije u buducnosti. Srecno
D

DušanRs

pre 13 dana

Šteta što Bahar malom dade priliku, bila bibto ključna 7 sezona za Gobelju.

gemathegreat

pre 13 dana

Ključna je razlika da ti sa zavišću gledaš na Gobelju a on za tebe sirotana ni ne zna.
2

2 na 2

pre 13 dana

@gemathegreat Il je gobelja lično il neki njegov potrčko. Ne postoji čovek koji treba da zavidi gobelji. Nit luk jeo nit luk mirisao. Svaka mu čast na sreći koja ga ćerala kroz život, al daleko bilo takvih više u Zvezdi
G

Gost1234

pre 13 dana

Sta tebi smeta Gobeljic??? On je deo tima koji je vratio Zvezdu tamo gde treba da bude!!!! Meni i svim normalnim zvezdasima je drag izuzetno, kao i Savic, Stojkovic, Milic, Srnic, Jovancic, i jos mnogo tih momaka koji su klubu dali sve!!! Kakvi su igraci to svi znamo, nije o tome rec, vec sta su dali nasem klubu, koji i ti navodno volis……

gemathegreat

pre 13 dana

@ 2 na 2.Ili neko ko poštuje onoga ko je poturao glavu gde ljudi neće nogu. Svi oni su se uisali u istoriju Zvezde. On je recimo krozbu_šio Bufona u evropskoj utakmici i ne mora ništa više, upisao se.
T

TAKOO JEE

pre 13 dana

Realan skroz@ Sta ti smeta majica koja se sad nosi, decko je mlad iu trendu Guess Bear na njemu,takvu ima i Ralph Lauren a naravno cuveni Italijanski brend Mochino bez njega retko ide..Puno vas ima kontrasa na svim portalima. Kad vi muskarci onako komentarisete Albansku novinarku Evu Murati da je nikakva, odvratna i onu poljakinju plavusu sve mi je jasno i jadno. Muce vas kompleksi i ljubomora, verovatno niste zadovoljni sa vasim lepsim polovinama i ovo sad poput tvog komentara za majicu oog vremena...To smo mi Srbi...Procitaj komentare sa stranih portala, postovanje i prave sportske opservacije ..Ovde ste vi kao na Hrvatskim, ni oni nisu nista bolji.
p

publika

pre 13 dana

Decko je talentovan i to nije sporno. Ima predispoziciju da postane ozbiljan bek, a da li ce, to zavisi od mnogo faktora. Trenera, klubova, situacija, a najvise njega samoga. Uz to, retko normalam intervju, bez nafilovanih fraza, sasvim normalan i prizeman, a opet vidi se da decko ima samopouzdanja i onoga izmedju nogu. Zadrzi momce taj stav i sa srecom u karijeri.
M

Motley

pre 13 dana

Da je Milojevic bio trener 2023 Koliko bi igrali Mijatovic, Lucic, Djiga, Stamenic, Knezevic,Nedeljkovic Svi su bonusi, i igrali su Sada teskom mukom, igra samo Jedan bonus

gemathegreat

pre 13 dana

Samo onoliko koliko treba da Zvezda napravi duplu krunu. A Miloju možete da pljunete pod prozor.
2

2 na 2

pre 13 dana

@gema A možda si i tvorza lično... Strašno je kad jedan kvazizvezdaš nipodaštava najbolju sezonu sa transferima nakon Barija.. Al kome je gobelja igrač...

pancevac992

pre 13 dana

isto kao npr radonjic,jel tako?

gemathegreat

pre 13 dana

@ 2 na 2.Koji je tvoj problem ??? Za razliku od tebe ja poštujem sve one koji su igrali u Zvezdi. Ovaj gore pljuje Miloja i njemu sam odgovorio. A kao i na onom prvom komentaru ti ljudi su UPISANI u istoriju Zvezde a ti zavisiš od dobre volje moderatora oće li se znati da si živ.
k

kolodin

pre 13 dana

Puno sreće momak .Ali najjača je ova rečenica:Iskreno znao sam da ću igrati ,rekao mi je to menadžer Pavlović.A ako si nekada bio u Engleskoj moraš znati kako se Aston Vila kotira tamo,to je klub rame uz rame sa Liverpulom,Man utd i Arsenalom,daleko iza su klubovi kao Everton,Čelsi,Leeds,Newcastle itd
l

laaza

pre 13 dana

Nema od njega nista KLASICNA prevara. Lazetic Mijatovic tesko ce zvezda vise nekog prevariti het trik Mijatovica protiv spartak subotice namesteno
@

@laaza

pre 13 dana

...ehhh zavidni covece, ako u aston vili malo porade na njemu, a verujem da hoce, mozemo dobiti beka za reprezentaciju kakvog nismo imali decenijama. steta je samo sto zvezda godinama kuburi na toj poziciji a prodala ga je iste sekunde. sto puta bolja opcija je bila da se proda bukari, jer za razliku od nedeljkovica, njemu cena moze samo da pada.
G

Gost1234

pre 13 dana

Zvezda dve godine posle Lazetica prodala svoju decu za 28 miliona evra……: Hehe grobari pocrkacete od zavisti……..
D

DidierDrogba11

pre 13 dana

Pa sad je jasno, ako ima problem sa hrskavicom na zglobu kuka, nema od njega ništa, zato i ne smije pričati i drži se u tajnosti zbog transfera ...
@

@didier

pre 13 dana

....transfer je zavrsen odavno, tako da ta prica nema bas nikakvog smisla. on je igrac vile na pozajmici u zvezdi.
D

DidierDrogba11

pre 13 dana

Problem je imao i ranije, prodan je i zato su šutili u tom periodu. Što bi onda sam rekao da ne zna smije li o tom pričati? A ako je ono što mislim da jeste, nema od njegove karijere ništa.
V

Vugug7g6

pre 13 dana

Hristos Voskrese i tebi! Nije danas dan za pokvarene misli!
D

DidierDrogba11

pre 13 dana

nisu to negativne misli, vec realnost
U

Uvuvug

pre 13 dana

Odgovori se sa Vaistinu! Nisu negativne misli, jeste pokvaren karakter!
f

fiumen

pre 14 dana

ruzno je jako sto ga nije zvao piksi ili niko iz saveza! pozoves , pitas , tako se stvara hemija i zajednistvo... tu je u sirem krugu , ohrabri ga , reci da racunas na njega da se nametne kad se oporavi.. minut vremena i lepa rec a malom bi puno znacilo...
P

Pfc

pre 13 dana

Da zove dete koje ni za prvi tim zvezde ne igra?
T

Tubeki

pre 14 dana

Kod Miloja bi ulazio na 5 0 svaku desetu utakmicu, on i Mijatovic "Mladi su talentovani, mora da im se dozira minutaza" Doduse i Kraso je "dete" A "navijaci" bi pricali kako nije iskoristio "sansu"

pancevac992

pre 13 dana

sve komentari istog bota pod drugim imenom,i na svaki odgovoriti isto,nemanja radonjic,pozz
R

Realan skroz

pre 14 dana

Bravo decko,samo gazi i promeni tu majicu srece ti.
V

Veks98

pre 14 dana

Momak baš igra zrelo za svoje godine,vjerujem da neće biti prosjek.Malo je 9M za ovakvog talenta.U planu je da kupim njegov dres za sledeću sezonu .
С

Сале2323

pre 14 dana

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ БРАЋО! Да сте живи и здрави, свако вам добро од Господа драгог! Предиван интервју, мали само напред и да постанеш набољи светски десни бек. Следећа дестинација Манчестер Сити, Ливерпул, или Реал и Барса. Мада мислим да ће тебе и неки водећи италијански клубови јако пикирати за коју годину. Са срећом и да те повреде мимоиђу!
1

1989.

pre 14 dana

Дуго нисам прочитао овако квалитетан интервју, да дечко овако лепо, васпитано и призембо причљ, свака ти част мали и желим ти све најбоље у каријери и животу. Ти ћеш успети сигурно!!
S

Sjjssndjx

pre 14 dana

Skroman, vaspitan ali samopouzdanja ne nedostaje.Ovde su neki pisali svašta i to pokazuje koliko naši ljudi, u stvari, nemaju veze sa životom.I to mislim na moje Zvezdaše.Kako je lepo videti mladog čoveka da grize za nešto, da voli porodicu, da hoće da igra za zemlju? Šta li se to nama, u stvari desilo, kada nam je to postalo retkost?

gemathegreat

pre 14 dana

Pa i nije. Više je postalo trend izrugivati se svemu i svima u čemu mediji imaju mastan udeo.
R

Repac Plandište

pre 14 dana

Malac je vrh. To je od početka bilo jasno , jer kad vidis da je trener u prvih jedanaest stavio dete a svakom navijacu to logican izbor. Znaci odmah ali odmah se video talenat i ono nesto. Sto se rane prodaje tice, ne znam sta bi rekao. Visoku cenu dostizu samo mladi igraci, opet nekad se cini bolje bi bilo za dve, tri godine. Najvaznije je ipak plan i vizija, nekim ces transferom izgubiti na kvalitetu ali dobiti veliki novac, u drugom transferu poboljšati ekipu; ako je na kraju sveukupno kvalitet veci nego prošle sezone znaci da se radi dobar posao . Ja sam od početka pricao da je poslednji prelazni rok bio najbolji u proteklih 25 godina, jos dva takva i nada ce Zvezda biti posve konkurentna u evropskim okvirima. Sa ovim su se složili...
M

Meraklijaa

pre 14 dana

Uz dobrog menadžera danas ništa nije nemoguće..

pancevac992

pre 14 dana

znaci menadzer je odigrao odlicno u ligi sampiona?

gemathegreat

pre 14 dana

Čim ga ti nemaš izgleda ipak ne može svako.
N

Nsejje

pre 13 dana

Ne mrzi Vaskrs je! Ružno je ma ko da si! Bisu Englezi budale a valjda imaš oči! Mali preore teren ali ne kao muva bez glave nego čita igru u oba pravca.
p

pietrys

pre 14 dana

zaista svaka cast, mnogo odricanja i zrtvi, sve si zasluzio svojim radom, hrabro i glavu gore kad bude tesko.Srecno
m

miha1990

pre 14 dana

Svi se zahvaljujemo Baharu na Glazeru kao njegovoj zaostavštini. Al njegova zaostavština je i ovaj transfer od 9 miliona kod Koste i ne znam koliko miliona od Mijatovića jer ih je konstantno forsirao u prvom timu.
g

gluposti...

pre 14 dana

LAZ, Bahar je tek na kraju polusezone dao sansu Nedeljkovicu i Mijatovicu, sve vreme su igrali Ndiaje, Kraso, Olajinka, a na mestu Beka, Bukari

pancevac992

pre 14 dana

nije bas to istina on ih je ubacio kad je video da ne moze drugacije,pre toga olajinka i lucic bili na bekovima,pa i mijailovic,i kad je video da ne ide,u nedostatku igraca gurnuo je njih
S

Simra

pre 13 dana

Jeste, gurnuo ih je u nedostatku opcija, a zasto sada kod Milojevica neko ne dobije sansu umesto Mijailovica? Da je Milojevic bio trener od pocetka verovatno bi doveli Srnica da bude desni bek, Kosta nikad ne bi dobio sansu

pancevac992

pre 13 dana

simra,druze ne lazi,dobija je sljivic,mimovic,stamenic,nemoj da lazes bez potrebe
M

Mujagic

pre 14 dana

Brzo ce lola nazad u neki cukaricki ili radnicki nis

pancevac992

pre 14 dana

sta ces,nisi ti krivzdecko je vec igrao ligu sampiona,vise nego sto ce ijedan vas trenutni igrac ikada, da ne pricamo o transferu sa te pozicije,to necete nikad imati
B

Broker

pre 14 dana

Trgovina belim robljem se nastavlja. Prodajemo klince od 17, 18 godina, bez da im damo šansu da baš napreduju, pa da na njima zaradimo višestruko više od onoga što dobijamo trenutno. Igru, sa druge strane, gradimo na polovnim strancima, koji ne prave nikakvu razliku tamo gde bi trebalo, u evropskim utakmicama.
K

Kdjddhd

pre 14 dana

Jos je to najmanji lroblem..Ovdje ih nema ko boljem ni naučiti..Odoše lekati, inžinjeri, farmaceuti...To je problem.
W

Winter Soldier

pre 14 dana

Ovako mlad a toliko zreo. Vise nego prijatno sam iznenadjen koliko je decko normalan i priseban. Ima sve predispozicije da u buducnosti bude jedan od najboljih desnih bekova sveta pogotovu jer je ta pozicija malo deficitarna. Samo napred Kosta!
G

Gost 323

pre 14 dana

Najboljih desnih bekova sveta??? Hajde i to čudo da vidim,meni je dečko suvi prosek. Ništa u njegovoj igri nema za šta bi se reklo da odskače od drugih . Možda grešim,vreme ce pokazati... Navijac sam Zvezda tako da bez komentara o partizanu i igračima partizana