Čukin bombarder Stojanović ima ponudu iz Čikaga

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.02.20. | 08:14

Čeka se odgovor Brđana

Pravi Čukarički izuzetno dobre transfere za srpske uslove poslednjih godina, a ove zime bi mogao da se dogodi jedan novitet na Banovom brdu: trgovina i sa klubom iz MLS lige!

Do sada Brđani nisu slali svoje igrače preko okeana, ali bi taj led mogao da probije Luka Stojanović, za kojeg je u Čukarički stigla ponuda iz Čikaga, saznaje Žurnal.

Izabrane vesti

Skauti kluba u kojem je do skoro trener bio Veljko Paunović, a igrali Aleksandar Katai i Nemanja Nikolić, „snimili“ su Luku Stojanovića tokom jesenjeg dela sezone, u kojoj je postigao 12 golova na svim takmičenjima za belo-crne. Pogotovo je svima ostao urezan u sećanje pogodak koji je Čukin „bombarder“ postigao na Marakani protiv Crvene zvezde, kada je pogodio mrežu šampiona sa pola terena.

Stojanović će svakako preskočiti premijerni prolećni duel sa Crvenom zvezdom zbog udarca koji je dobio na pripremama, a lako bi moglo da se desi da ga u nastavku sezone ni ne vidimo u taboru Čukaričkog. Brđani će tek da odgovore Čikagu na poslatu ponudu, pošto klub ima ugovor sa igračem do decembra.

Često se pominjalo kako bi Stojanović mogao da se vrati u klub u kojem je ponikao, u Partizan, međutim, prođe i ovaj prelazni rok, a od toga nije bilo ništa. Zato bi Luka mogao ponovo da se otisne u inostranstvo, samo što bi ga put umesto Sportinga iz Lisabona i Apolona iz Limasola, odveo na drugu stranu sveta.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara