Komentari na vest

Džamal Marej ugasio Lejkerse! Fantastični Jokić 25+20+9, Denver u polufinalu Zapada (VIDEO)

T

Twix

pre 17 dana

Liga da je htela da navuce za Lejkerse, uradila bi to bez problema. Ovo su vise zakulisne radnje. Lebron ce se sam penzionisati jer je za NBA suvise rizicno da im zastitno lice bude promoter Didijevih zurki. Ovako svi zadovoljni.
c

camov parmak

pre 17 dana

ali koja je logika lejkersa da ne prave faul na kraju znajući da nemaju tajmaut? svi znaju da će denver ići na pun napad pa ako uđe uđe... i zamisli, ušla je
н

нс бој

pre 17 dana

Денвер добија кад уз Јокића и Мареј и Портер дају велики допринос,јер су изразито тимска екипа.Била је натегнута серија,ал Лејкерси су много добра екипа. Минесота је много јачи противник,видећемо шта ће бити,срећно Нагетси.
N

Nigmamiracl

pre 17 dana

Nju Orleans - Oklahoma 97:89, 0:4 u seriji - daj molim vas,lupite 5% od plate uredniku,lik ni ne cita sta mu novinari pisu,kako moze domacin da pobedi mec a gost da dobije seriju 0:4? Sramota,kakav amaterizam. Objavite mi komentar.
R

Redakcija

pre 17 dana

Lupi sebi 5%
V

Voždovac

pre 17 dana

Lejkersi su odigrali sasvim solidnu seriju, imajući u vidu da praktično nemaju klupu. Igrači u rotaciji su dali 120% i već se u 4. utakmici video ozbiljan umor. Taj meč su dobili jer je Denver odigrao očajno. Serija sa Minesotom će biti možda i najzanimljivija od svih polufinalnih parova.
K

Khal Drogo

pre 17 dana

Па сад? Лејкерси су тим чији резервисти имају понајбољу репутацију у лиги, Гејб Винсент је претходне сезоне уз Батлера и Адебаја био кључни играч Мајамија, Кристијан Вуд уз Донлчића и Ирвинга бјеше претходне сезоне понајбољи у Даласу, Спенсер Динвиди ће ове године зарадити 22 мил.$, Торијан Принс доказана вриједност. Играчи озбиљне репутације, који би требали имати предност над резервистима тимова који нишане титулу. Сад што их шеф струке Лејкерса није користио више и што их је гурнуо на строгу маргину је њихова одлука, но није да немају клупу.
G

Galiot

pre 17 dana

Odnos u bacanjima 9-27 na strani Lejkersa!!! Gledao sam celo drugo poluvreme,mogu samo da kazem da ce se u nastavku verovatno igrati "čistija" kosarka,jer ovo sto sude Lebronu i Lejkersima nije u redu!!! Na silu pokusavaju da proguraju samozvanog kralja,a na drugoj strani mvp lige 0(nula) bacanja!!! Nesto tu nije kako treba,nemoguce da su toliko čistu odbranu igrali na najboljem košarkašu današnjice?!
R

Realan skroz

pre 17 dana

Budimo realni. Povreda Dejvisa je odlučila pobednika. Mislim, da protiv Minesote mogu dobiti najviše 2 utakmice.
O

Ono što igra

pre 17 dana

Minesota bolje igra Denver. Timsku košarku igraju i jedni i drugi... Ja baš mislim da Denver prolazi
Z

Zeleznik

pre 17 dana

Wolves in 5.
R

Realini budimo

pre 17 dana

Pogledajte razliku u bacanjima, i sve ce vam biti jasno. LeBron barem sedam puta se zalio kod sudija i trazio nepostojece faulove, AD-u ne sviraju faul za ono lomljenje Jokica jos sviraju loptu za LA. Ovo je kao prosle godine finale ABA Lige, sudije navlacile za Zvezdu i nije pomoglo…..
Y

Yugoslavia

pre 17 dana

Sta pricas ti, pa za nas uvek navlace sudije, ipak nam je predsednik dao sve, pa i zeljka. Sta mislis, ko nam je dao ovih 50m za sezonu, gde smo usli u top 11, pa nas najbolji Aca! Hvala drzavo
N

NoName1

pre 17 dana

Zato je Zeljo i tražio da mu sude samo Boltauzeri
P

Potrošač lopti

pre 17 dana

Kako odličan Jokić, kad je izgubio puno lopti?
s

slobodna bacanja

pre 17 dana

27:9 za lejkerse. dobro su ih dobili
o

ovo je sve normalno

pre 17 dana

sto kaze lebron na kraju dana ovo je samo kosarka…Ahhahaha naravno da je samo kosarka kad te debeli somborac salje drugu godinu za redom po burek..
G

Grom NK

pre 17 dana

Lejkersi dakle gube 2 utakmice ja jednu loptu i ispadaju sa 4-1. Po meni realniji rezultat ove serije bi bio 4-2 ili mozda i 4-3 za Denver, ali eto to je to kad ste sampioni pa pucate od samopouzdanja, onda dobijete i ono sto inace ne bi mogli. Bolja ekipa svakako ide dalje, ali moraju da se poprave ako zele da izbace Minesotu. Lejkersi su zbov prosle sezone ostavili Hema na klupi, sto je velika greska, a Rasel ih je dobrim igrama u vreme dok se pricalo o njegovom trejdu ubedio da ga zadrze iako su mozda mohli do Dizontea Mareja, tako da su i tu napravili gresku. Srecno za Denver u nastavku!
n

nadrealnooo

pre 17 dana

Lejkersi su odigrali fantasticno ovu seriju,oni bolje ne mogu!!!Ali isto treba dodati zadnja tri meca je sudjenje bilo kriminalno!!!Toliko su navlacili za Lejkerse da je to bilo ogavno gledati!!!
G

Gaj Kasije Longin

pre 17 dana

Antonio Dejvis je najteži igrač za Jokića. Stvarno igra defanzivu na vrhunskom nivou. Bolji je od Gobera ili Taunsa defanzivno 3 puta a ofanzivno naravno suvišno je i porediti. Mislim da će Jokiću individualno biti mnogo lakše protiv Minesote ali tinski će Denveru biti teže.
G

Grom NK

pre 17 dana

Zamisli tandem Dejvis-Jokic. To bi bio pravi supertim. Dejvis je ralno najbolji defanzivac u ligi vec godinama, ali tu nagradu ne znam da li je ikad i dobio.
v

viljuska

pre 17 dana

Marej lose do zadnje cetvrtine... puno solira i masi neke suteve otvorene skroz a da iz neocekivane pozicije... Definitivno povreda Dejvisa odlucila pobednika...
R

Robert Lewandowski

pre 17 dana

Niste napomenuli ključan momenat meca - povreda Dejvisa u 3. cetvrtini, kada su Lejkersi bili nadomak dvocifrene prednosti. Lose izvođenje slobodnih bacanja za LA je takodje u velikoj meri uticalo na to ko ce pobediti. 4:1 je previsok rezultat nakon svega vidjenog po mom mišljenju. Ukoliko Jokara i drugovi ne podignu nivo igre tesko ce izbaciti Minesotu, plasim se da ovo nece biti dovoljno.
d

deki0954

pre 17 dana

Joj druze a slibodna sami za zute?
P

Pedja1987@@

pre 17 dana

Dejvisova povreda stoji, ali treba napomenuti i odnos u slobodnim bacanjima. Sa Minesotom će biti na 7.
G

Gost USA

pre 17 dana

Druze jesi video ti koliko si bacanja imali Lejkersi, pa ovakvo sudjenje ni Coviceva zvezdana nije imala….
@

@Gost USA

pre 17 dana

Rece jedan od onih navijaca koji brane Bolthauzera. Pitam se samo zasto ga toliko branite?
G

Gosn gost

pre 17 dana

Ok ali se AD vratio na teren posle nekoliko minuta... a ono sto nije napomenuto je ponovo navlacenje sudija za LA. Faul dosudjen u svakom napadu za LA, sa druge strane nije bilo dovoljno ni drzanje za dres da bi Denver dobio faul. U svakom slucaju puno mi je srce da vidim Lakerse van daljeg takmicenja. Mnogo ce manje biti plakanja kod sudija u nastavku takmicenja
R

Robert Lewandowski

pre 17 dana

Necemo da se lazemo, Dejvis nije igrao celu trecu cetvrtinu. Covek se vratio odmah na teren, ali nije pomerao levu ruku... Nakon toga se vratio na klupu i tek je u poslednjoj cetvrtini poceo da pomera obe ruke. Da nije bilo povrede Dejvisa ja mislim da bi se ovde igrao sedmi mec, a tu bi svasta moglo da se desi. Sto se tice sudjenja mislim da ne možemo reci da je bilo nekog preteranog navlacenja. LA je imao dosta vise slobodnih bacanja, ali Denver je na početku poentirao bukvalno samo sa distance, dok su Lejkersi kao i uvek isli na igru iz reketa. Uz sve to kada uzmeš umece Rivsa da izvuce bacanja, Lebronovu reputaciju... U drugoj utakmici su sudije navlacile za Denver, a o tome niko nece da prica. Jako tesna serija, rezultat nije realan. Jokic je imao odlicne brojeve, ali je imao velike probleme sa Dejvisom. LA mora da dovede boljeg rezervnog centra (Dramond) i jos jednog igraca koji moze da daje 15+ poena u kontinuitetu ukoliko zele da uzmu prsten.

daxon1709@gmail.com

pre 17 dana

Gde je sada onaj lik koji je napisao kako će Lebron i Lakersi počistiti somborskog konjušara?? Ccc....Jokara dominacija! 🤔
Л

Лазар

pre 17 dana

То занима само тебе, и никог другог
j

jezerdžija

pre 17 dana

Da nije James prodo svaku utakmicu po deset lopti još bi se igralo.U svakom slučaju Nagetsi idu dalje.Mislim da Minesota dobija seriju,jer su dosts skočnija i ozbiljnija ekipa od LAL.
O

Ovako ne ide

pre 17 dana

Minesota, če jih preskočiti ko plitav potok.
d

djenaro

pre 17 dana

Denver jedva, ali baš jedva. Da se nije AD povrijedio, veliko je pitanje da li bi bila ovakva završnica. Jokić nekako u kontra-ritmu, ali i pored toga zamalo tripl-dabl što još jednom pokazuje kakav je fenomen. Ako se nekim čudom ne oporave od povreda, ne piše im se dobro od Minesote i paklenog Edvardsa.
M

Milivoje DVD

pre 17 dana

Tvrda utakmica, dobra za gledanje. Na kraju bolji prošli. Protiv Minesote će biti druga priča i Jokić neće moći lagano da doprinosi pored KAT i Gobera.
g

gosttt

pre 17 dana

Dokle ce ljudi pisati da Jokicu nece biti lako protiv Gobera. Covek je toliko izvikan defanzivac da to nije realno, jedino sto udara rampe dobro na strani pomoci, u jedan na jedan odbrani protiv visokih igraca je smesan. Ove godine Jokic protiv Minesote je dao 41 i 32 poena... Bas mu nije bilo lako

daxon1709@gmail.com

pre 17 dana

Kakav Gober? Pa lik ima traume,nesanicu od Jokića...
A

Atlantik1996

pre 17 dana

Jokic i Marej imaju srecu da je MPJ u strasnoj formi (i ofanzivno i defanzivno), inace bi i ovaj mec izgubili. Sramota je da igraju sa tolikom neangazovanoscu, Jokic je vcrs imao 10 izgubljenih lopti, krenuo covek da igra tek u 4. cetvrtini. Sa ovakvom igrom protiv Minesote nemaju sta da traze, jer je to mladja ekipa i jako su motivisani.
Z

Zaza Paculia

pre 17 dana

Jeste, sve si bez greške u pravu, samo si zaboravio tri stvari. Prvo, Denver ima prednost domaceg terena, a kuci gube jako retko ili gotovo nikad. Drugo, Denver ima oruzije da znacajno uspore Edvardsa, kada se na njemu izrotiraju, KCP, Wotson, i po malo Marej i Gordon. I trece, i najvažnije, Jokic kada vidi Gobera, verovatno kaze, Boze, Hvala ti. Ocekujem 6, a verovatno i 7 meceva, sanse su 50:50, ali po meni Denver gore od ovoga ne moze, a Minesota tesko moze bolje.

Владан

pre 17 dana

Фантастични....али превише је то изгубљених лопти...плус Џексон катастрофа,форсирао а није ишао шут..замало да изгубе..много паметнија игра Мареја,у односу на прошлу утакмицу..мање је солирао..са друге стране Краљ је феномен..у овим годинама шта ради..имао је овај пут снаге до краја...а шта рећи о Дејвису..права петица..доминира у одбрани,у нападу исто,није свеједно ићи на продор у рекет када је он ту...штета што је подложан повредама...иначе би Лејкерси далеко догурали..игра Нагетса није нешто импресивна..по мени Минесота је фаворит...по приказаној игри у плеј-офу..али видећемо.
z

zapad

pre 17 dana

zapadna konferencija
l

lebrongoat

pre 17 dana

Ko posle ovoga misli i dalje da Lebron nije najbolji igrac ikada, nek ide da gleda golf, 40 godina 45 minuta igre 30 poena 11 asistencija, odakle coveku vise snage, ali i sa 40 godina on ima samo Dejvisovu pomoc i mora da nosi tim, ceo zivot tako, hoce li docekati da neko nesto uradi za njega nekada, samo ona Alenova trojka, ali i tada je on u 4/4 dao 15 poena i vratio Majami u igru
P

Peca_Le

pre 17 dana

MJ ALL DAY!!!
G

Gosttttt

pre 17 dana

Pa pomoci ce mu neko kad ode u ekipu gde se nece pitati za sve zivo. Drugo, tretman kod sudija ima kao niko u ligi, svaki put inicira kontak i ako ne dosude faul breca se. Trece ova ekipa Lejkersa je po imenima mnogo jaca od Denvera ali nema timske igre i plasljivi Russel nikad ne moze da pogodi kad se lomi (veciti gubitnik, bio i ostao).
s

srkins85

pre 17 dana

Sa ovakvom igrom im sledi 0:4 protiv Minnesote
h

haossz

pre 17 dana

Uzas koliko nezasluzena serija, Lejkersi bolja ekipa mnogo, da se dejvis nije povredio pobedili bi lejkersi
s

savet

pre 17 dana

Kad ti jednom provale to tačdaun bacanje, odustani od toga, nemoj silovati i dalje
e

ecka siti

pre 17 dana

Podatak da Jokic nije izveo niti jedno slobodno bacanje je neverovatan... Toliko ga biju, a sudije nista...
b

brabonjak

pre 17 dana

Svaka čast Jokiću,ali ne može ipak on sve sam,Marej ozbiljan mvp igrač i ako ne bude nekih povreda ne vidim ko može dobiti Denver u 7 mečeva.
D

Druže

pre 17 dana

A Porter, svaku utakmicu po 5,6,trojki.i to uvek kad se lomi rezultat. Gordon takođe uvek dobar.
D

De

pre 17 dana

Zapada…