Komentari na vest

Zvezdin poslednji čin lude sezone! I to na godišnjicu najluđeg meča u istoriji kluba

Č

Čičak traka

pre 11 dana

Čekaj, a jel to isti onaj Milojević iz AEK-a što ga iz Evrope izbacio raspali Velež?
P

Pertla

pre 11 dana

Jeste. Lazni Klark Kent. Ovde nize pobede, igra po livadama drage nam Srbije. Kad je tesko, ima ko da pogura.
n

ne to

pre 11 dana

je marko marela nikolic sto ga iz evrope izbacio lihnestajnski vaduz koji nastupa u drugoj ligi svajcarske hehehehe
A

Avangarda

pre 11 dana

Poslednji ekser. Crvena Zvezda - Avangarda kvota na 1 …… 1,28 Kao da igraju sa Radnikom; prosto ludilo na cega je spao Partizan.

misookrneta@gmail.com

pre 11 dana

Pa ZASTO MAZIC sudi u Kini a ne u EVROPI ili kod nas? Pa ne sudi jer nije kvalitet sto je dokazala ZVEZDA a potvrdila EVROPA. Ni Jovanovic nije trazen u EVROPI u poslednje vreme jer po kvalitetu to ne zasluzuje. I on bi mogao da deli pravdu mozda u AFRICI jos koju godinu dok ne vide njegov kvalitet, zivi bili pa videli.
1

1912

pre 11 dana

Druga su to vremena bila jer igrači nisu mogli da odu u inostranstvo pre svoje 28. godine. Onda je bilo lakše stvoriti generaciju koja je zajedno deset godina, sa kvalitetom koji je mogao da se poredi sa najjačim ligama Evrope. Sad su maksimalni ugovori sa mladim igračima 3, 4 godine što u praksi znači da ostaju tu 2 godine ako ne i manje kao u slučaju Nedeljkovića i Mijatovića. Nemoguća misija je zadržati 10 mladih igrača nekoliko godina jer u suprotnom odlaze bez obeštećenja.
V

View

pre 11 dana

Čovrk hvali cz u poslednja dva meča gde joj je Pavle krpio rrzultatdke rupe u rupi.🤣

Bibras Natcho

pre 11 dana

Lako je izivljavati se na Partizanu, al čim dodje malo ozbiljnija ekipa, tu nastaje haos...

pancevac992

pre 11 dana

mislis kao sabah?
N

Neki čika

pre 11 dana

Mislim da je bi za Zvezdu bilo mnogo bolje da je zadržala Miloša Milojeviće i da nije eksperimentisala sa Baharom.
Б

Бибарс

pre 11 dana

Вечерас ћемо исказати револт тако што ћемо напунити мрежу Омера Глазера 7 пута. Као некада.
D

DeRossi

pre 11 dana

Zamolio bih da se na severu ne pale baklje pre utakmice, kondor neće moći da sleti zbog slabe vidljivosti pa će opet da kukaju.
K

Koje godine? :)

pre 11 dana

(ona iz 22020. godine se prepisuje Dejanu Stankoviću)
S

S.T.A.L.K.E.R

pre 11 dana

Pa do tada ćemo dominirati. Sve ok. Samo je greškom napisao ime trenera, ali godinu je pogodio. 😉
S

SilverSurfer

pre 11 dana

Razumem potrebu da se naprave poređenja ali stavljati Miljanića i Milojevića u istu ravan krajnje je nepristojno. Pre svega što je Miljan u odnosu na Miloja unosio novine koje kod ovog drugog ne možemo da vidimo. Pre svega Miljan je uveo sistem oslanjanja na sopstvene snage,tačnije, Zvezdinu decu. Činjenica da je u pitanju drugo vreme ali da li bi danas neko imao strpljenja za trenera koji posle dve sezone osvoji dva peta mesta jer je u potpunosti podmladio tim. Ali, strpljenje je donelo dobre rezultate u Evropi tokom 70ih. Da bi se izgradio tim potrebne su godine a ne kupovina buljuka igrača za koje je pitanje da li mogu da se uklope u celinu. Mogla je Zvezda polako da gradi tim nakon ulaska u prvu Ligu šampiona ali nije i sada se već može govoriti o propuštenoj prilici. U Miljanovo vreme Zvezda je igrala jednostavno (na jedan ili dva dodira) i brzo. Čak brže nego što Zvezda danas igra. Zvuči čudno ali je tako. Slučajno ili ne, kada god se pomene Barak Bahar izostavlja se bitan podatak. Da mu je tim promenjen pred sam početak Lige šampiona. Kao važan šraf odbrane prodat je Eraković, a dovedena su trojica igrača koja su odmah ugurana u prvi tim. Zbog njih su neki izgubili mesto, nekima je mesto promenjeno pa su se pogubili ali ukupno gledajući ta trojka je više razorila ekipu nego što joj je doprinela. Na kraju Bahar je namešten u derbiju da bi postojalo opravdanje za njegovu smenu. Nisam video ništa spektakularno u Milojevićevoj igri. Oslanjanje na proverene snage je siguran put u evropski fijasko. Možemo da se zavaravamo, gajimo sentiment prema određenim igračima i treneru ali većina ovog tima nema kvalitet za Evropu. Derbi koliko god bio dobar u poslednje dve utakmice daleko je od ozbiljnog evropskog fudbala.
P

Pali bre

pre 11 dana

Ti si sramota za svakog navijaca Zvezde idi navijaj za komsije kada mrzis toliko MIlojevica
D

Dksnnsnsndb

pre 11 dana

Složio bih se sa velikom većinom argumenata.Miljanića ne volim, najmanje zbof moje Zvezde.Ja njega i ne pamtim mao trenera Zvezde. Zvezda je propustila priliku da očiati redove.Klasična balkanska muljaza, uz jednu bezidejnost je uticala da danas izgledamo ovako kako izgledamo.Buljuk igrača ali kad nam treba levi bek-nema.Desni bek- nema.Ofanzivni veznj- nema.Oslanjano se na Kangu, koji je rzku na srce showman, ali ovo je bivsi prvak Evrope i Sveta, najveći klub južno od Minhena a ne cirkus.Mogli smo samj od sebe igrati sa 7-8 vrsnih talenata, iatroeti ih, biti zadnji u grupi kao sto smo i sa ovom gomilom stranaca i gardista...i za godinu imati svoju Zvezdu, prodavati 2-3 kupovati, skuplje ali lriveren kvalitet.Proćerdano vreme.I da sad će se javiti oni pa sa decom se ne prave rezultati..Da sa nalom decom ne..Ali tim u kojem su Nedeljkovic, Mijatović, Erakovic, Knežeević i ostali je prvi pa prvi u Srbiji.

Ivicam74

pre 11 dana

Sve je to lepo, osvojićemo titulu, najverovatnije i Kup, ali u Evropi nismo uradili ništa. Nemamo igrače za Evropu, nemamo ni dobar skauting da dovedemo nekog mladog perspektivnog igrača iz Afrike, nemamo para za kvalitetne igrače. Ja sam za to da se ovi stranci prodaju, Kanga, Bukari, Endiaj, Kraso. Ostavio bih Đigu, Olajinku i Korejca. Pošto u Evropi ionako nećemo ništa uraditi, okrenuti se mladim igračima koji imaju kvalitet ali nedostaje im iskustvo, imamo ih dosta, dati im šansu i u prvenstvu i u Evropi, oformiti jednu grupu od desetak mladih igrača koji će postepeno ulaziti u prvi tim i za dve tri sezone možemo se nadati nekom rezultatu, što u takmičarskom što u finansijskom pogledu. Toliko od mene, ja bih voleo da tako bude, dosta mi je isluženih stranaca koji kod nas povampiruju svoje karijere. Pozdrav.
Н

Нико као ја

pre 11 dana

Углавном се слажем са горе наведеним, с' тим да бих додао да треба јурити слободне играче, попут Муријела прошле године. То кошта само плату(без обештења) а добијеш и квалитет и искуство.
D

Da mi je znati

pre 11 dana

sta u Olajinki vidis pa bi njega ostavio? brzinu, tehniku, dobru zavrsnicu...? Ne mogu da verujem da neko tog coveka gleda uopste kao nekog igraca, a igra za 700-800k godisnje.
P

Princip

pre 11 dana

skauting nikakav. amaterski. to je to.
Z

Zvezdasnbgd

pre 11 dana

E kad već spominjete tu legendarnu utakmicu, na toj utakmici smo promašivali dosta baš kao na ovim zadnjim derbijima. I baš se po promašajima isticao Binić koji je bio najbrži igrač kao i Bukari danas. Tako da ima nekih sličnosti, Binić je recimo isto kao Bukari ima neverovatnu brzinu, za ono vreme neviđenu ali su mu odluke u završnici uvek bile sumnjive. Neka lepa sećanja iz vremena koje se nažalost više nikada neće ponoviti. I podsetnik kako ni tada nije išlo sve glatko iako su ljudi skloni da romantično gledaju prošlost, ali i tada su igrači umeli da promaše zicer i prime glup gol baš kao na toj utakmici i baš kao i ponekad danas.
J

Jdjsjjsjs

pre 11 dana

Tresem se kad se setim.Karta na crno 100 DM.Onih nemackih maraka...Sačekan da pocne i kod tapkaroša udjem za kutiju Marlbora..Taj gol..Ma to niko nije ni video...Naša Zvezda..Srećan sam da sam to doživeo.
Ј

Још чекам

pre 11 dana

Пред први дерби - "пуца петарда", у најмању руку. Кад а оно међутим, визави, пуче звездана. Пред други - СТИЖЕ ОСВЕТА и демолирање. А стиго Паја, звани судија, да крпи полупана јаја. Пред трећи, "сад сте га нахебали", Паја се извештио. Нахебали смо. Дај Пају, навикли смо. пс. Данас играјте 10+ на звездану. Сигуран фикс.
А

А...

pre 11 dana

...код вас? Освајамо ЕЛ. Идемо на Ф4. Куп је небитан. Идемо у топ 8. Идемо у топ 10. Важно је да смо испред Звезде.
Г

Групни вс А ...

pre 11 dana

А ... штА ... сте вИ ... у истом том такмичењу најављивалИ ...?
F

Fnjdndndjjd

pre 11 dana

Vidis li kvotu? Ti je kvota koju formiraju kladioničari ne navijači Zvezde.Ove godine tri derbija- poraz, pobeda i nerešeno.Na oanovu čega ovolika razlika?Novinari su napumpali atmosferu da ćete primiti 6-7 golova, ne navijači Zvezde.A hos sine nesto da ti kazem..Pamtim dugo ali slucaj kao od prosle godine kad ste u 20 minutu dosli na 30 metara od gola a jug skočio...ej 20 minuta ne prelazite kući centar?! Bukari u subotu 6 dribla!? Pa nije Mbape? Sine, vama ni Paja ne bi pomogao ne ulazeći u regularnost meča.Pa Piksiju je ponisten rgularan gol sa 60 metara...Pa se živi i igra.
А

А...

pre 11 dana

... шта сте ви постигли више од нас? Ми куп, а ви? Вама је небитан.
Г

Групни вс А...2

pre 11 dana

разлика од 11 и 16 је у бројци 5 ! Куп је наравно битан као и првенство ! вама ! тамо где се суди на неком вишем, поштенијем и равноправнијем нивоу, разлика је у бројци 5 ! али вама је битно да су НАШИ, па какви да су ...
G

GoranT80

pre 12 dana

Zašto Zvezdi ne odgovara da sudi najbolji Srpski sudija Srđan Jovanović? Da li je to zbog toga što ne mogu da utiču na njega zato što čovek želi da gradi internacionalnu karijeru pa ne želi da mu takva mrlja uništi reputaciju? Zbog takvih stvari je Mažić pobegao u Kinu da ne bi bio u ovom blatu koje je stvorila Zvezda. Svakog sudiju na kojeg ne mogu da izvrše pritisak proglase da je Grobar i tako ga sklone da ne sudi njihove mečeve. Njima sude samo poslušne sudije.
r

recii

pre 12 dana

pogledaj derbije koje je sudio jivanovic i i sta se promenilo kod vas?
1

12345m12345

pre 11 dana

"Nakon brutalne krađe u Novom Sadu, kompletnog inženjeringa sudijske organizacije u sadejstvu sa čelnicima FSS-a, FK Partizan je zakazao za ujutru sednicu Odbora za hitna pitanja, nakon čega će se obratiti javnosti u vezi sa daljim koracima" ovo vam je iz 2020. godine licemeri a utakmicu je sudio upravo srdjan jovanivic, a posle toga ste ga i "pohvalili" za jos jednu odluku kada da je svirao nepostojeci penal samo ne na partizanovoj utakmici...
N

Normalno

pre 11 dana

Njega prati Uefa i mora da sudi kako treba zbog internacionalni karijere, mada i ovog Ilica pratila Uefa zbog nekih sumnjivih utakmica koje je sudio zato i odgovarao Zvezdi, dok naravno ovi iz uprave Partizana ko tuta-žuta cute, a zato tu je uznemireni Tesovic kum Milojev da ućutkuje Natha.
A

Alex20

pre 11 dana

Mazic je bio Toletov kisobran takodje i Partizanov,mani nas demagogije,mrzi me da se vracam u proslot i utakmice sa Mazicem i vama u glavnoj ulozi.Sto se tice Srdjana Jovanovica ja verujem da je on nas najbolji sudija ali je jako zanimljivo kako on u Var sobi uvek ponistava odluke protiv Partizana,i to vise puta,a i u derbijima svira penale,mada koliko znam vasi penali su ispravni a nasi ne.Jos jedna jako bitna stavka,on sudi Ligu sampiona,Ligu Evrope i Ligu nacija i posle svega toga nije pozvan za prvenstvo evrope,pa ti sad meni reci posto si pametan da li je reper nase prvenstvo ili evropa?
Z

Zvezdale

pre 11 dana

Pa taj Mažić dok nije napravio ime u Evropi bio je klasičan Toletov specijalac. Kasnije kad je napravio ime i nije više mogao Tole da utiče na njega, sklonjen je i sa derbija. Sećamo se svi Toletovog vremena, kao i njegov lik na vašoj tribini, licemeri.
K

Ksksnsmsns

pre 11 dana

Mažić je otišao kao i ostali- za većim parama.A da opet o postenju!
z

zvezdasss

pre 12 dana

Najbolje bi bilo da im se sklonimo da oni osvoje sve, u košarci su im izgovori svakakvih bili te Coviceva Aba ,te sudije, te onaj, pa osvojiše Aba ligu, uložili su najveći budžet u istoriji Srpske košarke i nije im smetalo da osvoje titulu, Isti spinovi i Lazi u fudbalu, samo budala može da padne na njihove Lazi i spinove, Vučelić je jak van terena medijski to znamo.A navijači su im sektaši zadojeni mržnjom koji misle da titulu treba da osvoje jer samo zato što nisu dugo osvojili
Č

Čika Činjenica

pre 12 dana

Tomislav Tole Karadžić, Dragan Đurić, Predrag Danilović, Boris Tadić itd... Ništa više neću pisati. A ti ako si pametan i bar trunku pošten, poklopi se i ćuti.
N

Nenad1246

pre 12 dana

Meni stalno stoji pred očima da smo bili poslednji 32. u svim grupnim fazama LŠ, a " pojačanja" (iz Afrike) dovedena za LŠ i dalje igraju, odnosno oni su uzdanica i osnov tima! Ništa se nije promenilo! Ko može verovati u ovakvu Zvezdu?! Napomena: Još uvek nije označen krivac za onaj debakl Zvezde u LŠ! Preko svega se prešlo kao da se ništa nije desilo! Oni misle da će da nas zavaraju sa titulom koja apsolutno ništa ne znači, osim kao statistički parametar!
П

Па...

pre 12 dana

...ми верујемо у Звезду и нама значи титула. Ви сте нам небитни.
A

Ambrozini

pre 12 dana

Nista da se vrati bahar pa da ispadamo iz grupe Lige Evrope. Kod ovog se bar grupa lige evrope prolazila, liga sampiona je nesto drugo, i tu zvezda sa ovim budzetom nema sta da trazi taman trener bio Karlo Anceloti!
B

BokiUSA

pre 12 dana

Mi smo bili? Vi ste druze popili goleadu I sramotu od onih ribara da bruje usi. Ostavi se ti nas
r

rrrr

pre 12 dana

Iz aviona se vidi za koga navijas.Ne brukaj se više.
r

rrrr

pre 12 dana

Meni je stalno pred očima onaj usati,namenjen šampionima Evrope.Cudo da tebi nije?
S

Skksnwnwnw

pre 11 dana

Kakav debakl?
Г

Групни

pre 12 dana

као неко ко је географским пореклом (а добро обавештен) из околине места рођења делегираног судије за финале Купа, кажем .... Сишке је навијач звезде ... значи, пропали смо, али не мора да значи ...
j

jel to?

pre 12 dana

jel to onaj sudija sto vam protiv vojvodine svirao penal van 16?
B

BokiUSA

pre 12 dana

Daj bre ne se.. te vise I igrajte taj fudbal. Svaki derbi nadjete neku glupost I vrtite oko toga. Prvo ruka koja nije ni bila ali vi nastavljate. Pa sada faulovi I izmisljeni penali. A srece vise od pameti... igrajte fudbal I ne ser... te
Г

Групни вс Boki USRA

pre 12 dana

када ја не бих писао, ви не би имали чиме да храните ваше неистине !
Г

Групни вс јефтино

pre 12 dana

имаш ли неки податак шта је све вама свирао !?
Z

Zaim

pre 12 dana

Gotovo je sigurno da oni spremaju neku igricu i da utakmica nece biti odrzana.Kako god ,postici nece nista.
Y

York

pre 12 dana

Pa da to je taj nivo spina ako zvezda osvoji onda ce eto ponovo da omalovazavaju zvezdine titule, a ako prodje JSD u finale onda kao bice jsd je ipak bolji ali eto sudije im ne daju... Neverovatno u kojoj zabokrecini od drzave zivimo.
D

Da povratis

pre 12 dana

Na jednoj strani o partizanu navijacki tekst koji nema veze sa logikom ostrascenost cista, na tekst o zvezdi kao da je pisao grobar, Ovo u sta se pretvorio mozzart je nesto fascinantno, ovoliko neobjektivnosti nema nigde...
Р

РеПаБЛиК Оф СрПСКа

pre 12 dana

Са свих српских страна - СВИ НА МАРАКАНУ ВЕЧЕРАС! Да им помогнемо да се исплачу до краја!
G

Gostgost

pre 12 dana

Nijanse i detalji? Partizan pregazen kao nikad, i kao niko. Cak su i nizeligasi igrali pruzali jaci otpor od Partizana. Posle 75%:25% u posedu i 55:10 u sutevima u ove dve utakmice, nemojte da pricate o detaljima. Jer nije razlika u detaljima, vec u svetlosnim godinama.
A

A sto onda

pre 12 dana

Sudija vise ima tih detalja od vas...koji ste vi bezmozgasi.
L

Lalegale

pre 12 dana

Hrabro i napadački do pobede
D

DzoniRS

pre 12 dana

Odgovorno tvrdim, da samo neko ko se nije bavio sportom ili se neuspesno bavio njime i nikad nista nije osvojio moze da kaze da neki trofej i titula ne donose nista ili da ne vrede. Zasto? Pa zato sto nikad nisu imali prilike da osete to kako je kad pred punom halom ili stadionom podignes pehar, dobijes zlatnu medalju i osetis to da si najbolji, da nema boljih od tebe. Taj osecaj je jednostavno nemerljiv i ne moze se recima opisati! I zato imam pitanje - kako bre ne donose nista trofeji kupa? Pa taj ko osvoji je morao da trenira, uci, napreduje, igra, muci se, pobedjuje, odrice nekih drugih stvari da bi postigao uspeh, i na kraju mu ti kazes da je to "nista"? Ajde malo da se prisaberemo. Dakle, trofej kupa nije "nista", vec je trofej, titula, namenjena ekipi koja je dosla do finala i pobedila. I ona vredi! I zato Zvezdo jako do kraja, i osvoji kup!
T

Tesko ce ici

pre 12 dana

promenise sudiju,a vec smo se uigrali.
S

Slažem se

pre 11 dana

Partizanu će jako teško ići s obzirom da sad nema Ilića da oprašta kartone i ne prekida akcije kada je baklja na terenu. Mada videćemo kako će se ovaj sudija ponašati danas.
A

Ahahahha

pre 12 dana

jer oba tima će želeti nešto da dokažu. Zvezda da je njena dominacija čista kao suza, Partizan da pokaže da su u pitanju nijanse i detalji nijanse i detalji? Molim?
j

jahjajaj

pre 12 dana

vidiš da hoće da nas izjednače na silu.Dominacija.Grobarskom spinu nema kraja.

Delija

pre 12 dana

NEBO SE OTVORILO, STADION JE EXPLODIRAO! IDEMO ZVEZDO SAMO JAKO !!!!
S

Sh

pre 12 dana

Danas ako budu igrali kao prethodna dva Derbuja, daće bar 4 gola, jer nemoguće je po svim zakonima fizike onoliko promašuvati tri puta za redom.
s

stankelitza

pre 12 dana

Tako smo rekli i posle prvog derbija
B

BokiUSA

pre 12 dana

Dok god budemo tako mislili nece se dogoditi. Dovoljna je pobeda pa I 1-0 a drugi neka misle sta god zele. Trofeji se beleze I pamte. A ko je bio kvalitetniji recimo 1996 ili 1984 to nikoga ne zanima. Vec trofej uvis I to ostaje za vjek vjekova...
g

goxyy

pre 12 dana

"Titula bez pobede u derbiju je kao bez vodjenja ljubavi" dobijes derbi i onda ponovo ista nebuloze
m

molim?

pre 12 dana

nemamo mi sta vise ista drugome da dokazujemo, koliko titula je partizan osvajao bez pobede u derbiju, i niko nista nije govorio o vrednosti tih titula a sad mi moramo uvek da dokazujemo nas kvalitet jer iafustrirana gomila ne moze da podnese da bude druga?
Z

Zvezda mi je sve

pre 12 dana

Pošto je ovo poslednji derbi u sezoni, svi mi koji danas budemo na tribinama treba da pružimo podršku našem predsedniku pred jun u borbi protiv crne sekte i pokažemo da smo jači nego ikada pre. Živeo Predsednik, živela Zvezda! 🔴⚪
p

pitanje

pre 12 dana

Prvo je bilo mora ae dobiti derbi, dobije se derbi, ah da ajde sad mora i kup, dokle vise nabijanja pritiska?