Zvezda čeka spas: Japanci zvali Kafua

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.03.19. | 08:36

Šanse za transfer nisu velike

Crvena zvezda bi narednih dana mogla da se oslobodi balasta zvanog Džonatan Kafu. Brazilski internacionalac je želja japanskog drugoligaša Kašive Rejsol, ali su šanse da se ovaj transfer realizuje minimalne, prenosi u današnjem izdanju Sportski Žurnal.

Kako bi japanski klub došao do pojačanja, neophodno je da plati određeno obeštećenje za pozajmicu Bordou. Francuzi nisu zahtevali obeštećenje letos od Crvene zvezde, ali je sada situacija drugačija, jer bi se dil sklopio do kraja kalendarske godine, što znači da francuski klub u letnjem prelaznom roku ne bi mogao da prihoduje novac.

Izabrane vesti

Prelazni rok u Japanu traje do 29. marta, tako da Kašiva ima dovoljno vremena da realizuje transfer i u klub dovede još jednog Brazilca. Za Kašivu igraju već trojica Brazilaca, simbol kluba je Kristijano Da Silva, a sa klupe ih predvodi Nelsinjo Baptista.

Trener Vladan Milojević odavno ne računa na usluge nekadašnjeg člana Ludogoreca.  Nije ga vodio na pripreme, pa Brazilac i dalje trenira individualno. Kafu predstavvlja jedan od najvćih promašaja Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. Jednostavno, nije se uklopio u zahteve Vladana Milojevića. Odigrao je deset utakmica i postigao dva gola.

Verovali su na Marakani da će se tokom zime osloboditi Kafove plate od 700.000 evra. Pričalo se o interesovanju Astane, ali do zvanične ponude nije došlo.


tagovi

Džonatan Kafu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara