Komentari na vest

Vladan Milojević odgovorio Lazetiću: Vodi se rat! Neko je kao ugrožen, a neko nije

D

Deda Čeda

pre 2 meseca

Bolje bi bilo Lazukiću da pogleda kako su se njegovi igrači i golman poigravali sa iznošenjem lopte iz svog prostora i da ih nauči da se ne kockaju sa loptom...😄
N

Nenad1246@Don Vito Corleone

pre 2 meseca

@Don Vito Corleone - Tebi nema spasa! Stalno trabunjaš isto, kao da si progutao ploču! Smiri se malo, pođi na reku na pecanje, provozaj malo bicikl, džogiraj, opusti se! Ostavi se podrške ljudima koji će uskoro biti deo prošlosti!
i

info01

pre 2 meseca

Cuti bre gde god si bio preko oterali te tamo nema terze da namesta utakmice
D

Dedadakaze

pre 2 meseca

Milojevic trener konfuzije...živi od Entropije(u fizici kontrolisani haos),zahvaljujuci SUDIJAMA....trener MAGLA....nejasnih rečenica...ne uspeva da zavrsi rečenicu iz konfuznih misli....plastelin...idealan kao trener doktoru terzinju...
D

Don Vito Corleone@Dedakaze

pre 2 meseca

@Dedakaze – izvanredan kroki o nazovi treneru Milojeviću! A, najveći je štos kada ovaj poliglota za sebe kaže da je obavio razgovor sa fudbalskom cepanicom Nedaje! Verovatno je to bio jedan razgovor semiotskog karaktera! Pitam se, kako može Milojević, koji jedva može da se sporazume na engleskom, da stručno razgovara sa Nedaje, koji dolazi iz frankofonskog okruženja i ne zna engleski?! Koga on farba?! Mislim da je u pitanju Daning-Krugerov sindrom kod Milojevića, to je ono kada osoba sa manjkom znanja i veština pati od iluzorne superiornosti!
I

Iz sljivika

pre 2 meseca

“Vladan Milojević odgovorio Lazetiću: Vodi se rat! Neko je kao ugrožen, a neko nije”! Jeste, neka si mu rekao Milojeviću! Šta on misli da se izvuče rezultatski, a ugrožen je u ovom virtuelnom ratu! Neka se Lazetić ugleda na Milojevića, koji nije ugrožen, a u ratu je! Neka Lazetić otkrije kako to Milojeviću uspeva ovde u Srbiji.

CaleB pr(a)vi

pre 2 meseca

U svom nadahnutom kazivanju o uspehu protiv TSC, “pedantni stručnjak ” je izrekao jednu veliku misao: “Mi imamo Krasoa koji je prvak Afrike”! Dobro je poznato šta Afrika znači u svetskom fudbalu! Afrika je poznata po tehničkoj i taktičkoj obučenosti fudbalera. Prava svetska avangarda u fudbalu! To su ovi veleumovi koji vode Zvezdu odavno prepoznali i zato su bazirali svoju kadrovsku koncepciju na Afrikancima. Neki kažu da su Afrikanci neuki ozbiljnom fudbalu, što nije tačno, jer zar bi Zvezda postigla ovakav enormni uspeh ove godine u LŠ, kada smo osvojili izvanredno četvrto mesto u grupnoj fazi LŠ i to najviše zahvaljujući sjajnim Afrikancima, od kojih su po šest igrali u prvom timu! Milojević kaže za Krasoa, da je prvak Afrike i on je to već dokazao u dve poslednje utakmice, kada je još uvek opijen uspehom, ostao u svom svetu iz mašte, pa igra onako neodgovorno, nezainteresovano!
V

View

pre 2 meseca

Naše prvenstvo je kao kada deca igraju fudbal na igralištu i onda dođe jedan duplo veći i stariji siledžija i stane na sred igrališta i ne dozvoljava da se igra, uzme loptu i samo on šutira na gol. Ali kad naiđe neko ravnopravan njemu ta kukavica od siledžije ostaviće loptu, podviće rep i pobeći u .....C&R
D

Don Vito Corleone*

pre 2 meseca

Na pitanje pristunih novinara o suđenju na današnjoj utakmici, Milojević je odgovorio da je po malo degutantno stalno pričati o penalima, jer i oni su sastavni deo igre (ali, ovde u Srbiji). I to je baš ta specifičnost srpskog fudbala, to je ono što nas razlikuje od ostalog sveta! Na primer, Milojević, za četiri godine, boravka u inostranstvima, nije bio miljenik penala! I to je specifičnost fudbala u tim inostranstvima, ali zato je on brzo dobijao otkaze, zbog te specifičnosti odnosno manjka penala za njegove ekipe. Ali, da se razumemo, nije on dobijao otkaze zbog nedosuđivanja penala, već zbog toga što nije mogao na drugi način da pogura svoje ekipe u pobedama i zato je dobio pet uzastopnih otkaza!
D

Don Vitom Corleone@kradljivac Nika

pre 2 meseca

@Don Vito Corleone - Opet onaj mali kradljivac moga Nika! Za inat tebi i svim zlotvorima puna podrška za g. Terzića, upravu, svim igračima a pogotovo sjajnim Afrikancima i naravno nepristrasnim sudijama! “čija je ono zvezda? ljepša nego Danica! Ono je moja zvezda, što mi , što mi leži kraj srca”!
L

Ludilo mozga

pre 2 meseca

Milojevicu, bolje bi ti bilo da ćutiš. Zaboravio si fudbalska pravila u Srbiji, izašao ti je Lučić a uveo si Stamenića koji nije bonus - ima 22 god. Da je Srbija normalna država, ova utakmica bi trebala da bude registrovana službenim rezultatom 3:0 za TSC. Da vidimo kako će se rešiti ovo do derbija u ovoj banana državi
P

Pobogu...

pre 2 meseca

Kao prvo Stamenić JESTE bonus igrač, a kao drugo, sećaš se kako se u ovoj državi rešilo Vlahovićevo igranje bez lekarskog pregleda? Tada niste kukali.
s

srka

pre 2 meseca

Vidim kvote u Mozzartu, na Zvezdu 1.75, na Partizan 5.40. Ipak mislim da je ovo baš potcenjivanje Partizana. Nije baš tolika razlika u kvalitetu. I ako jeste, tolika sigurno nije. Matematički egzaktno, to je da su 5 puta veće šanse da Zvezda dobije utakmicu,a slično je bilo i pred prošli derbi. Jbg šteta što nemam sto eura u džepu, stavio bih na Partizan, baš zbog ovog preterivanja kladionice.
Š

Šta ima

pre 2 meseca

Se bune dva projekta Orbanka i Vudu fududa kad sve ide na njihovu stranu
s

srka

pre 2 meseca

Biće dobar derbi, a ni prošli nije bio loš, a ovaj će biti još bolji. Obe ekipe su raspoložene i u dobroj formi. Oba tima imaju ozbiljan napadački potencijal. Zvezda sa Bukarijem, Ivanićem, ovim centarforom, koji je počeo da daje golove. Kanga i Hvan, mogu puno da trče, pokrivaju veliki deo terena, pritom znaju i da igraju i dolaze u završnicu. Tu će Partizan imati najviše problema, kako da njima dvojici suzi manevarski prostor. Jer ako se razmaku napraviće protivniku velike probleme. Partizanu je tu malo nezgodno jer u manevru ima drugačiji profil igrača. Natho i Zahid, teško da trkački mogu da pariraju pomenutom dvojcu, ali će i ovi imati muke sa njima. Zahid i Natho su baš majstori fudbala. Nisu toliko brzi, ali jako inteligentni igrači, bez ishitrenih poteza, svaki kontakt sa loptom ima im neki smisao. Saldanja, realizacija besprekorna. Ako udje u šansu to je siguran gol. Zvezda u završnici najviše zavisi od Ivanića, brzine Bukarija i nepredvidivosti Kange, od kog možeš svašta da očekuješ. I da napravi nevidjenu glupost i da postigne evrogol sa trideset metara. Po meni će derbi odlučiti ovaj okršaj navedene četvorke. Sa jedne strane Kanga i Hvan, sa druge Natho i Zahid. Mislim da će to biti presudno. Ko tu ostvari prednost, ko bude imao veću kontrolu igre i pasa, biće u značajnoj prednosti. Videćemo kako će se odvijati situacija sa ovim povredama, tokom naredne nedelje. Mada očekujem da budu svi spremni jer se ovakve utakmice igraju i na jednoj nozi. Odgledao sam stotinjak derbija u životu, pa praktično u poslednjih četrdeset godina, nisam propustio nijedan. Ali ovom narednom se nekako posebno radujem. Očekujem lepo vreme i gotovo izvesno krcat stadion. Cene karata su pristupačne. Tako da to neće biti problem. Za kraj, neka pobedi onaj ko bude bolji i da sve prodaje u sportskom i fer duhu, kako na terenu, tako i na tribinama. Moramo da čuvamo taj naš derbi, nemamo mi mali ljudi, baš puno toga oko nas što će da nas bar na dva sata razveseli. Aj, pa vidimo se u subotu.
Z

Zvlat BG@srka

pre 2 meseca

Ovaj “srka” je genije! Kakva detaljna elaboracija! Samo jaka analitička svest, daje ovakvu stratešku analizu! Ti “srka” ako si zaista Zvezdaš, nisi smeo ovo javno da obelodaniš! Sada ovi iz Partizana imaju adute u ruci! Sada oni sve znaju o kvalitetima pojedinih igrača Zvezde. Posebno je bitno napomenuti Bukarija, galaktikosa koji vredi 11 miliona evrića i zato nisi trebao pričati o njegovim sposobnostima, koji je i juče na maestralan način, kada je bio potpuno sam, sa tri metra iskosa od gol linije postigao gol. pogotovo, nisi smeo apostrofirati centarfora Nedaje, koji je juče izvanredno igrao!
s

srka

pre 2 meseca

Druže, pa sve se zna. Mogu ja da pričam šta hoću, nema tu nikakvih tajni. Zar ti zaista misliš da onaj ko malo ozbiljnije i što ti reče analitičnije prati fudbal, ne zna ove stvari koje sam ja naveo. Naravno da zna, s pogotovo oni koji se profesionalno time bave. Danas je vreme veštačke inteligencije, ljudi lete na mesec. Uskoro nećemo sa sigurnošću znati da li je na terenu Bukari, ili njegov klon. Evo ti i sastavi ako te zanima. Zvezda, Glazer - Mijailović, Spajić, Dragović, Rodić - Kanga, Hvan - Bukari, Ivanić, Lučić - Ndiaje. Partizan, Jovanović - Stojković, Kovačević, Marković, Antić - Ovusu, Zahid - Kalulu, Natho, Goh- Saldanja. Sportski pozdrav!
J

Jes vala

pre 2 meseca

A Djiga bio bonus ili sta, ako jeste kako moze stranac da bude bonus, o cemu se tu radi.
S

Saša_PFC

pre 2 meseca

Sve i da su bili oba penala za C.Zvezdu večeras nije problem....problem su prethodna 3.penala koja nisu bila i na koje su sudije padale i nisu dobijale prelaznu ocenu.
и

ичке

pre 2 meseca

иганске ...до севера ћемо преко Истока...
d

djanikeda

pre 2 meseca

sramota imace objasnjenja i za bonusa
S

Slavuj

pre 2 meseca

Stamenić je državljanin Novog Zelanda i ne zna riječ Srpskog jezika, igra za njihovu reprezentaciju ima 22 godine i u CZ ima status bonusa. Samo u Srbiji i nigdje više. A tek oni koji kažu da je Điga bonus.
U

UJKA MITKO

pre 2 meseca

Na armijskom pašnjaku zaleti se lik u čoveka i onda na silu zbog publike sudi se penalthko. To su te poštenjačine, siroti mali hrčki

Kalčopolista®

pre 2 meseca

@ ponogu jesi li ti to rekao “zapitaj se koliko je zvezda zaradila od prodaje igraca” ??? Ti si to ozbiljno napisao bez trunke blama??? Evo ja cu ti reci! U zlatnom dobu, Dovedeni su igraci u vrednosti od 100 milliona a prodati su za 10! Minus 90 miliona je vasa “zarada” od prodaje igraca!!! Pitaj penzionere ako ne verujes!!!
N

Nezvani gost

pre 2 meseca

Veruju oni i u Deda Mraza. Za njih je još uvijek 5 veće od 11. Rekao im Čović. A i ovaj prepošteni trener što je sa 60 metara udaljenosti video da je lopta prešla gol liniju. To su oni od kad postoje lažu, kradu, otimaju. Nema to obraza, savesti, poštenja a Boga mi ni pameti.
p

pancevac992

pre 2 meseca

za zadnjih 7 godina prodali mi vise nego vi za 30
a

arroyo

pre 2 meseca

onaj osećaj kad grobari pričaju o blamu hahahahahahaha
I

I šta sad

pre 2 meseca

Zvezda je posle izlaska Lučića igrala bez bonusa, jer Stamenic ima pune 22 godine. U ovom slučaju delegat treba da reaguje, što sumnjam da će uciniti. Utakmica mora da se registruje 3-0 za TSC, ali ko to sme. Dakle ovo nema ni u Zimbabveu, šta sve se dozvoljava Manituovom miljenik.
k

kendisport

pre 2 meseca

Nema veze sto je napunio, decko je 2002. i cele godine je bonus. Nauci pravila.
D

Deka PG

pre 2 meseca

Koliko li to Điga ima godina? Da nije i on bonus, a
p

pedjast3

pre 2 meseca

Druze imas li ti internet ,vidim imas ,e pa odes tamo ako vec nisi upucen ,kao mozda ni ja pa nesto procitas pa onda pises,a tamo kad ukucas pravilo bonusa u MZ bet SLS Srbije,izvini sto skracujem kasno je,pise:U sezoni 2023/24,a to je valjda ova, bonus je svaki igrac koji je rodjen poslije 01.01.2022.g i koji ima Srbijansko državljanstvo".E,onda opet odes na taj isti googl koji valjda sve zna i ukucas Marko Stamenić ,a tamo piše :"Fudbaler ,rodjen 19.02.2022.g,državljanstvo dvojno Novi Zeland -Srbija.Eto vidim da ste sa penala presli na bonuse a sad fino idi spavaj ,ako mozes od svoje pakosti zaspati i semi se za subotu.
A

Alex20

pre 2 meseca

Nema slazem se,pogotovo za vreme Karadzica kad ste zaboravili papire za Vlahovica,cutite bre glupi ste kao noc
K

Koliko?

pre 2 meseca

Koliko penala moze zvezda da skupi do kraja sezone? Oni su apsolutni rekorderi po penalima 🤣
P

Peki30

pre 2 meseca

TSC je pokraden, a odgovor Miloja je: hajde da ne pricamo o sudjenju. Zanimljivo! Izmisljen penal, var u srbiji treba ukinuti
8

89987

pre 2 meseca

i onda si to napisaooo,nisi ni gledaooo...i sjajno se osecas ajde de nek si ziv i zdrav a i malo pre kazu isto sve kao i ti
B

Baabba

pre 2 meseca

Ovaj iz pripadnik jsd iz sjenice kao da je namerno isao da nam povredi igrace

Bibras Natcho

pre 2 meseca

Opet spašavanje glave pedantnog supermena..
.

.....

pre 2 meseca

Mora biti sluzbeno 3 0,, parazir drzave je igrao bez bonusa jer Stamenic to nije ali ovo je Srbija, Vuciceva babovina
P

Pobogu...

pre 2 meseca

Čoveče, ubiće te mržnja! Parazit ove države?! Zapitaj se koliko je Zvezda zaradila poslednjih sezona u Evropi i koliko je zaradila od prodaje igrača, a onda se zapitaj koliko je KK Partizan zaradio, da li je prodao nekog igrača i da li je platio porez. Sa druge strane Marko Stamenić ima srpski pasoš i rođen je posle 1. januara 2002. tako da stvarno ne shvatam čemu ti nesuvisli komentari na koje ti još tvoji istomišljenici daju pluseve. Smešno.
T

Tololya31

pre 2 meseca

u pravu si, kad je izašao Lučić ostli su bez bonusa
N

Nezvani gost

pre 2 meseca

Navijam za Partizan hvala Bogu i mogu da kažem da nisi u pravu. Ako igrač startuje sezonu kao bonus ostaje bonus bez obzira jeli u toku te iste sezone napunio 22 godine.
D

Dario1104

pre 2 meseca

Konacno rutiniramo ove male ekipe, sad partizan još da im pokazemo gde im je mesto i da ih ubacimo malu u krizu, ovo prvo mesto im diže veštački moral. Posle poraza padaju u krizu i to je to ..
Г

Гробаритис тоталитаре

pre 2 meseca

То “после пораза” сте причали и у децембру.
P

Pst

pre 2 meseca

Pa vidis Miloje nije Bahar da vam se na bunkericu ponudi na izvolte. Vi kao i sve nebitne ekipe protiv svetskog sampiona mozete samo to i igrati. Spasavaj se ko moze. Uostalom sve nevolje su vase leglo im je na vasem pasnjaku.
p

pedjast3

pre 2 meseca

Klop nije mogao da se sprda ,jer ih je taj poraz zamalo kostao prolaza,ne lupetaj napamet.
G

Gost837373

pre 2 meseca

Pored toga sto ima Krasoa zvezda ima i Fss, sudije...
p

pedjast3

pre 2 meseca

Odgovor Dzoniju:"Druze ja sam zavrsio i fakultet i specijalizaciju i imam plus na to sve 30 godina uspjesnog radnog staza,a vrtic u pravu si nisam isao,nisam imao potrebe" .Ako si ti bar zavrsio 4 osnovne nije ti tesko izracunati da imam podosta godina ,zato vas i znam kao "zlu paru".
B

Buljooki

pre 2 meseca

Posle odgovora Dzoniju,i osmoletka je upitna
N

Nekac035

pre 2 meseca

Uzas od igre!!! Daleko je ovo od Zvezde!
s

sudar titana

pre 2 meseca

u prejakoj ligi. srpski anceloti protiv malog gvardiole.
P

Prvi ili ko zna

pre 2 meseca

Uzmi svoju profesiju i pronadji sebe koji bi bio na listi da se napravi neko takmicenje.
V

Voša, jedna jedina

pre 2 meseca

Bruka i sramota! Ja bih se stideo ovakvih pobeda...
g

goust

pre 2 meseca

hvali kolge i mlade igrace u 4 kola 6 penala sta rade kod tebe mladi igraci supermene
R

Realno istina

pre 2 meseca

Ni Dejan Radonjic nije imao nesto zapazeno u inostranstvu ali kod nas ....Sad tu ide Milojevic da se nadate da Radonjizam nece naslijediti Milojevinjizam .

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

Bitno da je Dulo imao. 😆
Д

Деда

pre 2 meseca

Када је на штету другог тима онда је Милојевић уморан од приче о суђењу. Уосталом звезди није потребна никаква тактика већ добре судије за добре резултате.
p

pedjast3

pre 2 meseca

Nisam bio za Milojev dolazak ali bolje igramo nego pod onim patuljkom ,ovo je daleko od dobrog ,ali sa onim pogubljenim je bilo očajno!
P

Pobogu...

pre 2 meseca

Klasičan kompleks, kad mu ne možeš ništa, onda ga vređaj zbog fizičkog izgleda. Baš bih voleo da vidim na šta ti ličiš. P.S. "Da li ti je i sin topdžija kao ti?" Kako topdžija dobije sina, futundžijo?

PFK NIŠ

pre 2 meseca

To nije kompleks, nego gadjenje na njegovo licemerje i nedostatak morala. Ja sam, naravno, izuzetno lep i zgodan... A pitanje ti je izuzetno glupo za bilo koji odgovor...
p

pedjast3

pre 2 meseca

Kakvi organizovani pritisci generalsko-udbasko-komunisticke-jugoslovenske,a sada,ju- nostalgicarske mafije kojoj Zvezda odolijeva vec skoro 80 godina.Nece vam proci vise!!!A sta ste mislili da cemo biti njanje,e necemo kradete od osnivanja,ucjenjujete,otimate igrace prvo po Titovoj,pa po Marjanovicevoj naredbi,pa po naredbi zutih izdajnika na celu sa Tadicem,e ne moze vise,pokusavate ali ne moze!!!
d

dzhoni

pre 2 meseca

Ne znam kako si ti završio vrtić…
P

Pp

pre 2 meseca

Auu druze. Znaci predsednik drzave i FSS zvezdas a ti kazes da grobari imaju moc??? Pa onda trebate svi da skocite u dunav ako je to moguce.
G

Goran81

pre 2 meseca

Sad kad sever zagrmi. Ne trebaaa naaam, plaćena titulaaaa. Da se naježiš. A ustvari neće. Jer je obraz đon. Jer su oduvek bili i ostali režimska mezimica
P

Penal za jsd

pre 2 meseca

OPET PENAL ZA JSD I PROTIV ZELEZNICARA,CAK 18-TI U SEZONI!
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

Nama jedan i to na 2:1 a vama na 0:0.

PFK NIŠ

pre 2 meseca

Ajde sto si se vratio bezobrazniji, jos deblji, i sa jos vecom glavom, a vec je bila abnormalna, nego, jel si i kao sin topdzija? Hvala na odgovoru...
9

988

pre 2 meseca

U Nišu ste svu bili topdzije! A bićete i na Marakani!
P

Prcko33

pre 2 meseca

Legendo ne zna se ko je bio gori danas ti ili Lazetic ! Umjesto sto se prepucavate bolje gledajte da napredujete , ja bih vam obojici otkaze podijelio danas ! Lazetic usao u utakmicu da ne kazem kao sta , a Milojevicu ti je l' moguce da ti Mijailovic beka igra , covjece unormali se ! Zivotom se kunem da je doveo Varjacica iz Lucana za klasu bi ekipa jaca bila , pa da ga je doveo na godinu ili dvije imao bi to vrijeme ozbiljnog beka i igraca , a ovo sto on izmislja sa Mijailovicem u rangu je toga kako je Lazetic usao u mec !
2

20.god bez LS

pre 2 meseca

Kako cu samo da uzivam kad doktor fudbala Terzic na kraju sezone podigne i 7mu🏆 za redom,a ovi sto bez sudija i penala ni Zeleznicar ni Radnik da dobiju ne mogu budu plakali i drzali maramice u rukama ko i zadnjih 8-9 godina koliko ne znaju sta je to titula a jos na sve to da dodam da LS igrali nisu preko 20 god,to treba uvek napominjati!
.

..........

pre 2 meseca

A pazi ga sto se pravi mutav baja...Kao ugrozeni su neki...Pa kad nekome pretis sa vrha vlasti dan i noc.,teras mu legende,postavljas svoje vodje navijaca po zadatku,hapsis ko ti se ne svidi,pookupujes par korumpiranih partizanovaca da stvore privid regularnosti,postavljas uprave,trenere...vezujes nekome ruke i noge i onda ga bijes i vicec au al sam jak..
A

Alex20

pre 2 meseca

Ooo mice male,pa kako izdrzavate?Kako se zove taj film?
M

Mauro Tasoti

pre 2 meseca

Umoran od priča o suđenju a prošle Subote ničim izazvani posle pobede Partizana u Surdulici rukovodioci CZV pisali saopštenje u kome komentarišu suđenje na utakmici u kojoj nisu učestvovali.Po Milojeviću samo oni mogu da komentarišu suđenje,da im se sude po dva penala a da protiv njih penal nesme da se sudi.Predsednik države Zvezdaš,predsednik FSS Zvezdaš,selektor Zvezdaš,gradonačelnik Zvezdaš,predsednik Mesne zajednice Zvezdaš.Ma samo pošteno.
Z

ZNA LI SE?

pre 2 meseca

Ko je u ovoj kalendarskoj godini prvi u Evropi po penalima?
b

banence

pre 2 meseca

NEBUDI UMORAN TRECI MEC POCINJES NEPOSTOJECIM PENALOM A TU JE UVEK JOS JEDAN UGLAVNOM SUMNJIV OVAJ DANAS DRUGI TEK NEPOSTOJECI..ALI JAKVA DRZAVA TAKAV I SPORT TAKAV I FUTBAL..ZAPAZIO SAM DA JE NAVIJACIMA ZVEZDE POSEBNO DRAGO DA NA OVAKKAV NACIN OSVAJAJU BODOVE..TO UPRAVO RADE GODINAMA I IZGLEDA LAKO JAD JE PO DOGOVORU..KAD IH PITATEXOBAVEZNO SPOMENU KARADZICA..E TAJ COVEK JE ZA OVE DANAS NE POSTENJACINA NEGO NESTO STO OVI NE MOGU DA ZAMISLE..SRAMOTA STID I SRAM....PAD MORALA...
S

Saša_PFC

pre 2 meseca

Nije problem penal veceras za C.Zvezdu to je već postalo kao normalno kada igra C.Zvezda...ima tu vec nesto drugo.Kada prethodno se dosudi 3.nepostojeca penala za C.Zvezdu u tri vezane utakmice naravno da ce sledeci penal biti jos veca polemika iako je ovaj jedini od prethodna 4.zaista i postojao.Sto se tice Miloja o svakome govore rezultati.Svi znamo da je osim u C.Zvezdi svuda gde je radio dobio otkaz ili ga je pod pritiskom sam podneo i to iz jednog razloga..ocajni rezultati.Dok je bio trener C.Zvezde titulu su osvajali tako sto su bili zvanicno ekipa kojoj je dosudjeno najvise penala u jednoj sezoni.Rezultati koji su bili vise teniski nego fudbalski i porazi 0:6-1:6 nebi toliko boleli da nisu dosli posle poseda lopte od 20%-25% u korist C.Zvezde.
С

Сале2323

pre 2 meseca

Ком искреном навијачу Звезде је ово право, о чему причаш?! Ево, мени се гади све ово, шта се свира за пенал, како се фудбал понижава. Терза је оним нападом на Јовановића хтео наплашити судије, па сад исти свирају и што се свира, али и што не! Срамота је на шта нам фудбал изгледа ово пролеће, а овај балван тренерски нема појма. Ја сам мислио да од оног ружног фудбала у прошлом њ.мандату не може ружније, али демантовао ме је. Ово је катастрофа! А приде што судије краду и намачу за Звезду. Коме то треба? Наравно Терзи, јер обећао је да ће се маћи, ако не узме титулу. Човек је своју егзистенцију и живот везао за то место у Звезди.
p

pedjast3

pre 2 meseca

Ako ti ne valja država ajde u Švajcarsku ako si sposoban ,ne zaboravi i ti si država.
@

@sale bqksuz br 23

pre 2 meseca

U vase titino vreme se za lazno predstavljanje tucao kamen zna se gde. Sta ti pricas oba penala su bila kao vrata. Pa vi ste pola utakmica na jesen dobili na penal u 98 minutu. Svih 22 sutirali na gol kako bi drzavno mezimce bilo u konkurenciji. Ogromna jw razlika u kvalitetu ova dva tima. Imali ste srece da nevesti Bahar podceni vasu bunkericu. Inace ljubitelji Milke Babovic su uskraceni jer se sada igra drugaciji fudbal. Miloje protiv ostrascenog Lazetica pokazao kako se igra pravi fudbal.
.

.................

pre 2 meseca

A pazi ga sto se pravi mutav baja...Kao ugrozeni su neki...Pa kad nekome pretis sa vrha vlasti dan i noc.,teras mu legende,postavljas svoje vodje navijaca po zadatku,hapsis ko ti se ne svidi,pookupujes par korumpiranih partizanovaca da stvore privid regularnosti,postavljas uprave,trenere...vezujes nekome ruke i noge i onda ga bijes i vicec au al sam jak..
M

Miloš 1970

pre 2 meseca

U ocima ti se vidi ds si los čovek, smrad...Vojnik si vladajuće stranke...
A

Alex20

pre 2 meseca

Vajdu ga
E

Eseks

pre 2 meseca

Ja sam uvek realan cak i ako je to protiv Zvezde..Danas oba penala cista ko suza.Lazetic nema ni jedan razlog da se ljuti.Ko mu je kriv sto je krenuo kukavicki bez spica.Gore nisu loptu mogli da zadrze i zato je Zvezda preuzela apsolutnu prevlast na sredini i relativno lako dobila.Verujem da je zeleo brzim krilima da probije dragu i spaju ali to mu nije proslo i sada mu je svako drugi kriv.Postujem njegov rad al danas je jedini krivac on i to mora da shvati i da uci na greskama.Sudija sudio skoro pa bez greske.
p

pedjast3

pre 2 meseca

Tako je brate!
.

......

pre 2 meseca

A cuj ovog uspesnog trenera, pizdo naduvana nisi se zadrzao tri meseca u jednom klubu...jadan si....
.

.....

pre 2 meseca

Zadržaće se ovde dve i po godine. Za to vreme Duljaj i treneri koji budu došli posle njega titulu videti neće.
f

franjo jsd

pre 2 meseca

Posle derbija Miloje vas vraca u ZG odakle ste i potekli.....
p

penaltizan

pre 2 meseca

TAKO JE MILOJE LEGENDO,AKO SI ODGOVORIO GROBARU LAZETICU,TAKO TREBA UVEK SA NJIMA!
a

ahahah

pre 2 meseca

Taj Grobar Lazetic je otkinuo jedno 7-8 bodova nama do sada... A koliko je vama?
B

Bida

pre 2 meseca

Od cegasi umoran xa namestenih titula stasi pokazao u drugim klubovima veliko niccaaaa xaxa otkaxi podle 2 meseca
b

bidakonj

pre 2 meseca

Pozdravila te deca iz Nordsjelanda sa cak 6 komada...
a

ako su ruze, procvetace...

pre 2 meseca

ko se ne bi umorio od 2+ zvezdanesterca po utakmici
D

Da daa

pre 2 meseca

Miloje gospodin čovek u poređenju sa onim kompleksašem lazetićem
l

loskke

pre 2 meseca

Vidim opet kuknjava na penal. Dal je ono sudjen i za partizan
M

Monteroo

pre 2 meseca

Penali su bili i to oba jedini problem je zašto ih kapiten tsc a pravi namerno... Gura čoveka u skoku s dve ruke u leđa.. kao da je hari kejn pa će on sad da skuca loptu u raslje.... Ova lazeticeva priča je cist paravan....
B

Bok

pre 2 meseca

Ti možeš biti trener samo tu gdje jesi i u uslovima kakvi jesu.
A

Alex20

pre 2 meseca

Tako je i dve lige sampiona,sagni mu se
1

1969

pre 2 meseca

Cemu tolika medjusobna mrznja. Uzivajte u fubalu DECO!!!
R

Realno istina

pre 2 meseca

To danas ide malo teze. Po meni sport je postao polje na kome danas ne pobjedjuje ni bolji ni srecniji. I ovo se odnosi na citavu planetu a ne samo na nasu Srbiju.
N

Nekompatibilno

pre 2 meseca

Neko te pokrade, a ti treba da uživaš u tome što te je pokrao. Čudna logika.
Г

ГОРОСТАС

pre 2 meseca

Сад ће да форсирају Баждара у репрезентацији као Адема Љајића, тада смо били апсолутно најгори, сада би били топ четири да у одбрани не игра Павловић , али игра и сваки гол који смо примили примили смо преко њега а немамо довољно креације јер у средини сваки пут игра најгоре оцењени играч репрезентације Саша Лукић. И наравно десно крило нам је слабо игра Живковић из Паола на 50+ утакмица има три гола, убедљиво најгори играч у историји репрезентације. И све да би поједини нешколовани који псују јер су некултурни боли задовољни
O

Oh yeah

pre 2 meseca

Ti možeš biti gorostas samo u svojoj glavi ili ako odeš u zemlju Liliputanaca. Pa da.
a

ahahaq

pre 2 meseca

Ne, nego ce Erakovic da igra!
s

stefan 1231

pre 2 meseca

sta ako je Kraso prvak Afrike jel treba svaku utakmicu da sutne Zvezda penal pa da se igra?
Н

НЕКРШТЕНИ

pre 2 meseca

Не, мора да се свира стоти пенал Натху. Како је у кафићу? Сад ниси, пијеш испод руке ракију или вињак и много си љут, па после у кафић.
l

loskke

pre 2 meseca

Ako je penal onda treba da sutne svaku utakmicu
Г

ГОРОСТАСЕ

pre 2 meseca

Горостасе малени још увек ниси честитао за куп када је Катаи прошевао све играче Партизана па и голмана као Меси.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Nešto o tome što smo u svim parametrima igre lošiji nego jesenas osim u penalima? Ćutimo? Kriv Bahar?
П

Па...

pre 2 meseca

...у бодовима смо бољи него код Бахара.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Opušteno Miloje, ne ulazi u te seljačke rasprave, ko ih J. Evo ja ću da im kažem, da guraju nas. Gura nas vlast, gura nas savez, guraju nas sudije, JEL VAM JE KRIVO????? Tako to ide kada si Evropski i Svetski šampion. Tako to ide kada si ubedljivo najveći klub u Srbiji, u ovom delu Evrope i šire. Tako to ide kada imaš duplo više navijača u Srbiji, Evropi i Svetu. Brzo smo zaboravili vreme Toleta i barjak na južnoj tribini sa njegovim likom obučen kao Al Kapone, tada vam to nije smetalo, tada ste javno to priznali da tim barjakom. Zaboravili smo vreme Dula i gepekovanja i šamaranja sudija u svlačionici. NEMA BRE VIŠE, MOŽETE SAMO DA KUKATE KAO NEKE SEKAPERSE. Ima jedna naša pesma koja za vas važi za oba sporta, koja ide ovako, "Godine mnoge ste, kupovali otimali titule, više se ne može, zašto sada kao ČKE kukate" Nadam se da ćete mi objaviti komentar.
M

Megaloman

pre 2 meseca

Polako se Božja kola voze, polako. Kukaćete vi pa nećete stati, ima vremena. Možda vas sačeka i sudbina Steaue. Osvanulo bi Srbiji bez vas.
R

Realno istina

pre 2 meseca

Malo je reci (napisati) realan komentar
S

Smislov

pre 2 meseca

Bila bi neprocjenjiva šteta da takve gluposti nisu objavili. Mi sve oteli, a kod vas sve pošteno. Jedan vam je direktor aboliran, a drugi...., sjećaš se. Čega se pametan stidi time se onaj drugi ponosi .
G

Gost plus+

pre 2 meseca

Pa sam si rekao da vam guraju a vi se veselite! Pametnom dosta! Od kad vam guraju vise nemamo nikave rezulteta niti u jednom kolektivnom sportu niti u kosarci, u vaterpolu smo upropašteni farancuzi nas deru, rukometu i ne postojimo odbojka uzas itd. A vama ga guraju li guraju...Bitno je da ste vi zadovoljni u namjestenim takmičenjima, pa onda kad izaete vani dobijete po p... ali bitno je kao što kazes da vam vlast gura....
D

DUH KOJI LEBDI

pre 2 meseca

Mogao si to sazeti u jednu recenicu,i reci ko je to...gura vas jedan necovek,posto je on i savez preko svojih ljudi,i vlast,i poclija i severna tribina it sve i svja,jos da se partizanovi navijaci osveste pa da podignu krivicnu protiv nejga za sve,nikoga drugog.A to sa al caponeom,nzm dal si ozbiljan ili?Pa svako dete zna da je to bila sprdacina na vase kukanje oko toleta,o sunce ti glupo....
J

JAMESBOND 007

pre 2 meseca

Slusaj sinak... Tako je to kada neko umisli da mu titule pripadaju dekretom dok je "duh koji lebdi" na vlasti... Tako je to kada neko i dalje zivi u 90-im i umislja da je i dalje neki bitan faktor u domacem fudbalu a kamoli u istocnom delu Evrope... Cinjenice su pokazale da ste "rupa bez dna" u koju se sipa sakom i kapom a rezultata nigde. Pardon, zaboravih 32, poslednje mesto u Ligi Evrope prosle i 32, poslednje mesto u Ligi Sampiona ove godine sa nikad vecim budzetom... Tako je to kada nekom u domacoj ligi sviraju "penale" na 18 metara od gola, po 2-3 penala na svakoj utakmici da se slucajno ne bi desio kiks pre derbija, a desice se svakako... Sinak, tako je to kada neko zivi u paralelnom univerzumu i ima disocijativni porem...j pracen delirijumom ali avaj, necu o tome jer mi nece objaviti komentar...
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

@groBARI. Ajde plačite još jače 😪😭😪😭😪😭😪😭😪😭 Ih što volim kada plačete kao devojčice 😪😭😪😭😪😭😪😭😪😭 ZVEZDA INSTITUCIJA NAJVEĆI I NAJTROFEJNIJI SRPSKI KLUB IKADA I ZAUVEK, ŠAMPION EVROPE I SVETA.
@

@@@@

pre 2 meseca

"Zvezdino proleće"
B

Bojan Borjan

pre 2 meseca

Bravo Zvezdo samo gazi. Ziv bio Vucko
R

Retro

pre 2 meseca

Da je bahar imao ovakvo sudjenje.. . Ne bi ga najutili ,a da,to je bilo pre izbora
R

Retro

pre 2 meseca

Ja zvezdas a moji mi lupaju minuse haha
H

Hersonisos

pre 2 meseca

Umoran je čovjek .valja tolike penale iskoristiti..ne mogu ni zamisliti koliko bi bio umoran da se protiv njega svako kolo svira penal ili dva..Igra Očaj,sudije guraju od početka proljeća,od kriterijuma faulova do penala..Osvojiće Terzić ovu titulu ali ovo ne valja Milojević,i ne zaboravi u Evropi nema ni Ilića ni Ivkovića,Šegrta i ostale ekipe sa naših terena..
G

Gost13

pre 2 meseca

I onda taj Milojević u istoj toj Evropi izbaci Krasnodar, Kopenhagen, Lajpcig, dobije Liverpul, Olimpijakos, prezimi u LE. A vid primite 5-6 komada i ka kući. Pa vidi onda koga guraju sudije
a

ahahaq

pre 2 meseca

Bolje cuti kako ste izbacilo Krasnodar!!! Ljudima na pravdi Boga ne priznaju gol pola metra u golu za 4-1...
A

Alex20

pre 2 meseca

ahahahah@ glup si momak,ne priznaju im gol ali sviraju nepostojeci penal.
Z

Zarkovina

pre 2 meseca

Smeta vam Milojevic sto hoce da vam otme namestenu titulu.dajte grobari trenera svog koji je pobedio evropskog prvaka kao Miloje Liverpool.
T

Tako je

pre 2 meseca

Dva penala za gospodina!
R

Rodja73

pre 2 meseca

Pa da normalno da si umoran kad tibsviraju penale kad god treba otvoriti a sad i zatvoriti utakmicu. Pitao bi te da li bi bio umoran da si bio u kozi tsc cuke itd. Licemeru hedan
у

ускее1512

pre 2 meseca

Па зар пенали не треба да се свирају ако су били!? Шта има спорно у пеналима свираним за Звезду вечерас?А..да...свирани су Звезди- то вам је спорно
A

Alex20

pre 2 meseca

Bio Miloje u kozi Cuke i zamisli klepio dominantni Partizan u finalu kupa,u to vase vreme,sansu mu niste stvorili,e moj frakcijasi
Г

ГЛАВАТИ.ГОРОСТАС

pre 2 meseca

Јел си беше вређао Владана Милојевића, човека који иде у Хиландар и Патријарха српског?
Г

ГОРОСТАС

pre 2 meseca

Боли их то јер је Милојевић са Звездом победио Ливерпул 2:0. И знају да поново следе велики моменти Црвене звезде па кукају на интернету из кафића. Нису стадион видели, сем приградске лиге.
M

Megaloman

pre 2 meseca

I koga ste još pobedili posle Liverpula kada je Klop došao da se sprda i otaljiga ono što mora? VI stvarno mislite da bi realno pobedili Liverpul da je došao po pobedu? Prosto ne verujem šta ova klinčadija tu piskara. LFC je te sezone postao prvak Evrope. U Liverpulu 34-ti minut, 4:0 i kamera hvata Klopa kako rukom pokazuje igračima - Calm down. Mogli su, da su hteli, da vas raz...e 10+. Nisu hteli, čuvali se za PL. Nikad vas više niko iz Liverpula nije ni pomenuo. To je za njih bila samo još jedna otaljigana utakmica na putu ka Evropskoj tituli. Da nije bio banovan na 5 godina ni one titule iz 1991 ne biste videli nikad, jer to ne biste mogli uzeti pored njih.
Г

ГОРОСТАСЕ

pre 2 meseca

Само пар пута спаковали некоме по пет комада у Европи док су вас натоварили умало 10
G

Gost13

pre 2 meseca

@Megaloman ma da bre došli da se sprdaju pa ih Alisom vadio u zadnjem kolu protivn Napolija da bi prošli grupu. Šta sve budala napisa...
П

Па...

pre 2 meseca

...да је правде, енглески клубови никада не би ни играли Европу, после Хејсела. А Ливерпул је баш дошао да се спрда, у четвртом колу. Иначе, ког је Партизан победио у Купу шампиона? У Лиги шампиона није никог.
R

Realno istina

pre 2 meseca

@Megaloman Olimpojakos u LS a u LE da ti ne nabrajam. Vi ste pukli i cak vam je LK mnogo velik zalogaj. Slazes se?
e

ej bre

pre 2 meseca

Ej oni komentarisu milojevica dok im igra JSD , pa eto toliko o njima , njih JSD uopste ne zanima, ONi su tu da botuju na svakoj mogucoj vesti Zvezde
C

Cinjenica

pre 2 meseca

Ej oni komentarisu milojevica dok im igra JSD , pa eto toliko o njima , njih JSD uopste ne zanima, ONi su tu da botuju na svakoj mogucoj vesti Zvezde
I

Idemoo

pre 2 meseca

Otimaj Miloje namestenu titulu!
!

!!!

pre 2 meseca

Meni se komentar ne pusta dok se svaki glodarski komentar pusta na vestima zvezde, BEDNICI JEDNI DOKLE VISE?
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

Koji rat?!Za kvadrate u BW?!Red bi bio da i njemu date neku lokaciju kao misteru.Nije ni Klark Kent šugav.
Г

ГОРО

pre 2 meseca

Ко ти крив што живиш од комунистичког наследства.
W

Wtf

pre 2 meseca

Sta je odgovorio, govori ko da je mutav, bez plana, misli i percepcije. Em mutav em namazan.
O

Otac Makarije

pre 2 meseca

Milojevic umoran?zof cega, od 3 utakmice…?Pa on ne mora ni da se pojavljuje na utakmici, ne bi se ni primetilo, mogu sudije same da odrade kao i do sada.
P

PKG

pre 2 meseca

Da li je realno da tvrdis da nisu penali?
П

Па...

pre 2 meseca

... уморан је од ваше пропаганде, као и сваки љубитељ спорта у Србији.
P

Pobogu...

pre 2 meseca

Oče Makarije, nisi na stadionu da gledaš parni valjak kako melje? Kao što sam i mislio i ti si jedan od onih koji više mrzi Zvezdu nego što boli Partizan.
Г

ГОРОСТАС

pre 2 meseca

Ма он зна јер седи у кафићу 200км од Београда. Прочитао ма твитеру. Тај ти међа ми средњу школу књигу у животу није прочитао.
P

Pentagon

pre 2 meseca

Lako je milojevicu biti trener u zvezdi, i limeni bi mogao slobodno…
F

Figaro

pre 2 meseca

Preko 60 odsto Srbije navija za zvezdu, preko 60% njih glasa za aktuelnu vlast, preko 60% se ničega ne stidi. Braćo Srbi, od toliko broja junaka koji su ginuli za ovu zemlju došli smo do ovoga danas. GDE SMO POGREŠILI??
a

ajde

pre 2 meseca

jedi taj sendvic
Г

ГОРОСТАСЕ

pre 2 meseca

Па није те тата крстио немаш славу.
P

Pogresili smo

pre 2 meseca

Toliko da se potpisujemo sa nickom "Figaro"...

Vixtra

pre 2 meseca

Čuj, neće o tome strana koja konstantno profitira od "slučajnih sudijskih grešaka". Baš čudno.
D

Da,daa,daaa

pre 2 meseca

Umoran si od toga da ti banestaju veliki treneru ovde si trener veliki a preko te svugde oterali razmisli tasto je to tako
П

Па...

pre 2 meseca

... ушао је у Лигу шампиона из првог кола. Он и нико никада, ни пре ни после. И то два пута. Има 13 узастопних двомеча у квалификацијама које је прошао, први после њега има 9. Играо пролеће у ЛЕ из првог кола. Он и нико никада, ни пре ни после.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Neki komentar o tome što igre nema? Šansi? Posed daleko manji? Šutave 4 puta manje? Ništa? Sve OK? Pa dobro onda pravićemo se slepi.
G

GeOs

pre 2 meseca

Nema sta ti da se pravis slep jer si takav prirodno. Ovo sto si danas gledao je takmicarski fudbal, ali si slep pa ne vidis. 4x manje suteva ? U odnosu na kog ? TSC je ozbiljna ekipa, u prvom poluvremenu su proveli na svojoj polovini 80% vremena. Zvezda rutinski odigrala mec i jos bolje, tacno se zna ko sta igra i sta mu je uloga. TSC pored gola jos jedna 100% sansa. To je sve sto im je Zvezda dozvolila. A ti takav slep,nemoj da komentatises vise fudbal, besmisleno je. Mislim, komentarisi, nemam nista protiv, ako nista drugo barem shvatimo koliko ovaj sport neki ljudi ne kapiraju.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

@gos I pravu si ti ga ne kapiraš. Ako poenta fudbalske igre nije stvaranje šansi, šutevi, posed i golovi umesto čekanje penala ili neki umov posle prekida onda batali.
g

gostbre

pre 2 meseca

miloje najbolji trener u superligi i najbolji takticar protiv ekipa kojima su najbolji igraci na klupi ili naprasno povredjeni ili premoreni...ovaj lazetic samo pojacava utisak o postenju ove najkorumpiranije lige na svetu
a

ajde da pricamo

pre 2 meseca

o bilo cemu osim penalima...Jar ja ih ne bi svirao...ali nemojte o tome
Г

ГОРОСТАСЕ

pre 2 meseca

Имаш широк дијапазон тема у кафићу.
O

O tome

pre 2 meseca

Ko je i sta je doticni govori njegovi angazmani u Evropi!"Galaktikosi" koji igraju bez poraza 3 godine u Srbiji,oboreni svi moguci "rekordi",a u Evropi ne moze da se zadrzi u Apolonu,Apoelu,Al Itifaka i Al Sadu...
z

zeka pantic

pre 2 meseca

Postovani Vladane, ti nisi nikakav trener, gde god si radio nista nisi pokazao i nemas neki znacajan rezultat. Mogu danima da ti pricam kako sve funkcionise u srbiji, a pokazao si 2018-te na derbiju kakad si covek kada si rekao da si ti iz svog ugla video da je cist gol. Sram te bilo i za sta ti sluze oci ?
Г

ГОРОСТАСЕ

pre 2 meseca

Кад окрећете први пут колач? Јел сте се крстили?
g

gostic

pre 2 meseca

Pokazao je u Zvezdi.2:0 Liverpula koji je prvak Evrope postao. Nek ponovi to neki drugi tim,koji zadnju pobedu u tom takmicenju ima pre tacno 40 godina i5 meseci.Dali ti je tata bio rodjen tada? Mocarte pocnite da objavljujete normalne komentare.
g

gostic

pre 2 meseca

Pokazao je u Zvezdi.2:0 Liverpula koji je prvak Evrope postao. Nek ponovi to neki drugi tim,koji zadnju pobedu u tom takmicenju ima pre tacno 40 godina i5 meseci.Dali ti je tata bio rodjen tada? Mocarte pocnite da objavljujete normalne komentare.
M

Milojevićka

pre 2 meseca

Ispušena trenerska muštikla. Nije on ni kriv toliko. Ne bi se on ni vratio da je imao gde, ali svi velikani za sada imaju trenere, pa mora da sačeka malo.
a

ajmo o fudbalu

pre 2 meseca

Olanjinka je za dva minuta pokazao mnogo vise od malog Lucica i Kraso je bio agresivan bez lopte sa lootom u dva pasa pokazao da je tehnicki najpotkovaniji igrac u ligi.Ok treba ih ohladiti i imati konkurenciju ali ova dvojca su trenutno bolji od konkurencije...
s

sd_shamy

pre 2 meseca

Mozda Olajinka nije mogao da igra, jer je morao da igra jedan bonus, a to je bio Lucic!Jesi li razmislio malo o tome?
G

GostKg

pre 2 meseca

Sd_shamy-pa mogao je da igra Mimovic kao protiv Cuke, a ne da Mijailovic glumi beka. Ali zabotavio sam da prigovarate samo Baharu zbog toga.
p

prosto

pre 2 meseca

Hajka je u pitanju, to je jako ocigledno zvezda ne sme da osvoji titulu
t

to i slep vidi

pre 2 meseca

Ne zvezda mora da osvoji...
M

Megaloman

pre 2 meseca

Samo ću napisati: Ha ha ha ha, klinjo.
J

Jeste

pre 2 meseca

zato dobijaju svaku utakmicu po dva penala 😂😂😂
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

🥪 🥪 🥪
S

Spinovanje na kub

pre 2 meseca

Koliko ja vidim, on uopste nije odgovorio Lazeticu, cak je jako pozitivno pricao o ekipi i pozeleo mu srecu.
M

Miloje trepenalčina

pre 2 meseca

Dabogda nikome njegove lepe reči ne trebale. To je uvek posle njegove nameštene pobede. I Zvezda, da ne namešta njega bi oterala kao i Bahara. Ali on, eto ima tu čast da osvaja....Šatro gospodin čovek.
J

Jöle 39

pre 2 meseca

Pokazao si se ti preko.. Vrlo je jasno zašto si ovde postavljen i čiji si pijun
l

lo

pre 2 meseca

volimo milojevica ko oca
p

pa on

pre 2 meseca

ti jeste otac ako nisi znao...sretan?

gemathegreat

pre 2 meseca

@ pa on On je Bog otac !!!
v

vrana

pre 2 meseca

a srbija je ekonomski tigar... ajde bre šta se pravite mutavi pod zaštitom no 1. , džaje, nedima, santrača, ono glava u pesku, d.pe u gnoju....
@

@vrana

pre 2 meseca

...i uprkos svima njima, partizan je prvi na tabeli iskljucivo zbog svog ogromnog kvaliteta. po komentarima nekih, covek bi pomislio da bi partizan ladno bio prvi u grupi LS. ali eto, ovde ih sudije unistavaju, pa ne mogu ni do grupe lige konferencije.
e

etoo

pre 2 meseca

Pa laze lazetic ... nista novo
7

78

pre 2 meseca

Sa Milojevićem i u rat
T

TRPADZIJA

pre 2 meseca

Jedini razlog sto je Bahar sklonjen je to STO NIJE HTEO DA MU SE NAMESTA ! Miloje nema problem s tim,jer nigde drugo ni ne moze raditi sem u srbiji (sto mu se lako da videti iz biografije) .
B

Blade123

pre 2 meseca

Hahahaha pa vrh jbt hahaha...Znači zato je Duljaj trener, jedini kome ne smeta da uzme nameštenu titulu?
j

jebo

pre 2 meseca

ti bahar znas vec sta pa Miloje za dve sedmice sredi linije i igru ovaj tvoj vola ne zna da ubode vidim radi svi se otimaju oko njega
d

djape11

pre 2 meseca

Tako je Miloje. Samo jako
D

Deki nacionale

pre 2 meseca

Malo sam umoran od tog namestanja.. Ne radi milojevka na Kipru..
M

Miša Kaloperovic

pre 2 meseca

A ni u Grčkoj a ni u Arabiji …
t

trt Milojka

pre 2 meseca

A bogami ni na Kipru. Nagradno pitanje: u kojoj zemlji je Milojević najbolji trener, rekorder, takoreći u svemu? Imate pravo samo jednom da pogađate.