TREĆA SMENA: Mijatović juri prvenac u MLS-u, Jokić bi da počisti Lejkerse

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Urugvaj 2)

Montevideo Siti je lider u Grupi B drugoligaškog karavana u Urugvaju sa četiri pobede i jednim remijem. Serito je sakupio čak tri nerešena ishoda na pet utakmica. Serito je dobio Montevido Siit sa 1:0 pre godinu i u po u poslednjem odmeravanju snaga ovih timova.

NJUJORK SITI – ŠARLOT, 01.30

(Fudbal, MLS)

Jovan Mijatović još čeka na prvi start u dresu Njujork Sitija. Prošle nedelje je igrao 14 minuta protiv Di SI Junajteda. Drugi Srbin u Velikoj jabuci Tanasijević bio je starter na početku sezone, ali je izgubio mesto u prvih 11. Oba tima su sakupila po 11 bodova posle devet utakmica. Njujorčani su u dobrom ritmu, bez poraza su četiri meča, dok je Šarlot dva puta poražen u prethodna tri meča.

BAIJA – GREMIO, 02.00

(Fudbal, Brazil 1)

Gremio je u prva tri kola Brazileiraa je sakupio šest bodova, ima dve pobede i jedan poraz. Baija ima takođe dobar start sezone, po trijumf, remi i neuspeh. Tim iz Porto Alegrea je oba trijumfa ostvario na svom stadionu. Tim iz Salvadora je na jedinom meču ove godine u elitnom rangu Brazila prd svojm navijačima slavio protiv šampiona Južne Amerike, Fluminensea sa 2:1.

TOLUKA – KRUZ AZUL, 03.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Toluka mora da pobedi Kruz Azul sa dva gola razlike da bi ligaški deo Klausure završila na prvom mestu ispred Klub Amerike. Ako odigra nerešeno sigurno je druga, dok tim iz Meksiko Sitija može do druge pozicije ako noćas osvoji tri boda.

MAJAMI – BOSTON, 23.55

(Košarka, NBA liga)

Majami je napravio brejk u Bostonu protiv tima koji je imao ubedljivo najbolji skor u ligaškom delu sezone. Nikola Jović ima bitnu ulogu u timu sa Floride. Seltiksi ostaju favoriti, ali je Hit veoma nezgodna ekipa iako je bez pomoći prve zvezde, povređenog Džimija Batlera. Naredne dva meča igraju se u Majamiju. Džejson Tejtum i Džejlen Braun moraju mnogo bolje ako žele u polufinale plej-ofa Istoka.

LOS ANĐELES LEJKERS – DENVER, 02.30

(Košarka, NBA liga)

Nagetsi opet izgledaju kao šampionski tim, a Nikola Jokić nastavlja da dominira. Ništa nisu mogli Lebron Džejms i drugovi. Denver je poveo sa 3:0 i u Kripto areni ima prvu meč loptu. Tim iz Kolorada ima čak 11 vezanih pobeda proitv Jezerdžija. Samo čudo može da se dogodi da ekipa iz Los Anđelesa preokrene protiv šampiona NBA lige u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konferencije.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara