TREĆA SMENA: Jokićev popravni i nešto malo južnoameričkog fudbala

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.05.24. | 02:35

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

U toku je 11. kolo čileanske Segunde. La Serena je na deobi prvog mesta sa Limačeom i Rendžersom. Sva tri tima imaju po 22 boda, s tim da su Rendžeri odigrali jednu utakmicu više. Seriju od četiri uzastopne pobede Sereni je prekinuo u prošlom kolu Limače, savladavši ga sa 1:0. Sada će protiv San Markosa probati da se vrati na pobednički kolosek. Svakako je favorit, gosti su 11. tim na tabeli sa 12 poena, ali zanimljivo je da je samo tri osvojio pred svojim navijačima. Kao i to da San Markos još uvek nije nijednom remizirao.


TEKNIKO – IMBABURA, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

I u Ekvadoru se igra 11. kolo Aperture. Tekniko je iz 10 utakmica sakupio 12 poena, deveti je na tabeli. Seriju od tri uzastopna meča bez poraza (dve pobede i remi) prekinuo mu je u prošlom kolu aktuelni šampion LDU Kito (0:1). Imbabura, njegov naredni rival, 14. je na tabeli sa osam bodova. Od toga samo jedan u poslednjih pet kola (remi i četiri poraza). Poslednji put su se Tekniko i Imbabura sastali još 2017. godine, kada su obe ekipe igrale u Seriji B. Tekniko je tada dvaput slavio, dok su dva meča završena remijima.


KINDIO – DEPORTIVO KUKUTA, 02.30

(Fudbal, Kolumbija 2)

Posle 14 kola Aperture u kolumbijskoj Segundi Kukuta je druga na tabeli i već je osigurala plasman u Kvadrangular. Sakupila je 28 bodova, devetoplasirani Real Kundinamarka ne može da ga stigne, jer su do kraja ostala samo još dva kola. Kindio je osmi, što je poslednja pozicija koja vodi u Kvadrangular. U prošlom kolu je propustio priliku da osigura prolaz, porazom od Boke Juniors (1:2). Sada ima samo bod više (i meč manje) od Reala, a dva od Boke. Zato, u obavezi je da noćas juri pobedu. Na poslednjih šest susreta Kukute i Kindija je dolazila igra UG0-2.


DENVER NAGETS – MINESOTA TIMBERVULVS, 04.00

(Košarka, NBA liga)

Nikola Jokić i njegovi Denver Nagetsi gube u četvrtfinalnoj seriji sa 1:0. Pre dve noći su izubili na svom terenu od Minesote Timbervulvs sa 106:99. Jokić je imao dobar učinak od 32 poena, osam skokova i devet asistencija, ali to nije bilo dovoljno da bi se neutralisao fantastični Entoni Edvards i njegovih 43 poena. Nagetsi sada moraju najpre da odbrane domaći teren, pa posle da jure brejk u Minesoti. U ligaškom delu su se oni sastali četiri puta, a obe ekipe su zabeležile po dve pobede.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara