Komentari na vest

Sada je već pitanje ponosa! Da li Kevin Panter može da povuče Partizan sa ivice provalije?

m

moj dobri andjele

pre 14 dana

moze da povuce, ali nas dole!
P

Paa

pre 14 dana

Pantera je uspeo da zaustavi čovek od metar i šumska jagoda visine. Toliko o tome.
D

Dexl

pre 14 dana

Ma moze sto posto ...on ce odigrat sledecu sezonu jer mu ugovor istice...
T

Torbicis

pre 14 dana

Pa vi slavite 5 pobedu u nizu protiv Partizana i Zeljka Obradovica,a sam Zeljko ima 9 euroliga i onda,sto mi je najluđe od vas, predstavljate to kao najveći uspeh vaseg tima!!! PITANJE: I KO JE TU MALI KOMSIJA????
P

Pobogu...

pre 14 dana

A kakve tačno Partizan ima veze sa preostalih 8 titula Željka Obradović? Vi ste male komšije.
B

Best wishes

pre 14 dana

Na dve utakmice Panter,Ledej i Naneli ukupno 17/45 sut iz igre. Na dve utakmice ukupno 17 asistencija.
L

Lav70

pre 14 dana

Bolje da izgube i skrate muke i sebi i navijačima .....nije to više to jer se pobjednik zna i prije početka sezone. A ako je izborna godinu malo ih puste prije izbora pa ih poslije razvale.
G

Grobarče Ostojino

pre 14 dana

Hoce li neko zastiti "najboljeg" trenera svih vremena od jos jedne blamaze u nizu i 6. uzastopnog poraza u derbiju ???
G

Gost242

pre 14 dana

Zato smo i propali sto najboljeg trenera u evropi samo ovde ne cene i ne postuju kao u ostatku sveta! Sa onakim sudjenjem niko ne bi dobio 40 bacanja je za anale, Utakmica nije ni smela da se igra samo kod nas se ne garantuje sudijama bezbednost i kako mislite onda da se igra?
N

Nedovic, Nikolic, Radojkovic

pre 14 dana

To ti je zavrseno !
Ž

ŽeljkoRobija

pre 14 dana

Kada će sudjenje???
G

GohSt

pre 14 dana

Tim koji na 2 utakmice plej ofa sakupi 17 asistencija malo cemu dobrom moze da se nada. Ako cemo iskreno to i nije tim vec gomila individualaca.
D

Don Vito Corleone'

pre 14 dana

Ako nešto krene po zlu, reagovaće se na poluvremenu. Zanima me ko će ovaj put da drži vrata, jel isto kao i prošli put???
П

ПФК-БГД

pre 14 dana

Појешће вас мржња, нисте ви навијачи ни једни ни други. Ред је ноћес да ови моји вређају нечије мајке, жене, и саме играче Звезда. Људи, вратимо здраво ривалство. Навијчка туча нек буде, по навијачким кодексима. Изгубили смо достојанство, и ми и ви. Баш само опасне трибине, вређамо жене и породице. Вређамо наше кошаркашке легенде, ви Жељка, ови моји ће Теа вероватно. Не могу да вређам човека, само она тројка Шпанцима довљо је легендо да те поштујем не морам да те волим.

Искрено речено

pre 14 dana

Свака част од делије
a

asdfdsa

pre 14 dana

Teo nijednim gestom nije uvredio nijednog navijaca Partizana kao ni klub kao ni Nedovic kog prozivate svaki derbi. Za razliku od vaseg trenera licemera. Ostalo se manje vise slazem.

Realno123

pre 14 dana

Svaka cast na komentaru malo je ovakvih trenutno ali po meni od Partizanovih uprava sto fk to kk i krece dosta ovoga ne kazem da su ovi drugi dobri samo imaju rezultate pa ne seju mrznju
K

Kiki Golub

pre 14 dana

Konačno normalan i pismen komentar ! Svako dobro ti želim brate.......
П

ПФК-БГД

pre 14 dana

Људи, пишем ово као човек који је од 98 године на трибини, није битно ни име групе, нити застава... Живим навијачки живот, јесте код нас појам навијач изгубио смисао и сви смо криви због тога. Не пишем ово да ми каже неко, е твоји вређају овог, оног ничим изазван. Знам, нисам попио сву памет овог света, видим шта се дешава. Ово лудило мора да стане, људи, много клинаца је изгубило живот управо због овог лудила. Не пишем ово да се препуцавамо које крив, које први почео. Пустите сад управе клубова, они нек играју своју игру. И њихов ред ће доћи. Кренимо од нас, немам ја ништа од свака част и то ако нечија мајка сутра закука за сином. Људи, навијачка препуцавања, песме и навијачке туче су ок и није то толико страшно ако смо навијачи. у границама навијачког кодекса, немој ми узети живот кад сам на земљи, нећу ни ја теби. Немојм ме осакатити, морам на посао у Понедељак. Људи, немојмо клинце учити да се мрзимо, да смо крвни непријатељи. Ми смо највећи ривали, на трибинама и на терену. Ваљда је нормално да те поштујем као свог највећег ривала. Онда ће ваљда и управе клубова спустити лопту, јер неби то радили да немију подршку трибине. Јесте да све креће из клуба, мржња, тензије.. кад то трибина искулира, неће имати чиме да раде шта они хоће.
a

arroyo

pre 14 dana

e neka si im rekao, malo svesti i zdravog razuma neće da škodi
G

Gvido grobar

pre 14 dana

Nedović je nemač pojma. Teo je legenda. Zbog toga grobari treba da pljuju samo Nedovića.
D

Driver 8

pre 14 dana

Panter nije mogao u prošloj utakmici u 3/4 da izađe iz Jagovog džepa. Kome vi dajete velike pare...
S

SilverSurfer

pre 14 dana

Ako ne proradi Panter onda recept kao protiv Budućnosti. Šaketanje sudija prilikom odlaska u svlačionicu na poluvremenu. Onda se uz malo ubeđivanja i upadanja u svlačionicu (kasnili su 4 minuta jer nisu hteli da nastave utakmicu) sudije resetuju i odsude kao što su odsudile treću i četvrtu četvrtinu te utakmice. Crno beli ne treba da brinu. Imaju dobro razrađen recept.
П

ПФК-БГД

pre 14 dana

причају о судијама а броје колико је који тим извео сл.бацања... Треба вам орден дати за најглупљи коментар. На терену две екипа, на клупи два тренера... Шта вам још није јасно, сем кошарке?
K

Karlo Veliki

pre 14 dana

Da bi se pokrenula ekipa KK Partizan potreban je kreativni plej, koga klub nema.. Panter to nije, on je bek suter-ubica koga treba hraniti loptom da bi bio uspesan.. Sadasnji KKP nema kvalitetno uradjen roster, a to je veliki propust Obradovica, koji traje... Za KKP bi najbolje bilo da dozivi predah u jednoj szoni, i dovede ili trenera Buducnosti Slovenca Andreja Zakelja, koji se dokazao i kao selektor tima i kao menadzer igre... Ili, da dovede trenera zadra Danijela Jusupa, koji odlicno vodi nisko budzetni tim..Razbacivati novac u EL je nekorektno prema gladnom srpskom narodu, i da treba preci na ono sto su u KKP radili Ranko Zeravica i Aleksandar Nikolic krajem devedesetih godina proslog veka. Mislim da je vreme ZOC isteklo, uz napomenu, SVAKA MU CAST ZA PERIOD od 1992 do 2022.godine.
m

mile 014

pre 14 dana

mukice napacena
M

Mile Zagrebcanin

pre 14 dana

NIsta bez boltauzera
I

Igokea2

pre 14 dana

Nista bez sudija
M

Mauro Tasoti

pre 14 dana

Svaka utakmica je priča za sebe i skoro da i nema veze sa predhodnom,to je večito pravilo finalnih serija.Večeras očekujem da Partizan pokaže reakciju pogotovo što igra pred najboljim navijačima Evrope i odbrani domaći teren.Pojedini igrači moraju da vrate samopouzdanje pre svega Ledej,Dožer,Kaboklo. Panter da pokuša da bude deo tima umesto što solira i igra svoju igru,Možda bi Željko mogao da proširi rotaciju i da koji minut Anđušiću i Trifunoviću zbog pre svega jače odbrane ali vetovatno neće menjati ništa.Sudije neka sude isto kao što su sudile u Pioniru mada vidim da ovi iz Zvezde već govore da su sudije krive i pre nego što je utakmica počela.I neznam kako će biti večeras,ko će pobediti,ko će tugovati ali samo jedno je 100 % sigurno.Navijači Partizana će biti najbolji učesnici večerasnje utakmice.
b

bandit

pre 14 dana

Kvota 1.25 je realna uz pošteno sudjenje i 20 hiljada navijača realno 15 do 20 razlike za partizan
g

gosttt

pre 14 dana

pa ako vec kazes uz posteno sudjenje onda je ovo poklon kvota ….partizan lose igra,generalno i zvezda isto igra lose….ali sa jedne strane imas pritisak,dok druga strana igra rastereceno,ali dobro zato u partizanu i ima toliko stranaca koji nemaju osecaj za to…
@

@duljaj

pre 14 dana

Sprema nam se metla :(
G

Grobarcina

pre 14 dana

Spremaj se za debakl u zadnje 3
R

Raki Delija fmp

pre 14 dana

Plasim se plasim se ...😆
Љ

Љубиша

pre 14 dana

Партизан добија вечерас али невезано за то лоша сезона за оба клуба. Прави се атмосфера као да је ово олимпијада а не регионално првенство. Тај трофеј,ко год да освоји биће алиби за лош Партизан и још гору звезду ове сезоне.
e

e

pre 14 dana

Jos gora? Pet puta za redom,da ne kazem za noc.
s

sta bude bude

pre 14 dana

uvek cemo imati veciti derbi zacelja evrolige.
S

Sale1

pre 14 dana

mala mu je plata ,morate to povecati !!! Pa da razmisli ...Da li je istina da u partizanu su stranci svi duplo vise (neki i po pet puta ) placeni od domacih igraca ?
M

Mosquito

pre 14 dana

Svaki stranac ima 19,3 cm vise od domacih.
z

znamo

pre 14 dana

sprema se neverovatna kradja
n

neutralan navijac

pre 14 dana

pa red je sad da Partizan ima pomoc sudija kao Zvezda pogotovo u prvoj
D

Debakl sezona svakako

pre 14 dana

Svi znaju koliko je Partizan kvalitetniji, zbog toga ni Aba Titula ne spašava sezonu Partizana. Debakl .
R

Raki Delija

pre 14 dana

Lagao vas neko da ste bolji 5 puta zaredom vas pobedjujemo titula se vraca na Kalemegdan
G

Grobarcina

pre 14 dana

Raki plakaces veceras utorak i zadnju u pioniru kme kme 💪😆
G

Grofko

pre 14 dana

Zbog čega drastično pada kvota na Partizan,kad su objavili ko će da sudi?
M

Milantom

pre 14 dana

Pišete o igraču koji prima skoro 3 miliona po godini i nadate se da će u ovoj utakmici.......Sramota. Preskupo plaćen Obradovićev legionar. Srpski igrači ne igraju a Tegeltija, Vujosevic i ostali ništa o tome ne kažu
M

Mrki medo

pre 14 dana

Ja mislim da se panteru treba zahvaliti na kraju sezone....nije ni na 20% od prosle sezone.a sa njim da ode kamknski,ponitka,andjusic jos jednu sezonu dati sansu smitu,caboklu,jaramazu... i dovesti marinkovica,dimitrijevica,hezonju obavezno i jednu dobru 5 i sastaviti ekipu odmah a ne cekati kao prosle godine onog spanca-crnogorca i onda na brzinu sastavljati ekipu.cim zavrsi sezona dovesti pojacanja odmah.
V

Vitkovac, vrabac

pre 14 dana

Salic, gordic...
P

Pa realno

pre 14 dana

Joj kako ljudi samo površno komentarišu. Panter je bio odličan prošle sezone i loš ove sezone. Zašto? Pa zato što mu se uloga u timu promenila, prošle godine je imao bolje saigrače uz sebe Egzum, Madar, Aleksa su mogli da probijaju prvu liniju protivnika i vraćaju povratne pasove za Pantera, lopta je bolje kružila itd. Ove sezone Panter prevodi loptu, neretko razigrava druge, plejevi Partizana ne postoje Jaramaz ništa, PJ-u kolena nisu izdržala do kraja sezone, Aleksa ko Aleksa toplo hladno, jedino je Smit uhvatio neki ritam da bar pogađa trojke i prevodi loptu ali ni on nema asistencije. Tako da Panter em što u većini slučajeva sam sebi mora da izgrađuje poziciju za šut i solira, em što ga protivnici bolje čuvaju, udvajaju i biju. Pa nije ništa čudno da ima lošije procente šuta nego prošle sezone.
П

Питање за писца текста

pre 14 dana

Шта вам значи неизвесност да ли ће играти ЕЛ или ЕК. Па њима су два појачања у еврокуп сезони дошла из фајнал фор екипе где су били у 3 најбоља стрелца тог тима. Исте сезоне је доведен и најскупљи тренер, тако да то није изговор, бранко нордеус из енормне количине љубави све паре шаље Остоји.
P

Pavles

pre 14 dana

Moze nam se i sta ces sada.
P

Prkno..

pre 14 dana

Tobi Barsa, Hanga Real, Bolomboj Olimpiakos...3 igraca iz timova f4 evrolige, zvanicno iz prosle sezone.
M

Mrki233

pre 14 dana

Nije doveden, on se vratio. Partizan je njegova kuca...
T

Tragedija...

pre 14 dana

U drugom mecu JSD je imao izjednacen broj slobodnih, Sad cete videti sta znaci sudijski kriterijum...
Z

Zaza Paculia

pre 14 dana

Ovo 2:0, 2:2, pa 3:2 za domacina je vec dosadilo, bukvalno gost nema sanse.

gemathegreat

pre 14 dana

Pa ako ti to ne odgovara mi smo ok i sa 3:0 a i sa 3:1. Ne pravimo pitanhe.
Z

Zaza Paculia

pre 14 dana

Maaaloo si pogresio, ja sam apsolutno za 3:0! Nista mi draze ne bi bilo, ALI sam dovoljno razuman da veceras necu ni gledati, jer vec u najavi vidim tu utakmicu, Ledey i Panter pogadjaju sve, gomila 2+1, provokacija, tehnicka Teodosicu, Lazic brza 3 faula... Dace bog 3:0, ali u to niko neveruje iskreno.
V

Visente Del Boske

pre 14 dana

Moz da povuce al za onu stvar 😂😂😂
p

pa da

pre 14 dana

Ma nema sanse stavis mu Lazica u odbrani i Panter je nemocan. A sa druge strane koliko utakmica su grobari izgubili u EL kad je Panter hteo da uzme zadnji napad da resava. Najmanje 7-8 meceva i nijednom nije pogodio. Uzima dobru lovu ali ucinak tanak. Naneli nekad odigra nekad ga nema na mapi. Ledej ocajan u padu forme u ovoj seriji. Jedino sudije mogu da ih poguraju inace sto se igre tice grobari su tanki.
N

Nećemo Dubai u ABA ligi

pre 14 dana

Zašto je bivši igrač Zvezde kapiten Partizana? Da li je tačno da je u Partizanu igrač, koji je tokom karijere na društvenim mrežama pisao da mrzi Partizan? Zašto da Željko ostane trener Partizana?
I

Igokea since 2007

pre 14 dana

Фелдин за богате.
S

SMEJURIJA PRVENSTVO

pre 14 dana

2:0 2:2
h

hahahaha komedija

pre 14 dana

ovo napamet znamo godinama unazad 2-0 pa 2-2 hahaha

Collector

pre 14 dana

Lakovjerni zaboravljaju da je Partizan imao 2:0 protiv Real Madrida i čak 3 meč lopte, nažalost niti jednu od te 3 meč lopte nije iskoristio. Tako da sačekajmo večerašnji ishod utakmice pa da analiziramo. Naprijed Partizan.
e

exum

pre 14 dana

Kome je sad do kosarke
V

Visente Del Boske

pre 14 dana

Pa ti si lakoveran cim mislis da ste vi real za nas 😂
G

Grobarcina

pre 14 dana

Rutinski veceras i utorak nemaju sanse 💪💪
S

Somborac

pre 14 dana

U utorak sine ce biti veliki dan za Crvenu Zvezdu,slavice se dupla kruna u fudbalu,i osvajanje aba lige,a vi cete plakati,ono standardno kako ste vec i navikli tolike godine.
R

Raketa Kornet

pre 14 dana

Kvota na Zvezdu 4. Stavio sam 250 evra. Ne znam na cemu se zasniva Partizanov optimizam. Zaustavis Pantera i odradio si ceo posao. Njima je Smit bio najbolji strelac u proslom mecu. To dovoljno govori koliko je unutar tog kluba svaka hijerajiha izbrisana. Taj decko do juce nije dobijao ni minut. Ledej je u losoj formi. Naneli toplo - hladno. Svi ostali nisu kosarkasi. Zvezda to danas lagano dobija. Uzmite pare ljudi.
v

vulemadjija

pre 14 dana

na sudijama
B

Bogoljub Gagic

pre 14 dana

Posalji nam broj tiketa da vidimo,dal si stvarno stavio 250e
R

Realantip

pre 14 dana

Nocas metla radi!
B

BBB86

pre 14 dana

ovo je predstava za sirotinju kao 2-0 pa ce biti 2-2 da se uzme sto viise novca i proda sto vise karata i time se zabavi narod,bas dosadno
d

demoga

pre 14 dana

kojih viae karata kad je 15000 sezonskih, a zvezda npr nije ni prodavala karte 🤣, znacinutakmice su cist trosak.
V

Vinegar

pre 14 dana

Ne znam da li ce Panter povuci ali ide 2:2 i resava se u 5. gde je Zvezda favorit. Sve godine isto.
i

ili znas ili ne znas

pre 14 dana

Pazi ti ovo " kosarkaski bogovi". Kakve su to price ljudi moji. Sramota.
Г

Геџа - Србијанац

pre 14 dana

Буквално сам то хтео да напишем. И генерално текстови, част изузецима, су и наративу - све или ништа, игра се на нож, судбински тренутак! Ало?!!! Кошарка = спорт! Не замајавајте људе овим и не ширите ни ви више мржњу, кад управе већ не знају другачије.
3

3:0

pre 14 dana

Ne moze. Cele sezone je uzasan.
2

2305

pre 14 dana

drzavni projekat
P

Pa realno

pre 14 dana

Šta znači državni projekat? Da dobijaju pare od države? Pa dobijaju ih i Partizan i Crvena zvezda. Da li državni projekat znači da dobijaju velike pare? Pa dobijaju ih i jedni i drugi. Čak su oba kluba napokon izašli sa podacima na zahtev Željka Obradovića kolika su im primanja od države a kolika od navijača, marketinga itd. i pogodi ko je više para dobio ukupno a i ako gledaš poslednje 3 sezone ? Pa Crvena zvezda. Evo ti zvanični izveštaji iz oba kluba. Jedino ako i oni lažu. https://direktno.rs/sport/kosarka/512618/klubovi-novac-drzava-zvezda-partizan.html
V

Vizitor

pre 14 dana

@Pa realno "više para je od države dobila Crvena zvezda, bar kada poredimo izveštaje u poslednjih sedam godina, jer je za taj period finansije objavio Partizan" I naravno da ce Zvezda imati ukupno veci buzet za taj period obzirom da smo tada 6x igrali EL dok ste vi bili u EK gdje se osetno manje ulaze a tek 2 u EL...Cinjenica je da se u protekle 2 godine nesto vise ulaze u KK Partizan.Nije u pitanju samo direktna pomoc drzave.Postoji tu i odredjen pritisak na priivatne kompanije da se sponzorise odredjeni klub u odredjenoj mjeri.Najcesce kladionice...Te cifre nikada necemo saznati...Na prvu mi djeluje da je budzet Partizana,spram kvaliteta timova a i procurelih informacijama o visini ugovora pojedinih igraca ,negdje 10-20% veci nego Zvezdin ove sezone.Nije to nista strasno.Dobra selekcija to sve ponisti.Problem je taj sto su oba kluba debelo zabrljala po tom pitanju ove sezone...Narocito Zvezda sa Nejpirom i Tobijem.
g

gunnersi

pre 14 dana

Kvota 1.25 na pobedu Partizana sve govori.
S

Skeptik

pre 14 dana

A kladionice su relevantne za neciju pobedu? Zbog takvih koji tako razmisljaju i ima ih mali "milion" u Srbiji...