TREĆA SMENA: Internasional minimizira turbulencije, San Lorenco nije u formi, meč odluke u Denveru

Vreme čitanja: 3min | sre. 10.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Independijente del Valje se našao u veoma teškoj grupi sa Palmeirasom, San Lorencom i Liverpulom iz Montevidea. Očigledno je da Ekvadorci nisu glavni favoriti i u prvom kolu im je bilo veoma teško u Urugvaju. Remizirali su 1:1 protiv Liverpula. U ligi je Independijente sa bodom manje od vodećeg Aukasa. San Lorenco sveukupno nema baš uspešnu sezonu, i zauzima tek deveto mesto na tabeli Liga kupa Argentine posle 13 kola. U Kopa Libertadores, izabranici Rubena Darija Insue odigrali su odličan meč protiv Palmeirasa i remizirali 1:1 u prvom kolu.

INTERNASIONAL - REAL TOMAJAPO, 02.00

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Internasional pokušava da minimizira turbulencije kroz koje prolazi. Tim je odigrao nerešeno u poslednja tri meča, dva puta protiv Žuventuda, što je rezultiralo eliminacijom u polufinalu Gaušaa, i 0:0 protiv Belgrana, na debiju na kontinentalnom turniru. Inter je željan da promeni tok pred start prvenstva Brazila. Real Tomajapo stiže u Beira-Rio. U tek četvrtoj godini kao profesionalni tim, bolivijski klub stiže na prvo međunarodno gostovanje, pošto je na debiju kod kuće poražen od Delfina rezultatom 2:0.

SAO PAULO - KOBRESAL, 02.30

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Sao Paulo je imao sreće sa žrebom i u društvu sa Taljeresom, Kobresalom i Barselonom iz Gvajakila, izabranici Tijaga Karpinija važe za favorita. Međutim, u prvom kolu Trikolori su podbacili i izgubili sa 2:1 na gostovanju od Taljeresa i tako su na poslednjem mestu u grupi. Kobresal, po definiciji, nije mogao da se smatra favoritom ni u jednoj grupi u kojoj je mogao da se nađe, ali generalno žreb je timu ostavio šanse. U prvom kolu na svom terenu, Rudari su remizirali 1:1 sa Barselonom.

MONTEREJ - INTER MAJAMI, 04.30

(Fudbal, Konkakaf Kup šampiona)

Monterej je pobedio u sedam od poslednjih 10 mečeva, tako da je u veoma dobrom stanju pred revanš meč četvrtfinala Konkakaf Kupa šampiona. Meksikanci sada na svom terenu brane prednost ostvarenu u prvom susretu od 2:1 u SAD. Istina, u dva od tri prethodna susreta stvari su završene porazima. Monterej je izgubio od Čivas Gvadalahare (0:2) kod kuće i Kruz Azula (1:2) u gostima. Inter Majami se ponovo našao u veoma ozbiljnoj igračkoj krizi. Tim sa Floride nije uspeo da pobedi na četiri meča zaredom, ali se Lionel Mesi vraća i situacija bi mogla da se promeni.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

ATLANTA – ŠARLOT, 01.30

(Košarka, NBA liga)

Bogdan Bogdanović čeka Vasilija Micića i Alekseja Pokuševskog u Atlanti. Hoksi su opet u lošoj formi pred plej-of, vezali su tri poraza, ali i dalje imaju šansu da izbegnu desetu poziciju na Istoku i prestignu Čikago Bulse. Šarlot igra za svoju dušu. Sva trojica srpskih košarkaša su u odličnoj formi u finišu ligaškog dela sezone u najjačoj košarkaškoj lig na svetu.

DENVER – MINESOTA, 04.00

(Košarka, NBA liga)

Veliki derbi Zapada igra se noćas u Denveru. Pobednik će bito bliži prvoj poziciji u konferenciji pred plej-of. Oba tima su u formi u finišu ligaškog dela, a domaći teren je velika prednost za ekipu Nikola Jokića koja brani šampionski pehar. Ove sezone ovi timovu su igrali triput, a Minesota vodi sa 2:1 u pobedama. U poslednjem odmeravanju snaga krajem prošlog meseca u Koloradu Timbervulvsi su bili ubedljivi, slavili su sa 111:98.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara