Sale Ilić opet primio šest komada, preti mu ispadanje iz lige posle tri nedelje u novom klubu

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.05.24. | 23:00

CSKA slavio sa 6:2, Zdjelar strelac

Počeo je vrlo dobro na klupi Parija, odigrao 0:0 sa favorizovanim Spartakom iz Moskve, međutim nakon toga dva teška debakla mladog srpskog stručnjaka Saše Ilića.

Prvo ga je pre osam dana pregazio najgori tim ruske Premijer lige - Soči, sa 6:1, a danas još jedan težak, težak poraz - 2:6 kod kuće u sudaru sa moskovskim CSKA.

Izabrane vesti

Što je najgore u svemu, Armejcima ova utamica u rezultatskom smislu gotovo ništa nije značila, dok je Nižnji Novgorod s tri boda mogao da izađe iz zone ispadanja pred poslednje kolo. Ovako, moglo bi da se dogodi da u poslednjih 90 minuta ispadne iz lige, da ne ode čak ni u baraž, jer ako bude poražen na gostovanju u Samari od Krila, a Baltika savlada Lokomotivu, Pari pada na 15. poziciju.

Pravila su jasna: Baltika bi imala isti broj bodova kao Ilićev tim i bolji međusobni skor. Bolji skor od Parija ima i Fakel.

S jednim bodom u poslednjem kolu, Nižnji će osigurati baraž.

Podsetimo, Saša Ilić preuzeo je ruski tim 4. maja i potpisao ugovor do leta 2025.

Zanimljivo, prošle godine u ovo vreme borio se za titulu sa CSKA u Bugarskoj, dok mu sada preti ispadanje iz lige. I to posle samo 21 dana u novom klubu...

Bolje sreće danas u Rusiji bio je još jedan bivši partizanovac - Saša Zdjelar. On je odigrao svih 90 minuta u dresu CSKA i pogodio mrežu Parija u 37. minutu za 0:3.



tagovi

Nižnji NovgorodSaša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara