Bajer Leverkuzen (©Reuters)
Bajer Leverkuzen (©Reuters)

Predosetio Bajerovu tripletu i uplatio 32,87 evra - potencijalni dobitak skoro 100.000!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.05.24. | 18:35

Tiket uplaćen u septembru, nakon "petarde" Darmštatu

Bez obzira na učinak u finalima Lige Evrope (protiv Atalante) i Kupa Nemačke (Kajzerslautern), Bajer Leverkuzen sezonu 2023/2024 upisaće u svoje almanahe kao najbolju ikada. Farmaceuti su prvi put u svojoj istoriji postali državni prvak i to na fantastičan način - bez poraza.

Nije četa Ćabija Alonsa dominirala samo u nacionalnom prvenstvu, već i svim ostalim takmičenjima jer je bez izgubljene utakmice stigla i do finala Lige Evrope i Kupa Nemačke.

Izabrane vesti

Da bi sve to moglo da se dogodi predosetio jedan nemački kladilac, koji je još u septembru uplatio tiket za 32,87 evra na kojem je odigrao da će Bajer Leverkuzen biti šampion Nemačke (kvota 13.0), pobednik Lige Evrope (kvota 18.0) i pobednik Kupa Nemačke (kvot 13.0). Potencijalni dobitak je 99.990,54 evra!

Tiket je uplaćen 3. septembra u 14:18, dakle dan posle pobede nad Darmštatom sa ubedljivih 5:1 u trećem kolu Bundeslige. Da li je to bio motiv za prognozu sezone iz snova ili nešto drugo, manje je bitno. Posle 10 meseci čekanja, ostalo je još jako malo do trenutka istine. Finale Lige Evrope je 22. maja u Dablinu, a Kupa Nemačke tri dana kasnije u Berlinu.



tagovi

LUDI TIKETBajer LeverkuzenLiga EvropeKup Nemačke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara