TREĆA SMENA: Estudijantes najavio šampionske ambicije, Nasional kaska za Penjarolom

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Argentina 1)

Estudijantes je na strani šampionata Argentine pobedio Tigre u gostima sa 1:0. Rijestra je takođe slavila na premijeri. Studenti iz La Plate su ove godine osvojili Liga kupa Argentine, obezbedili kartu za Kopa Libertadores naredne godine, a crveno-beli idu na krunu pored River Plejta koji je prvio favorit za titulu.

MALDONADO – NASIONAL, 01.00

(Fudbal, Urugvaj 1)

Penjarol ove sezone vodi glavnu reč u Urugvaju. Ima čak 10 bodova više od Nasionala. Velikan iz Montevedio je u prošlom kolu poražen od Feniksa sa 4:1 i definitivno ostao bez šanse da ugrozi ljutog rivala. Maldonado je na desetom mestu. Sakupio je sedam bodova u poslednja tri kola.

GUARANI – AMERIKA MINEIRO, 02.00

(Fudbal, Brazil 2)

Domaćin je očajno počeo drugu ligu Brazila. Ima tri boda posle pet kola, koliko ima i poslednjeplasirani Ituano. Amerika Mineiro je prošle godine ispala iz elite, ali tim iz Belo Orizontea ima ambiciju da se ekspresno vrati u elitni rang brazilskog fudbala. Bez poraza je već pet kola, sa dva trijumfa i tri remija.

----------------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-----------------------

RASING – ARGENTINOS JUNIORS, 02.15

(Fudbal, Argentina 1)

Ekipa iz Aveljanede je na premijeri novog šampionata Argentine igrala nerešeno – 4:4 sa Belgranom. Argentinos je pobedio Rosario sa 3:2 u Buenos Ajresu pre sedam dana. Poslednja dva meča ovih timova su završena pobedama domaćina sa 1:0. Na osam utakmica ovih klubova samo je jednom bilo 3+.

SINSIJANO – UNION DE DEPORTES, 03.00

(Fudbal, Peru 1)

Sinsijano je na sedmom mestu sa četirI boda na dva prethodna duela. Union de Deportes ja na drugoj poziciji sa bodom manje od Sporting Kristala. Gosi su primili samo sedam golova na 15 utakmica u elitnoj ligi Perua.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara