TREĆA SMENA: Internasional i Žuventud u okršaju za finale, Tivoli Gardens se bori za bolju poziciju pred plej-of

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

PLATENSE – OLIMPO, 23.30

(Fudbal, Kup Argentine)

Izabrane vesti

Argentinski prvoligaš Platense u 1. kolu Kupa Argentine noćas igra protiv niželigaša Olimpa Baija Blanka. Jasno, veliki je favorit, mada videli smo već nekoliko iznenađenja u ovoj rundi. Poput poraza Defense i Hustisije od Atletiko Rafaele (1:2) ili Lanusa od El Porvenira (0:1). Platense i Olimpo su poslednji put bili rivali 2018. godine, tada je noćašnji domaćin slavio sa 2:1.


ORENSE – EMELEK, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Susret petog kola ekvadorske Aperture. Emelek je još uvek neporažen, ostvario je tri pobede i jedan nerešen rezultat, uz ukupnu gol-razliku 5:1. Ukoliko danas trijumfuje izdvojiće se na prvoj poziciji, pošto su Independijente del Valje i Aukas, jedini timovi koji su ispred njega, dan ranije odigrali 1:1. Orense još traži prvu pobedu, zasad ima po dva remija i poraza.Jedini lošiji na tabeli je Libertad, kojem je FS Ekvadora oduzeo četiri boda. Poslednji susret Emeleka i Orensea, u avgustu prošle godine, završen je 0:0.


TIVOLI GARDENS – HARBOR VJU, 01.30

(Fudbal, Jamajka 1)

Tivoli Gardens je obezbedio plasman u plej-of Premijer lige Jamajke, ali i dalje ima razloga da maksimalno ozbiljno odigra preostala tri kola ligaškog dela. Sa Kavalirom, Portmorom i Arnet Gardensom se bori za drugu poziciju, koja vodi direktno u polufinale. Tivoli je treći sa 45 bodova, koliko imaju i Portmor i Arnet, a ispred njih je Kavalir sa 48 poena. Prednost Tivolija je što je odigrao meč manje od svih tih rivala. Ovaj noćašnji protiv Harbur Vjua, koji je pobedom nad Lajm Hol Akademijem (6:0) u prošlom kolu i matematilčki osigurao opstanak. Sada je 11. na tabeli sa 10 bodova više od Trežer Biča. U prvom ovosezonskom susretu krajem decembra Tivoli je kao gost savladao Harbor Vju sa 3:0.


INTERNASIONAL – ŽUVENTUD, 01.45

(Fudbal, Brazil – Gaučo)

Revanš meč polufinala plej-ofa brazilskog državnog šampionata Gauča. Prva utakmica odigrana na Žuventudovom terenu pre devet dana završena je bez golova. Internasional je veliki favorit, ligaški deo je završio prvi sa osvojenih 28 od mogućih 33 poena. Žuventud je sa 15 bio tek 5. na tabeli. Njihov prvi ovogodišnji duel, takođe odigran na Žuventudovom terenu početkom marta, pripao je Interu sa 2:1. Pobednik noćašnjeg okršaja u finalu čeka boljeg iz dvomeča Gremija i SER-a. Prva utakmica završena je trijumfom Gremija sa 2:1.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara