Huančo Ernangomez (©Star Sport)
Huančo Ernangomez (©Star Sport)

Huančo Ernangomez ne dolazi u Beograd, vratio se u Španiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.04.24. | 14:56

As Panatinaikosa ne može da pomogne

Ludu seriju su dosad odigrali Panatinaikos i Makabi u Atinu zbog čega je sve otvoreno u nastavku koji sleduje u Beogradu, a na parketu dvorane Aleksandar Nikolić neće biti Huanča Ernangomeza.

Španski reprezentativac vratio se u domovinu kako bi obavio dodatne testove posle problema koje je imao na startu plej-ofa. Naime, trpeo je ozbiljne simptome sinusitisa, a uz to imao je i jake grčeve u mišiću lista leve noge, zbog čega ga neće biti u trećem, a verovatno i četvrtom meču serije.

Izabrane vesti

U Huančovom odsustvu Ergin Ataman imaće na raspolaganju Dinosa Mitoglua, Kostasa Adetokunba i Elefteriosa Mancukasa u rotaciji visokih krila.

Španac je u prvom meču serije upisao tri poena, devet skokova i dve asistencije. PAO je posle poraza u prvom susretu igranom na parketu OAKA arene uspeo da se oporavi i dobije Ponos Izraela, posle čega je došlo i do ozbiljnih tenzija u hodniku dvorane. Trener Ergin Ataman je kasnije otkrio da mu je neko iz tabora Makabija otvoreno pretio, a čak je i posle prvog meča dao bombastičnu izjavu da će "dati otkaz" ako Panatinaikos ne bude prošao na Fajnal for.

Turčin je takođe kritikovao i sudijsku trojku iz prve utakmice.


tagovi

Huančo ErnangomezKK PanatinaikosKK Makabi Tel AvivEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara