Komentari na vest

Čović: Rekao sam da imamo čoveka koji može da nastavi posao, moj mandat traje do 2026.

G

Gde

pre 13 dana

Su pare od navijača, joj da, pa Ostoja nam platio gajbu piva. Čovek vas napravio budalama i vi mu i dalje verujete. Pritom ni ovog našeg uopšte ne gotivim.
m

matoriekspert

pre 13 dana

Koliko mora da si jadan kad Ostoja limar ispadne šmeker u odnosilu na tebe?
V

Vzn

pre 13 dana

Ovom ne mogu da kažem ni čoveku je hitno potrebna terapija. Kad izgubi u finalu aba lige bojim se za njegovo zdravlje
Ž

Žoce odlazi

pre 14 dana

Ostoja, limar iz prislonice u epizodi "reciklaža limenki".
i

ivan8555555

pre 14 dana

grobari su unteskom strahuni depresiji, podrzavaju ostojica haos kada gledas komentare. a onda pljuju covica. ista su to g samo ipak je covic manje. ostoja i sns banda su ipak vece zlo....
G

Gost39

pre 14 dana

Svi su oni isti…
1

123789

pre 14 dana

@Ti Li @MNM A jel ima da je nešto slagao ?! ili boli istina , pa ko god da je napisao ???
P

Preža

pre 14 dana

Povuci se kao gospodin i ne smaraj više.
t

taj

pre 14 dana

od 12.3.2003 ne moze biti gospodin vec ono drugo..
K

Kraljević marko

pre 14 dana

Znači ne ginu nam i dogodine neki Jovanoviči, Raduljice, Kešelji, Lazarevići, Bjelice... 16. mesto u EL nam je zagarantovana a akovaj nesposobnjaković i štetočina bude posebno inspirisan ni fenjer nije daleko. Sad u polufinalu i finalu ABA lige da pokažemo ovom udbašu šta mislimo. Čoviću, odlazi iz Zvezde.
9

95

pre 14 dana

Najuspešniji sportski radnik u Srbiji! Obrazovanjem protiv Instagram prostakluka ! Diplomom protiv limarije!
V

View

pre 14 dana

Đzabe diploma kad se uličarski ponašaš i to sa terase.
O

Ok

pre 14 dana

O ne Covicu pa oni se ponadali sad i odmah. Koliko si covece mladosti unistio. Psiho bolesnici tresu se kao u struju ukljuceni kad se pomenes ti. Koliko ja vidim ici ce Zalko pre tebe iako je juce potpisao ugovor onaj pravi ne lazni sa kk OFI koji kriju ko zmija noge. Kako ih je covek navuko satro nigde sem kod njih. Fakat je da su ga oni provalili. Dovedes 5 najskupljih igraca i kao osvajas nesto. Tako i prave timove a treneri njihovi za mnogo manje para. Kakva uvala. Uvukao je 5-6 penzionera u klub za velike pare i kad se uparade u crna odela legitimno Topalovici. Samo deda fali. Preminuo ostala samo kolica.
R

Rebel

pre 14 dana

VIdi se tacno histerija u sekti, od juce su na aparatiima. Znaju da sledece dve godine nema mirnog sna, samo kosmari cim sklope oci.
j

jbg

pre 14 dana

https://www.google.com/url?q=https://pescanik.net/krivicna-prijava-protiv-nebojse-covica-i-velimira-ilica/&sa=U&ved=2ahUKEwj2va-GiuWFAxW3hf0HHeM5C1MQFnoECAkQAg&usg=AOvVaw0lanslSR88GqlPQIrroOh7
@

@jbg

pre 14 dana

Ali pescanik druže, koje ste vi zagorje!
N

Nebojša Cigan

pre 14 dana

Podrška Nebojši ! Mi pravi Cigani znamo zašto.
L

Luja

pre 14 dana

Pa zbog stipendija, šipkari.
S

Sutra

pre 14 dana

Kreće spin, predsednika vređaju, ubačeni cigani. Ništa me začudilo ne bi.
Ш

Шонета

pre 14 dana

ни унук не воли....
Х

Х Х

pre 14 dana

Битно да га воле твоја мајка и сестра.
b

baba zvezdana

pre 14 dana

Tragedija ove zemlje i jeste u tome sto su takvi kao ti,bili sve ono sto navodis u svojoj biografiji.
И

Иван

pre 14 dana

Прво, како си ти радио то сви знамо и знамо да једна велика количина новца недостаје тј. код тебе је. Друго, причаш у некаквим емисијама да је неко покварио односе Партизана и оне угашене цзв. Шта ти изјављујеш а шта људи из Партизана. Свака друга ти је напад на Партизан у целини. Елем, заборавио си да кажеш да је опет било скандирање председнику републике. Треће, баш бих волео да чујем ко су ти људи из управе, јер поред тебе који висиш по свим јутарњим програмима не видесмо никог, тренера и играче не рачунам. И шта кажеш, колики вам буџет а колики је Партизанов 🤣
G

Grr

pre 14 dana

Čovek koji "razvija" srpsku košarku a omladinci mu gube sa -104 razlike protiv dece Barse. To zlo uništava sve svojim neznanjem i svojim karakterom i ponašanjem za koji ne postoji reč, još nije izmišljena, da se opiše.
M

Mauro Tasoti

pre 14 dana

Ovaj čovek i kad govori otvoreno i kad priča u zavijenoj formi,priča samo o Partizanu.Opsednut Partizanom,opsednut teorijama zavere.On i kad govori o ulasku Dubaija u ABA ligu koristi da govori protiv Partizana.Stalno plače da ga vređaju,da mu prete,uznemiravaju.Pa šta oni rade Saviću,Željkilu,Ostoji pa niko od njih nikad nije kukao i zapomagao.Uskoro će, ukoliko se ne desi neko iznenađenje da se igra finale ABA lige između Partizana i Zvezde,mora se priznati da je Zvezda pošteno uzela prednost domaćinstva ali slušajući ovog čoveka nesmem ni da pomislim na šta je sve spreman ako Partizan uzme ABA titulu.
A

Aaaaahaaahahah ahhaahah

pre 14 dana

Pa njih sad i u kosarci preuzimaju neimari.
P

Pa1

pre 14 dana

Jao Čovke šta im radiš? Pukoše Ostojini fanovi
д

дежурникривац

pre 14 dana

Докле иде ова болест од човека ?! Нема лека за њега ! Луди човече и ви слепци и безмозгаши који му верујете па како се не сетите да је лично ОН уништио српску лигу , лично он се залагао за АБА лигу , због њега лично немамо два представника у ЕЛ . Из КЛС смо директно имали учесника у ЕЛ а данас је то кладионичарска лига ! Човек је у сукобу са сваким ко му мало засмета . Сада је то Остоја Мијалиловић а раније Даниловић , Тринкијери ,Вујошевић , Ђорђевић ,Томашевић , Дивац ... Имаш бре два клуба у истој лиги и причаш о некој регуларности 😐.. Хвала председнику. разуме се .. да ти није њега био би у затвору .. Јер си завио Србију и Београд у црно .. Ти који се међу осумњиченима за убиство премијера ти причаш о успеху ! Паразиту један , гњидо људска !
T

Ti li

pre 14 dana

Si, tegeltija.
M

MNM

pre 14 dana

Ladno debeli Tegi,natovio se od putovanja i hotela u el koju im Vučić kupio pa mu se osladilo i sad mora da pljuje po zadatku:)) komedija od lika
K

Kup

pre 14 dana

Vi se smeje te za parfem, pa vi ste ukrali pehar... zaboravili ste da se od iste sorte... Samo pitam kako volite tata Nebojšu, a sina Filipa ste terali, to vam neće oprostiti dok je živ...
p

pfc

pre 14 dana

auu kakva bolest
P

Pazite

pre 14 dana

Vlasnik tv prva, je u upravi Partizana. I nije namerno dopustio da budu zajedno u studiju, jer zna da bi ga Čović rasturio. Toliko providno.
N

Na cemu si

pre 14 dana

Ti-aj kazi i nama,da ne bude samo tebi lepo...
s

s.s

pre 14 dana

covicu bi bio poslednji nastup na televiziji,da je ukrstio sa ostojom,zato i nije mu dozvoljeno,jer bi oboleo da mu se zabrani gostovanje na bilo kojoj televiziji.
@

@na čemu si

pre 14 dana

A šta je čovek, pogrešno napisao. Taj iz tv prva, jeste u partizanovoj upravi.
S

Smrdibuba

pre 14 dana

Se ne skida sa televizija, narucena gostovanja, namestena pitanja i naravno beskrajna- LAGANJA. Mislila bitanga da ce ga neko moliti da ostane u klubu pa kad je video da nema nista od toga,oktenuo plocu-moj mandat je do 2026. ahahaha...Tvoj mandat je dok je diktator na vlasti,a posle toga vas put se zna-pravac Zabela.
A

Alex20

pre 14 dana

A ovaj vas sva sreca pa ne gostuje nigde 😂😂😂
P

Prdoje

pre 14 dana

Ćoki, samo meni javi kada se slovenačke sudije i jsd sastaju u abazzii. Ja ću to veoma brzo rešiti.

Sakur

pre 14 dana

Kaze covek mi smo osvojili 23 trofeja i sve je bilo posteno na terenu dok svi ostali kradu ahahahah e ako ti tako kazes onda je to istina.Samo pogledajte njegove i terzine izjave sve iste po sablonu
A

A šta

pre 14 dana

Reče nedavno Partizanova legenda, Grbović. Sad i on laže, ili vam više nije legenda.
Z

Znam

pre 14 dana

Samo jedno, Čović je bio u pravu za Baltauzera. A ovde se većina smejala, kako on to izmišlja. Pa sad vidimo da nije baš tako.
P

Pst

pre 14 dana

Covek zajedno sa Nedovicem i Javorom dooobro naplacivao. Ima jos jedan Spanac iz iste seme. Kad oni sude Zvezdi polazimo iz -20 poena. Nije bez veze rumeni insistirao da mu u plaj ofu sude Slovenci. Kad znas da su sudije na tvojoj strani laganica odigras rastereceno jer kad se lomi vodenica radi. Sto je smesnije nisu to velike pare ali tvrdoglavi Covic ne igra takve igre. Mnogo los covek.
Z

Zašto

pre 14 dana

Samo navijače Partizana, pogađa ovo oko parfema. Zašto samo oni pričaju, da je to sad namerno pušteno. Zašto brane Baltauzera, pa ako smo ludi, nismo slepi, sve se vidi na kameri. UKLJUČITE LOGIKU.
Z

Zato

pre 14 dana

Što su se prepoznali, zato ga brane. Ko će koga, ako ne svoj svoga.
N

NR

pre 14 dana

Ovo samo majka i zvezdasi mogu da vole..
R

Rodman93

pre 14 dana

Samo zvezdaši, majka teško.

Sakur

pre 14 dana

zvezdina najveca legenda i veliki vodja sa severne tribine je za ovog coveka rekao da je jako opasan covek,ima lepo njegova izjava a posto zvezdasi slepo veruju svom velikom vodji onda je to istina
Š

Šta p

pre 14 dana

Političari sve pričaju, jedan o drugome. A onda pisle par meseci, uđu u koaliciju. To je profesija, gde moraš lagati.
M

MNM

pre 14 dana

Znači da i ti mu veruješ..inače je laž,pa da:)))
М

Мандиго

pre 14 dana

Највећи проблем је што нема друштвене мреже. И на крају хвала председнику.
Д

Дадо Нк

pre 14 dana

Жали се како пропада српска кошарка,узгред најјачу српску чигу је он разбио кад је отишао да се такмичи у Аба лиги.Па онда каже,да је за Дубаји у Аба лиги.Патриота и брани српске интересе а Жарко Поповић документовао да ради за британску МИ6,њихов шпијун! Нападао Дарка Плавшића због сјајног текста,и овим гостовањима доказао Даркове тврдње.
R

Repac Plandište

pre 14 dana

Dobro bre doktore, sto si drčan kakav sad Drčelic, pa daj da nesto osvoji najbolji trener mlecnog puta. Salim se more, uzmi im sve. Apropo nesto se slabo pise o Boltauzeru i kradji parfema. Znaci predmet se cuva u fioci i njime se preti da se odradi sudjenje. Secate se Bokana i sudija koji su pred finale sa Zvezdom usnimljeni sa spustenim gacama. Lepo su odsudili to finale. Voznja u gepeku, plaćanje letovanja sudijama i njihovim porodicama sa racuna kluba, deljenje njihovih adresa i brojeva telefona navijacima; bogami napreduje se, metode su sve suptilnije. Ali, ima samo jedno ali doktor nije veverica zna kako sa takvima. Cestitam na potpisu, aferim Zelimire. Sa ovim su se složili...

Kalčopolista®

pre 14 dana

Sto bi rekli neki ima nesto i u nauci o imennima! Drčelić? Kakav klub, takav im i predsednik!
A

Alex20

pre 14 dana

kakva natprosecna inteligencija prosecnog franje,ma za aplauz,jos ako si sam ovo smislio,svaka cast🙈😀

Kalčopolista®

pre 14 dana

@alex20 tisina tamo enver hodzo!
F

Filip Č

pre 14 dana

Mislim da je i limenke sramota sta ovaj covek prica...
P

Pobogu...

pre 14 dana

Mene mnogo manje nego što bi me bilo sramota onoga što Ostoja priča... ali dobro, nismo isti.
p

psyhhodelija

pre 14 dana

Priča istinu.To je potvrdio i partizanova legenda Goran Grbović...Zasto Ostoja ne demantuje laži onda? pa svima je jasno
S

SMS

pre 14 dana

Nemaju oni savest da bi ih bilo sramota. Da im nije Čovića možda bi i bili normalni. Ovako...
G

Gost033

pre 14 dana

Dokle se stiglo sa sudjenjem dotičnom,zbog Kosova,agrobanke,udaranja novinara?
T

TD

pre 14 dana

Zaboravio si jos nesto, jednu stvar od pre 21 godinu...
9

988

pre 14 dana

Isto dokle i Ostoji u aferi " pečat Jsd"! Čekamo i rasplet afere parfem
@

@gost033

pre 14 dana

...dok je on bio zaduzen za kosovo - oni nisu imali vojsku, imao si srbe u svim institucijama, imao si srpsku policiju, nisi mogao da igras protiv kosova u nekim kvalifikacijama kao sada i jos mnogo toga. a te price o kradji a navijas za klub kome je ostoja na celu, sam si sve rekao.
D

Dragan Arsenovic

pre 14 dana

Ne razumem kako Mijailović, može da spreči nekog,da vređa ČOVIĆA I NJEGOVU SUPRUGU.Ako se malo vratimo koju godinu unazad,vređanje Duška Vujoševića,prosipanje MOKRAĆE PO IGRAČIMA PARTIZANA.I još mnogo,mnogo vređanja, ali ni jednom nisam čuo IZVINJENJE NEBOJŠE ČOVIĆA.
U

UJKA MITKO

pre 14 dana

Ali prosipanje mokraće po igračima 😂😂😂 pala na parket kesa a ne znam koji inspektori su utvrdili da se radi o mokraći. Bilo je pljuvanja po treneru ali je ispao gospodin za razliku od ostale glodarije

Sakur

pre 14 dana

covic hoce da ga vredjaju jer misli da je tako bitan,pa lik sam svojim izjavama trazi to od navijaca Partizana
@

@Sakur

pre 14 dana

Covkins uopste nije bitan ali zato si ti bitan kao semafor u GTA. Kako su vas napunile mrznjom i komlpekse to je cudo, ispran mozak.
p

psyhhodelija

pre 14 dana

Trn u oku !! jako ih boli Čović, čim se oglasi oni se zapale...Dominacija traje 10 godina, 23 trofeja za to vreme u zvezdinom muzeju na Malom Kalemegdanu..Nagrade su stizale od Sportskog društva CZV. Naslediće ga još jači igrač,Drcelic koji je doveo Kampaca u finansijskom smislu...
O

Ostoja11

pre 14 dana

Da, od toga 10 trofeja protiv fmpa
P

Peki30

pre 14 dana

Haha stari doktor spina, ko fol najavljuje naslednika a ovamo podvuče da ostaje još bar 2god. Kad dosje 2026.god biće druga priča, kako ostaje još koju godinu u interesu kluba
N

NR

pre 14 dana

Da nije zet?
G

Gostgost

pre 14 dana

Mnogo volim kad ih Covic ovako opravi, direktno istinom po nosu. A sad krece botovska brigada sa spinerskim copy/paste komentarima i lupanjem lajkova i dislajkova, i tako bar jos nedelju dana. Stvarno nema potrebe za cenzurom
M

Mi

pre 14 dana

Blago tebi kad Čovketu vjeruješ, on je prije svega političar i tu se priča završava. I Ostoja je političar i lopina ali je mala maca za Čovketa. Kakav je Čović čovjek dovoljno govori to što mu svaki sistem odgovara, i kad je bio Sloba, pa Demokrate, sad ponajviše kad je Vučić tu.
Ј

ЈАЦЗ

pre 14 dana

Хвала председнику.
G

Gostgost

pre 14 dana

Svakako cu pre da verujem Covicu nego Ostoji. Vi koji verujete Ostoji ste za ispitivanje. On u svakom sledecem intervjuu demantuje ono sto je u prethodnom pricao. A ima nesto i u tom obrazovanju koje je spomenuo Covic.
G

Gostgost

pre 14 dana

@jacz - Kako bese ono, oprosti nam preCednice sto su ti skandirali, nisu to nasi, izvini milion puta, nece se ponoviti, samo ne gasi cesmu iz koje kaplju milioni, molimo teeeee
D

DDF

pre 14 dana

Kada bi se vratili u proslost i od samog dolaska"doticnog"u C.Zvezdu,poceli redom da nabrajamo sve"afere i akcije"uvidelo bi se da je svako slovo,svaka rec i svaka recenica od strane"doticnog"sve LAŽ I NEISTINA
M

MNM

pre 14 dana

Mislim da nije nego je sve laž sto je rekao dulo i prislonica,pa da:))
P

PartizanPFK

pre 14 dana

Bolesnik
D

Djape45║

pre 14 dana

Isti su oni obojica, samo sto se jedan razume u kosarku i ne glumi gospodina. A Ostoji svaka cast, opasan je preduzetnik i govornik, ima sve predispozicije da bude predsednik Republike Srbije.
D

Dajvak

pre 14 dana

Zna se jedini razlog zašto je dotični "za srpsku ligu" - jer zna da bi pola utakmica bile sklanjalice kao u cirkus fudbalskoj ligi. ABA liga je daleko od ozbiljne lige ali je, za ovo blato u koje bi dr mašinstva da nas uvuče, najregularnija na svijetu. 🖤🤍
Х

Х Х

pre 14 dana

Пре него што напишеш коментар, ваљало би да мало промислиш. Од кад је Човић ту, Звезда је освојила 6 АБА Лига, Партизан 3, Будућност и Цибона по 1. Задње 3 сезоне једини озбиљан ривал је Партизан, као и у фудбалу. Једине склањалице су оне које Партизан има у фудбалу, јер је објективно много слабији од Звезде и да нема тог навлачења, питање дал би из трке за титулу испадао у октобру или септембру.
S

Sg

pre 14 dana

Predrag Danilović je gospodin za vas 2
S

Sever4ever

pre 14 dana

Zamolio bih sve ove koji ovde pljuju po Čoviću, upravi, igračima..itd u slučaju da Zvezda osvoji Aba ligu da nikad vise ne ostave ni jedan jedini komentar. Ne znam koliko godina imate i od kad navijati za Zvezdu ali očigledno ne odavno, i ne sećate se dvadeset godina pokušaja Gašenja Zvezde i u fudbalu i u košarci od 95 pa do dolaska Čović odnosno Terzića gde smo Evropu mogli samo da sanjamo i da je igramo jednom u deset godina. Vi se ponašate kao da smo mi stalno igrali Evroligu, Ligu Šampiona i Ligu Evrope, doduše jesmo ali tek od dolaska Čović i Terzića i da tako sposobni i pametni ljudi kao što su njih dvojca, koji ne prezaju ni od čega u interesu naseg kluba su jedini uspeli da Zvezdu vrate u sam vrh i donesu nam zetvu titula. Zar ne vidite kakva se medijska hajka vodi protiv naših klubova i kad se pobeđuju i kad se gubi, a ovamo slavi se 11-12 mesto u Evroligi kluba sa najvecim budzetom u Evrooi,takodje kao veliki uspeh slavi se i remi sa Zvezdom 2:2 kao pobeda 'potlačenih' nad sistemom. Ako smenimo Terzu i Covu, doći će neki novi Den Tana,Vesić,Drakulic,Opacic..itd i Evropu ćemo opet gledati samo na Tv-u a vi ćete kukati zato što smo oterali Čović i Terzića, niste vi nikakvi navijači kluba već iskompleksirane i zavidne ličnosti kojima sve i svašta u životu smeta.
L

Lektor na strazi

pre 14 dana

Vi ste ugaseni '11, a zasluzili ste da se ugasite i 2 puta pre toga, o cemu pises ti? Ugledajte se na odbojkase i radite posteno pa ako zasluzite i da osvojite titulu na kraju, OK.
M

Mi

pre 14 dana

Pošteni Terza i Čović. Pa da je normalna država oni bi davno bili u zarvoru.
@

@Lektor na strazi copy -paste

pre 14 dana

Ovaj kom sm sreo 100 puta mesecima unazad, imas li ti zivot covece, mozak svoj nemas, to oprano, al bar zivot imas li :)
L

Lektor na strazi

pre 14 dana

Ne lazi, prvi put sam napisao ovako nesto, a i logicno je jer ste tek prekjuce osvojili titulu u odbojci. SMESAN SI.
P

PzKM

pre 14 dana

Osvrnuo se na jučerašnju konferenciju crno-belih, na kojoj je objavljeno da je Željko Obradović produžio ugovor sa Partizanom. "Zašto juče taj isti Ostoja i Željko, kome sam jako pomogao u karijeri, nisu na konferenciji jasno rekli da osuđuju navijače i traže da odmah prekinu sa uvredljivim skandiranjem. Barem prema prededniku države aleksandru vučiću." Kakva ljudska barustina...
Р

Репрезентативац

pre 14 dana

Највеће ђубре и највећа љига српске кошарке икада. Да не коментаришем политику. Запитајте се зашто нико из света кошарке из периода кад је овај био председник КСС не може да га смисли...
M

Ma da

pre 14 dana

Ali zato u to vreme, naša reprezentacija bila sila. Ne lupaj gluposti. Kaži jedno ime od tih, koji ga ne mogu smisliti.
M

MNM

pre 14 dana

Zapitaj se zašto ga samo grobari ne gotive..jer im mladost otišla:))
D

Doktor za kosarku

pre 14 dana

Nista smesnije i komicnije nema nego kad navijaci kluba koji u poslednjih 15 godina jedva osvojio JEDAN TROFEJ i odigrao samo Jednu EL posteno prosle godine a predprosle im vodja kupio licencu,i oni sad takvi nasli nesto da pricaju o doktoru kosarke Nebojsi koji u zadnjih 12 godina koliko je u Zvezdi osvojio cak 11 ABA titula,odigrao 11 EL,osvojio 10 kupova i 12 KLS titula...ukupno skoro 50 Trofeja za Zvezdu za samo 12 godina u klubu,nema niko takav skor u celoj Evropi,smem da potpisem!
p

prc

pre 14 dana

Zato sto svaki put kad su osvojili trofej igrali protiv FMP-a ili Mege pametnom dosta a cim je Buducnost usla u finale Aba odmah su izgubili.
B

Bojan 76

pre 14 dana

Bolestan covek... Ali ozbiljno bolestan... Ovakva doza mrznje i zla u jednoj osobi nije vidjenja nigde....
M

MNM

pre 14 dana

Ja je ne vidim,vidim samo mržnju i zavist u grobarskim komentarima al to me ne pogadja ni malo:))
n

najverovatnije su tu sledeće godine

pre 14 dana

1: Teodosić, Yago, Topić (?) 2: Nedović, Đurišić, 3: Hanga, Kalinić, Lazić 4: Davidovac, Thompkins (?), Šaranović 5:Bolomboy, Plavšić, Mitrović znači čeka se još 3 igrača, eventualno i više ako odu Topić i Thompkins i Teodosić se penzioniše, dok još treba da se odluči oko 2. godine ugovora Hange i eventualnog ostanka Giedraitisa, s tim da mislim da će se na ustrb njih izgurati Đurišić... Bilo bi sjajno da se pojuri povratak Jovića, Petruševa, Dobrića i Barona/Gudurića, što će biti teška priča. Po meni i dalje slaba ekipa, jer osim Teodosića ako ostane, eventualno je još i Kalinić tu alfa, ostali su igrači zadatka i fali neko ko bi tu preuzimao odgovornost i vukao više u napadu... Pojurio bih ako bi moglo da se plati Howarda ili Loyda za glavnu napadačku opciju, jer bi u potencijalu Topić - Howard - Gudurić - Kalinić - Mitrović mogla da bude baš opasna petorka...
P

Puna Podrska

pre 14 dana

TAKO JE NEBOJSA LEGENDO,PUNA PODRSKA SA SEVERA,AKO SI IM REKAO SVIMA BRAVO👏
J

Joj

pre 14 dana

Šmrc, šmrc, neće te navijači više vređati, srediću ja to. Samo nam treba para za pojačanja, željko je ostao još dve godine, pa je glupo da imamo smešan tim. Obećavam da pravimo nešto ozbiljno u evropi. I ovo oko vređanja, je sređeno već danas. Vaš verni sluga je uvek uz vas.
9

95

pre 14 dana

Kao i uvek korektan i konkretan! Naš najuspešniji sportski radnik!
p

prosto

pre 14 dana

Pa se ti uvlaci Ostoju kao na Kopaniku, eto ti,kada se uvlacis njima dobio si sta si zasluzio ...
S

Saša_PFC

pre 14 dana

Koliko se u C.Zvezdi nelaze znamo svi posle kaznjavanja kluba od strane Eurolige jer su prikazane lazne finansijske knjige.Samo da podsetim javnost...C.Zvezdu su tuzila 6.igraca i 3.trenera zbog izbegavanja placanja ugovorenih klauzula.Naravno klub je sve to prikazao kao regulisane obaveze i kada se pojavila ta tuzba Euroliga je pogledom u ono sto im je C.Zvezda prikazala samo laz.Onda je nqstala kazna sa rokom od mesec dana da se finansije u klubu srede i dq se kazna skine...medjutim klub je i posle mesec dana lazno prikazao finansijsku situaciju kada je nastala kazna od 3.meseca neregistrovanja novih igraca,velika finansijska kazna.Od tog trenutka celu sezonu je u klubu bila finansijska inspekcija i kontrolisala resavanje spora sa igracima i trenerima koji su tuzili klub sve dok nije isplacen i poslednj evro.Samim tim dolazimo do podatka da je klub u sledecoj sezoni imala manji budzet i naravno nije to sve.Jedinstvenim budzetom koji je klub imao finansirana su dva kluba KK C.Zvezda i razvojni tim C.Zvezde KK FMP iz železnika pa je i na taj nacin smanjena finansijska podrska C.Zvezdi.Sve to nebi opet pretpostavljalo veliki problem da drzava Srbija nije isplatila dug stare C.Zvezde koji je iznosio 14.mil.evra i ubacila u novi klub jos 10.mil.evra za formiranje novog tima.Sada procenite sami koliko ima istine u tome sto prica Čović gde je za njega C.Zvezda licni biznis i mogucnost samo da jos vise zaradi za sebe jer njega direktno klub neinteresuje.Kako bi sce to shvatili imamo situaciju gde je Čović halu u kojoj je trenirala C.Zvezda srusila i ekipu izbacila fakticki na ulicu a sve to samo iz licnog interesa.Na mestu gde je nekada bila hala za trening KK C.Zvezda sada se gradi stambeno poslovni objekti gde je jedinu korist imati licno N.Čović.Pitanje je sta bi se desilo sa njim kada bi Srbija ozbiljnije shvatila vapaje prevarenih Srba sa Kosova koji su Čoviću dali 10.mil.evra za izgradnju stanova na Kosovu a do dana danasnjeg jos ni temelji nisu izliveni dok je novac na volseban nacin nestao.Takodje trebalo bi proveriti kako je Čović dosao do fabrike u Železniku gde je on jedini vlasnik u vreme kada svi znamo da se sve sticalo na nelegalan nacin.Mozda bi najvise interesovalo sve navijace C.Zvezde kako je placen dug od 300.hilj.evra za grb kluba koji je bio zalozen u banci i kako se taj isti grb nasao u novom klubu.
T

TD

pre 14 dana

Nije stari dug bio 14 miliona evra vec najmanje 17 miliona - zasto im smanjujes?!
b

budzett

pre 14 dana

zvezdin problem je budzet nista drugo, zato i dolaze obi levi igraci ,Pitam se da li Covic ako ne moze da napravi budzet priblizan onih tamo, sta ce nam kao predsednik?
g

gustav

pre 14 dana

Obra i Ostoja žive ovom čoveku u glavi rent free.
M

MNM

pre 14 dana

Čova u grobarskim glavama godinama,pesmicu mu pevaju stalno al im nešto ne ide kako tvrde u toj pesmi..:))))
U

UPDP

pre 14 dana

1) Imate veci budzet od nas, a ne mnogo manji, 2) Lazete maltene cim zinete, 3) Pola tih trofeja je osvojeno na jedan nesportski nacin, 4) Kako ce sukoro da bude zavrsen taj odnos, sta to treba da znaci? INSISTIRAM NA TOME DA MI OBJAVITE OVO.
D

Decenijasi

pre 14 dana

@UPDP Rece navijac kluba koji nema detinjstvo od kad je dr.Nebojsa u Zvezdi titule i EL videli niste cak 13 punih godina u poslednjoj deceniji!

pancevac992

pre 14 dana

1)imamo manji budzet. 2) kod vas je poznata 1000 puta ponovljena laz postaje istina. 3) sve osvojene zasluzeno i na terenu,neke nam ukradene.
G

GostO

pre 14 dana

Na osnovu Ostojinih izjava i dostupnih visina plata Partizan ima 2-3 puta veci budzet, a sledece sezone ide na jos vecu razliku. Ostalo su ciste tvoje izmisljotine.
N

Neću

pre 14 dana

Da branim Čovića uopšte, voleo bih da dođe neko drugi. Ali ovaj Ostoja, je pokvaren kao šupalj zub. Čim ga malo pogledaš i sasluša, sve ti je jasno. Prava ona stranačka šlihtara.
J

Junker

pre 14 dana

Niko niti moze niti treba da brani Covica, ali nije bas sve kako njihovi navijaci prikazuju. Kao Covic je jedini problem i bez njega bi cvetale ruze. Ostoja je ono najgore u nasem narodu, poltron, snishodljiv, podmukao. On i Covic zaista ne mogu ni o cemu da razgovaraju jer je u startu problem stepen (ne)obrazovanja. Covic je doktor masinstva, medju najobrazovanijim (najskolovanijim) ljudima u srpskom sportu, Ostoja od skole ima letnji raspust. Samo ima jedna razlika, ljudi poput Covica mogu da pregrme i radijaciju, a Ostoji kad se izmakne stolica nestace kao i mnogi skorojevici.
@

@junker

pre 14 dana

E moj druže, neće tskvi nigde nestati, oni samo odelo promene, i teraju po starom. Danas samo kvarni, bezobrazni, šlihtare, itd. prolaze dobro.
N

Ni.1

pre 14 dana

Ne pljuje se voda iz koje se pije a limenkar i limar piju vodu sa istog izvora!
H

Hulio

pre 14 dana

Covke reci za ostojine njive...to je prevara veka ,reci samo cije su da cuje narod ..u stvari cije su bile...
m

mareeezaa

pre 14 dana

Koliko zlo izbija iz ovog čoveka to je neverovatno.
V

Veruj

pre 14 dana

Mi, on je smešan za limara.
S

Sima Arauho

pre 14 dana

Jel ovo u stili šefa mu "necu da budem predsednik" evo majkemi?!
c

ccccccccccc

pre 14 dana

Ovo treba da se batali sa čitanjem. Napravili aferu sa ovim sudijom samo da spinuje po raznim televizijama da sude samo naše sudije, da zatvore ABA ligu jer samo tako mogu da je osvoje. Ponekad ima utisak da ovi ik FK i KK tzv. CZ imaju veću moć i od političara i izvršne vlasti.
G

Gostgost

pre 14 dana

Ko bre napravio aferu? On da nije krao parfeme, ne bi bilo afere. A kad on krade parfeme, jasno je kako i zasto na svakoj utakmici navlaci za Partizan. Kad je njemu do parfema, vi ste ga za 500 evra kupili, a realno, sta je to za vas milionere?
z

zaks

pre 14 dana

Bole porazi, bole.
P

Pazite

pre 14 dana

Ludilo, ne veruju svojim očima i kamerama, i sad hoće da kažu da je Zvezda, izmislila ovu aferu oko parfema. Kakvo je to ludilo, da čoveku muka dođe.
T

Top Gun

pre 14 dana

Vređanje supruge Čovića su prvi počeli navijači kluba u kome se nalazi. Zaboravili smo ko je spevao pesmicu o supruzi? Ko se bunio kada je Veselin Petrović završio u Partizanu? Ko je optuživao Čovića da je blizak Partizanu i da NAMERNO NE ŽELI DA PRODA IGRAČE ZVEZDI?
2

24.232

pre 14 dana

Gde je vest da su deca od 11-12 godina pobedila Pao U13? Jel samo cekate da pisete o porazima, objektivci?! A Barca pobedila u FINALU 110:36, kao najstarija na turniru.
V

Vladimir 1977

pre 14 dana

pa, to je poznata demokratija tzv. institucije i samoproglasene opozicije( a, sve privatne firme koje ih sponzorisu, gle cuda, nastale za vreme AV). Nema sanse da se objavi drugacije misljenje ni na ovom sajtu ni na nova.rs! Ali, lako je upravljati ispraznim mozgovima
U

UPDP

pre 14 dana

Mnogo manji budzet od nas? Ne lazete i nemate razloga da lazete? SVAKI trofej ste osvojili na terenu? Onaj u KG 2013. ste takodje na terenu izborili, je l' tako? Uskoro ce da bude zavrsen i ovaj odnos? Sta bi to trebalo da znaci?
T

Top 12 klub

pre 14 dana

@UPDP Ma samo nek ste vi sa 30 mil budzetom ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto je Cova pistio Efes da pobedi,to je najbitnije i hvala mu do neba na tome!
6

665678

pre 14 dana

neko će u buvaru.