TREĆA SMENA: Hulk ruši Karakas, Olvejz Redi je noćna mora podno Anda, Bogdan na Dončića

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Atletiko Mineiro je pre nekoliko nedelja promenio trenera. Umesto Luiza Felipa Skolarija na kormilu je stigao Argentinac Gabrijel Milito. Iako za vikend crno-bele iz Belo Orizontea čeka revanš finala Mineiro šampionata sa Kruzeirom, Atletiko će igrati sa najjačim timom. U špicu će igrati Hulk i Paulinjo. Nije sa timom otputovalo najveće pojačanje ove godine, Gustavo Skarpa, bivši igrač Palmeirasa koji se nije snašao u Notingem Forestu, pa se posle godinu dana vratio u otadžbinu. Karakas je vicešampion Venecuele. Kvalitet je na strani gostiju.

PALESTINO – BOLIVAR, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Bolivar je kod kuće u La Pazu na nadmorskoj visini od 3.600 metara skoro nepobediv, ali u gostima je druga priča. Čileanski Palestino je favorit na svom terenu. U šampionatu Čilea je bez poraza tri kola. Bolivijski velikan je dobio dva vezana meča u domaćem šampionatu.

OLVEJZ REDI – INDEPENDIJENTE MEDELJIN, 04.00

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Na papiru jači je kolumbijski Independijente Medeljin, ali je Olvejz Redi prava noćna mora za sve goste. Igra u El Altu podno Anda na nadmorskoj visini od 4.000 metara. Bolivijski tim je u poslednjoj rundi plej-ofa za Libertadores eliminisan od Nasionala iako je pobedio urugvajskog velikana sa 1:0 na svom terenu.

DALAS – ATLANTA, 01.30

(Košarka, NBA liga)

Dalas je prekinuo dobru seriju porazom od Golden Stejta, ali je zadržao petu poziciju. Atlanta je pobedom protiv Detroita obezbedila plej-in, pretekla je Čikago na devetoj poziciji. Bogdan Bogdanović udara na raspoloženog Luku Dončića koji je u sjajnoj formi u finišu sezone i mogao bi sa Kajri Irvingom da stigne daleko u borbi za šampionski prsten.

LOS ANĐELES KLIPERS – DENVER, 04.00

(Košarka, NBA liga)

Minesota posustaje u finišu ligaškom delu sezone, dok će Oklahoma i Denver da se bore za prvo mesto na Zapadu. Nagetsi i Tander su izjednačeni sa skorom od 53 trijumfa i 23 poraza. Oba tima su vezali po dva trijumfa. Neće biti lako Nikoli Jokiću i drugovima kojii gostuju Klipersima koji žele da sačuvaju četvrto mesto pred plej-of krajem meseca. Tim iz Los Anđelesa je dobio poslednji duel protiv šampiona krajem prošle godine sa 111:102, a pre toga je ekipa iz Kolorada tri puta u nizu slavila.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara