Komentari na vest

Darko Spalević: Kragujevac ovo zaslužuje, Radnički može do grupne faze

S

Sh

pre 13 dana

Samo da ne izvuku svoju bracu iz Sarajeva, za koga će onda da navijaju
Л

Леки

pre 13 dana

Гледај своја посла / клуб, ко год он био, а сигуран сам да је неки црвено - бели.
:

:) :)

pre 13 dana

Je l konačno dobijena licenca od UEFA ili ništa od Evrope????
R

RKG

pre 13 dana

Da se igra na Cika Daci bilo bi svasta, ovako videcemo. Ali Spalevic, kakav je to bio igrac u Radnickom, osecaj za gol kao Pipo Inzagi.
A

Adrian Mutu

pre 13 dana

Pa malo treba biti realan ako već misliš da radnički može u grupu onda moraju ozbiljna pojačanja radnički je sjajan tim za naše uslove ali prvo koeficijent im neće biti naklonjen i treba proći tri aždaje a da se ne prodje ko tsc ili čukarički prošle godine sa olimpijakosom ili bragom... Radujem se evropi radničkog ali korak po korak ali i pojačanja
D

Deyan X

pre 13 dana

Lepo je Radnicki odigrao 2/3 sezone, i napravio istorijski uspeh. Ali da se ide redom. Korak po korak. Da Radnicki prvo ne obruka sebe i Srpski fudbal u kvalifikacijama, pa onda da pricamo o mozda nekoj pobedi... a grupa ce da saceka neku sledecu sezonu.
L

Lapnac

pre 13 dana

Deyan X Čekao se Radnički da obruka srpski fudbal? Prošle godine Vojvodina,TSC, Čukarički i dva blizanca napraviše fantastičan rezultat u Evropi i sad eto dođe neki Radnički i ide u tu istu Evropu i posle sjajnih predhodnika eto sad da bruka srpski fudbal.Neznam šta će ove fudbalske "gromade " da urade ,verovatno neće da nas brukaju? Samo nemoj da pominjemo ranije godine- svaka čast ,ali nije bilo mutljavina u srpskom fudbalu pa nisu ni bili u Evropskom mulju.
j

jhony

pre 13 dana

ovo je strasno koliko hvalite kragujevac, postace ozbiljna konkurencija sergeju u prajmu za najveci hajp na mozzartu
z

zilijen, drago mi je

pre 13 dana

@jhony Pa ne moraš da čitaš. Ima vesti i o ostalim klubovima, btw...
:

:) :)

pre 13 dana

Pa Mozzart im je sponzor, tako piše na dresovima. Zato verovatno i neće da objave zbog čega nije dobijena licenca za UEFA takmičenja
C

Chiske1

pre 14 dana

Nijedan nas klub preko kvalifikacija ne moze u grupe, to je apsolutno svima jasno, moze jedino nekom ludackom srecom, pa i jaci klubovi tesko prolaze kvalifikacije. crveni blizanac je najblizi da prodje kvalifikacije ali bi i to bilo jako tesko. Ostatak ako se ne pojaca adekvatno i plus ne promeni sistem nema sta da trazi u Evropskim takmicenjima. Nasa liga je polu-amaterska i to je surova realnost. Nama je jedini spas sto vise jakih utakmica u ligi sto znaci skoro pa sigurno skracenje lige i poostrena pravila o terenima, diskvalifikacija ako teren izgleda kao na primer u Surdulici.
n

nick kerr

pre 14 dana

Може група али мора да те поклопи срећа у жребу. У другом колу су носиоци Линфилд, Жалгирис, Астана, Рига, све и свашта. У трећем колу те чека Легија, Омонија,Силкеборг. У четвртом Молде, Рапид, Ђургарден, Лугано као коректне опције да пробаш да добијеш. Али мора баш лепо да ти се поклопи да не извучеш Хофенхајм или Викторију мада су и такви испадали од моћног Цеља.
d

d.g.

pre 14 dana

Tad ste Evropu prodali Jagodini i onda stiže kletva i ispadanje. Pitanje je ko će od ovog sastava ostati u Kragujevcu. Perović je Činedua prodao za siću.
L

Ldk

pre 14 dana

Kostić probija po levoj strani, oštra lopta do Spalevića, Splević iz prve..... 0:1 , Radnički vodi... 👿 RFC1923KGC
G

Grupna faza ??

pre 14 dana

Cega molim te ???
V

Verovatno

pre 14 dana

Nekog četvrtog evropskog takmičenja, ako se otvori u medjuvremenu. Svaka čast za uspeh, ali ako oni uspeju jedno kolo da predju treba da se šutiraju u dupe od sreće. Previše se zanose.
@

@vwrovatno

pre 14 dana

A sta treba da kažu?Nemamo m nikakv šanse, iIdemo sad da sve izgubimo?!?!