TREĆA SMENA: Bolivar je sila u La Pazu, Kruzeiro i Lanus traže prve pobede u Sudamerikani

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Bolivar je iznenadio u prvom kolu pobedom u Čileu protiv Palestina sa 4:0. Miljonarios je na papiru bolji tim, ali Kolumbijci dolaze u La Paz na kultni stadion Ernando Siles na nadmorskoj visini od 3.600 metara. Tim iz Bogote je u prvom meču Libertadoresa igrao na svom terenu nerešeno (1:1) protiv jednog od favorita za trofej, Flamenga.

LANUS – DEPORTIVO GARSILASO, 23.55

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Lanus je počeo takmičenje u Sudamerikani bodom u Kujabi. Argentinska ekipa ne bi trebalo da ima problema protiv peruanskog Deportivo Garsijasa koj je slavio protiv Metropolitanosa sa 3:2 na premijeri najjačeg klupskog takmičenja na Zelejom kontinennt. Domaćin je za vikend poražen od Rasinga u Aveljanedi sa 2:0 u Liga kupu Gaučosa.

PALMEIRAS – LIVERPUL MONTEVIDEO, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Prethodnog vikenda Palmeiras je odbranio titulu u Paulista šampionatu pobedom na svom terenu protiv Santosa u revanšu finala plej-ofa sa 2:0. U prvom kolu prethodnog vikenda, trener Verdaa Abel Fereira je u Buenos Ajresu protiv San Lorenca igrao nerešeno (1:1). Sada se očekuije najjači tim jednog od kandidata za trofej i elitnogm takmičenju Južne Amerike.

KRUZEIRO - ALIJANSA, 02.00

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Posle nekoliko godina tavorenje u drugom rangu brazilskog fudbala, Kruzeiro se vratio u međunarodno takmičenje. Prošle nedelje je debitovao u novom izdanju Kopa Sudamerikane protiv Universidad Katolika bez golova u Ekvadoru. Tim iz Belo Orizontea na svom terenu je favorit protiv peruanskog Alijanse. Protellog vikenda Kruzeiro je poražen od ljutog rivala Atletiko Mineira u revanšu finala lokalnog prvenstva Mineiro.

DETROIT – ČIKAGO, 01.00

(Košarka, NBA liga)

Čikago se u finišu ligaškog dela sezone bori za deveto mesto sa Atlantom na Istoku pred plej-in. Bulsi su poraženi na tri od poslednja četiri meča. Detroit je najgori tim u ligi. Svaka pobeda za nekadašnjeg šampiona NBA lige je uspeh. Tim iz grada Forda je dobio poslednji meč protiv Čikaga sa 105:95.

PORTLAND – GOLDEN STEJT, 04.00

(Košarka, NBA liga)

Voriorsi su imali turbulentnu sezone sa mnogo uspona i padova, ali je nekadašnji šampion u formi u finišu ligaškog dela sezone. Stef Kari i drugovi se sa Lejkersima bore za deveto mesto na Zapadu. Portlandova sezone je bila osuđena na propast prethodnog leta kada je trejdovan najbolji igrač, Demijan Lilard. Golden Stejt je pobedio tri od četiri meča na svom terenu.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara