TRANSFERI - nedelja, 18. avgust

Vreme čitanja: 15min | ned. 18.08.19. | 23:30

Iz minuta u minut pratite dešavanja sa fudbalske pijace...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- ZVANIČNO: Mateo Garsija je Zvezdin! Opširnije OVDE
- Aleksis Sančez dogovorio lične uslove sa Interom. Opširnije OVDE
- Čukarički konačno prodao Ovusua, spakovao se i Miroslav Bogosavac. Opširnije OVDE
- Timo Verner ostaje u Lajpcigu! Opširnije OVDE

- PRIČA: Ko je Mateo Garsija? Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


- To je to za danas, poštovani čitaoci. Ujutru se vraćamo s novim informacijama s letnje pijace. Laku noć žele vam Aleksandar Gligorić Nikola Stojković.

23.29 - Poslednja vest za večeras. Mihael Gregorič želi da ode iz Augzburga, ali neće verovatno u Verder koji ga je prvi tražio, već najverovatnije u Borusiju Menhengladbah. Koltovima je potreban plejmejker posle povreda Štindla i Hofmana i odlaska Kizansa u Bajern, ali problem su novci. Augzburg traži 13.000.000 evra, dok Borusija daje oko 10.000.000.

22.51 - Udineze ne popušta za Rodriga De Pola. Zebre traže čak 40.000.000 evra za svog najboljeg igrača kojeg želi Fiorentina. Viola pokušava da u pregovorima snizi cenu. 

22.40 - Juventusovi emisari su preksinoć gledali meč Liona protiv Anžea. Pretpostavljalo se da im je u fokusu Musa Dembele, ali francuski mediji otkrivaju da Juventus prati i igre dvojice Lionovih vezista. U pitanju su Usem Auar i Lukas Tusar

22.27 - Iskusni napadač i bivši ukrajinski reprezentativac Marko Dević je novi napadač Voždovca. Opširnije OVDE

22.08 - Atalanta je zainteresovana za brazilskog napadača Luana iz Gremija koji je pre nekoliko godina bio tražen i od strane najvećih evropskih klubova poput Liverpula. Međutim, od tada mu je pala forma, a samim tim i cena pa je finansijski pristupačan za klub iz Bergama. 

21.54 - Argentinski napadač Adolfo Gaič iz San Lorenca je priznao da za njega postoji interes Betisa. Inače, otkupna klauzula mu je 15.000.000 evra. 

21.47 - Juventus je spreman da spusti cenu za Danijelea Ruganija sa 30.000.000 na 25.000.000 evra. Roma i Monako su i dalje u igri... 

21.35 - Fenerbahče je otvorio pregovore sa Sasuolom oko dovođenja napadača Kume Babakara. Za njega je zainteresovan i SPAL, a Turci se nadaju pozajmici s pravom otkupa. 

21.22 - Roma hoće Čelsijevog beka Davidea Zapakostu, londonski klub nema ništa protiv, ali pod njegovim uslovima. Traži 25.000.000 evra. Vulici je to previše i nada se pozajmici s pravom otkupa ugovora. 

21.11 - Fiorentinin direktor Danijele Prade je takođe potvrdio da se pregovara sa Interom oko Biragija, ali i da je Violina najveća želja da do kraja prelaznog roka da angažuje Franka Riberija

21.04 - Iskusni vezista Maksim Gonalon ima još dve godine ugovora sa Romom, ali ona ne računa na njega. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Sevilji, ovog leta je hteo da ga pozajmi Bordo, a sada je najbliži selidbi u Ren. 

20.51 - Milanov malerozni desni bek Andrea Konti bi ipak mogao da de u finišu prelaznog roka. Rosoneri su voljni da ga pozajme i da ga potom zamene pozajmicom Orijea iz Totenhema. Parma je navodno najbliža dovođenju Kontija

20.40 - Meksičko krilo Irving Lozano će u utorak doputovati u Rim, obaviti lekarske preglede i staviti paraf na petogodišnji ugovor sa Napolijem. Večeras nije u sastavu PSV Ajndhovena u prvenstvenom meču... 

20.31 - Ako dođe do pomenute trampe Reala i PSŽ-a, francuski klub će deo novca odmah uložiti u kupovinu paula Dibale. Italijanski mediji javljaju da je sastanak Leonarda za Dibalinim agentom zakazan za utorak. PSŽ je sperean da ponudi 70.000.000 evra za Argentinca. Juventus je ranije tražio više, ali će možda pristati i na ovo. 

20.22 - Rastu šanse Real Madrida u trci za Nejmara. Madridski As piše o ponudi od 160.000.000 evra plus Hames Rodrigez za Brazilca. Moguće je da u ponudu bude uključen i Kejlor Navas. To i nije baš ono čemu se PSŽ nadao jer su Francuzi tražili Varana, Benzemu, Iska ili Vaskeza kao igrače uključene u transfer. Ali u startu ne odbijaju ni ovu opciju sa Rodrigezom

20.13 - Ne samo da Mančester Junajted neće praviti probleme Markosu Rohu da napusti klub, već će mu isplatiti i određeni bonus ako pristane na transfer u Fenerbahče. 

20.01 - PROPALO! Bild javlja da je Bajern odustao od dovođenja Marija Mandžukića iz Juventusa. 

19.53 - Markos Roho je za korak bliže prelasku iz Mančester Junajteda u Fenrbahče iako ga traži i Roma. 

19.45 - Prelazni rok u Engleskoj je odvano završen, ali Bristol Siti je na pragu velikog pojačanja. Član Čempionšipa pregovora sa štoperom Ešlijem Vilijamsom o jednogodišnjem ugovoru. Iskusni Velšanin je slobodan igrač posle isteka ugovora sa Evertonom. 

19.37 - Fiorentinin direktor Đankarlo Antonjoni je potvrdio da se vode pregovori o odlasku levog beka Kristijana Biragija u Inter i da Viola trenutno razmatra ponudu Nerazura. 

19.25 - ZVANIČNO: Brešin predsednik Masimo Ćelino je potvrdio transfer Marija Balotelija. Iz sujeverja to nije želeo da uradi juče jer je bio 17. avgust. Tu ludu priču ste mogli da pročitate OVDE

19.17 - Nica punom parom radi na dovođenju pojačanja. Najavljen je transfer Kaspera Dolberga iz Ajaksa, a blizu je i alžirsko krilo Adam Una iz Napolija. 

19.06 - Roma i dalje pokušava da se reši švedskog golmana Robina Olsena. Nakon što mu je propao transfer u Moneplje, Švešanin ima ponude iz Rusije i Portugalije. 

18.58 - Bajern je poslao zvaničnu ponudu Kjevu za talentovanog vezistu Emanuelea Vinjata. Maldi Italijan je odranije na meti Sampdorije i Milana, Kjevo traži 10.000.000 evra. Nije poznato koliko novca su ponudili Bavarci. 

18.45 - CRVENA ZVEZDA: Tražili ste - čitajte! Naš ministar transfera Aleksandar Gligorić je za sve navijače Crvene zvezde spremio detaljnu priču o tome ko je novi kapitalac srpskog šampiona - Mateo Garsija! Sigurni smo da ćete uživati u narednim redovima, jer ima dosta zanimljivih detalja. Opširnije OVDE.

18.29 - Sjajna vest za pristalice Vojvodine: Slobodan Medojević blizu povratka na stadion Karađorđe! Opširnije OVDE.

18.15 - GOTOVO: Ništa od transfera Tima Vernera u Bajern! Nemac će produžiti ugovor s Lajpcigom i tako staviti tačku na sve spekulacije. Bar nakratko. Opširnije OVDE.

18.10 - Nema mira za Paula Dibalu. Samo 24 časa pošto je s ponosom podigao dres Juventusa posle onog spektakularnog gola protiv Triestine, milanska kuća Sport Medijaset tvrdi da je Dibalina svita otputovala u Pariz kako bi se sastala s Leonardom i eventualno dogovorili transfer u PSŽ. Argentinac ovako nešto definitivno nije zaslužio, jer je jasno da on želi da ostane u Juventusu, ali da ga italijanski šampion i njegovi agenti guraju ka transferu!

17.59 - ZVANIČNO: Iznuđeno pojačanje Jang Bojsa, poslednjeg rivala Crvene zvezde na putu do grupne faze Lige šampiona. Stigao je štoper Frederik Sorensen koji se u skorijoj prošlosti nije baš naigrao u nemačkoj Cvajti. Opširnije OVDE.

17.31 - Povodom priča da je Maurisio Sari dao zeleno svetlo da Emre Džan bude prodat i da je Bajern izuzetno zainteresovan za njega oglasio se poznati nemački novinar Kristijan Falk, inače specijalizovan za dešavanja u Minhenu. On kaže da ova priča nije tačna, čime ćemo verovatno staviti tačku na ovu spekulaciju.

17.23 BLIZU! Ljudi, priča se razvija brže nego što je iko mogao da zamisli – Aleksis Sančez stiže u utorak na lekarske preglede! Opširnije OVDE.

17.09 - Posle odlaska Basa Dosta u Ajntraht čelnici Sportinga poželeli da vrate Islama Slimanija, koji nije u planovima Lestera za novu sezonu. Međutim, plata koči ovaj transfer, pošto Alžirac u Lesteru zarađuje blizu 6.000.000 evra, malo više od onoga što je Dost imao u Lisabonu.

16.59 - Vest koja je povezana sa prethodnom. Sada kada je Kutinjo otišao u svlačionici se oslobodila "sedmica", inače broj koji na svom dresu najviše voli Antoan Grizman. Međutim, španski Savez neće dozvoliti Francuzu da preuzme broj od Kutinja, pošto je već odigrao zvaničnu utakmicu kao "sedamnaestica".

16.51 - Društvenim mrežama prostrujala je poruka kompanije Adidas, koja je objavila da će Filipe Kutinjo u Bajernu nositi dres s brojem "10". Nemački gigant nije previše krio karte, na veliko zadovoljstvo navijača Bajerna. 

16.46 - Pisali smo da se Franku Riberiju nigde ne žuri, ali čini se da bi vrlo lako mogao da prihvati otvoreni poziv Fjorentine, uprkos bogatim ponudama moskovskih rivala Spartaka i Dinama, te pojedinih klubova iz Saudijske Arabije. Tako bar tvrdi italijanski Skaj.

16.41 - Espanjol je konačno našao desnog beka. Radi se o Mediju Zefanu, alžirskom internacionalcu koji dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor s Renom.

16.36 - Informacija koju uzimamo s rezervom. Katalonski Mundo Deportivo piše da je PSŽ od Reala tražio da u transfer Nejmara budu uključeni Rafael Varan i Vinisijus, što je Florentino Perez glatko odbio. S druge strane, PSŽ ne želi Gereta Bejla.

16.27 - Italijanski novinar Fabricio Romano, inače blizak saradnik prve violine Skaja Đanluke di Marcija, javlja da je Aleksis Sančez lično tražio od uprave Mančester junajteda i Ole Gunara Solskjera lično da ga puste da pređe u Inter. Deluje da bi ovo moglo vrlo brzo da se završi. 

- To bi bilo sve od Predraga Dučića za ovu smenu, s vama će u naredna dva časa biti Nikola Stojković, a zatim dirigentsku palicu preuzima Aleksandar Gligorić

15.24 - Sa više strana stižu potvrde da su pregovori Intera i Mančester Junajteda oko Aleksisa Sančeza u poodmakloj fazi. O ciframa smo pisali ranije danas (pozajmica do 2020, plus otkup 15.000.000 evra), s tim što je novost da bi Đavoli bili spremni da plate dobar deo Sančezove plate. Ta činjenica bi trebalo da značajno ubrza i olakša pregovore...

15.05 - Engleski veteran Ešli Kol (38) objavio je kraj profesionalne igračke karijere. Verovatno će se baviti trenerskim poslom... 

14.25 - ZVANIČNO: Bivši učenik Realove škole fudbala Hoze Rodrigez potpisao je kao slobodan igrač za Malagu. On je posle epizode u Galatasaraju sreću potražio u nemačkom Majncu, ali se ni tamo nije najbolje snašao. 

14.17 - Bajern je dovođenjem Kutinja i Kjuizansa završio letnji prelazni rok. Nemački mediji upravo javljaju da su propale i poslednje nade Nika Kovača da mu Henes i Rumenige ispune želju i vrate Marija Mandžukića u Minhen. Još se navodi da bi Hrvat bio dostupan za 10.000.000 evra, ali da Bavarci nisu bili konkretni nijednog momenta...

14.11 - Leće očajnički traga za iskusnim napadačem. Nisu nadležni sa stadiona Via del Mare uspeli da dovedu Kumu Babakara, Kostasa Mitroglua i Buraka Jilmaza, pa su sada sve snage upregli da im uspeju pregovori sa Vilfridom Bonijem. Bivši napadač Svonsija, Mančester Sitija, Vitesea i praške Sparte slobodan je igrač...  

14.02 - Na Marakani slavlje zbog potpisa Matea Garsije...

13.29 - Kristijan Eriksen odbio je još jednu ponudu Totenhema za produžetak ugovora. Kako se navodi, Pevci su bili spremni da mu daju 11.000.000 evra po godini, ali Danac je rekao - NE! Pisali smo ranije danas: Real želi Eriksena do kraja prelaznog roka, dok ga Juventus ubeđuje da sačeka još godinu dana, ostane u Londonu, a onda pređe bez obeštećenja idućeg jula. 

13.23 - BOMBA SA MARAKANE! Potpisao Mateo Garsija! Opširnije OVDE.

13.10 - Bas Dost stiže u Frankfurt, tu dileme nema, pitanje je samo koliko će Ajntraht platiti Sportingu za 30-godišnjeg golgetera. Sinoć nismo imali tu informaciju, a Bild danas tvrdi da obeštećenje neće biti veće od 9.000.000 evra. Ugovor do 2023. godine... 

13.05 - Dosadašnji deo prelaznog roka je smanjio jaz koji je postojao između Juventusa, na jednoj strani, i Napolija i Intera na drugoj, ali je istovremeno napavio nepremostivu razdaljinu između pomenuta tri kluba i ostatka karavana. Opširnije OVDE

12.49 - Mnogo je oprečnih informacija u vezi sa Aleksisovim transferom u Inter. Malopre je Korijere delo Sport izašao s informacijom da je Đuzepe Marota odustao od čitavog posla, ali sada Gazeta delo Sport tvrdi da će sve biti završeno u narednih 48 sati. Mančester Junajted će dobiti između 2.000.000 i 3.000.000 evra za pozajmicu uz mogućnost otkupa za 15.000.000. Marota je veoma optimističan da će dogovor biti postignut. Takođe, dolazak Sančeza ne isključuje još jednog napadača. Opcije su Fernando Ljorente koji je slobodan igrač i Arkadijuš Milik koji bi eventualno došao u razmenu sa Maurom Ikardijem plus novac. Blizu su i Arturo Vidal i Kristijano Biragi, piše Gazeta, kojoj, ipak, treba više verovati s obzirom na to da je iz Milana.

12.43 - ZVANIČNO: Nema veze što je nedelja, Nemci su danas baš vredni... Preciznije - Bavarci. Paraf na petogodišnji ugovor sa Bajernom upravo je stavio momak koga smo maločas pominjali - Mikael Kjuizans (20). 

12.37 - Marko Grujić prokomentarisao je dolazak Filipea Kutinja u Nemačku. Opširnije OVDE

12.34 - Još zanimljivost iz Francuske... Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo nedeljama je radio na dovođenju Mikaela Kjuizansa (20), mladog veziste Borusije iz Menhengladbaha. A onda mu je Bajern pokvario planove u jednom danu. Podsetimo, Bavarci su talentovanog vezistu ugovorili pre dva dana za 10.000.000 evra, potpuno neočekivano. 

12.27 - Parizijen javlja da će se nova ponuda Barselone za Nejmara, koja se očekuje tokom naredne nedelje, dogoditi samo pro forme, kako bi bila zadovoljna želja Lionela Mesija. Francuzi pišu da Argentinac danima pritiska upravu da vrati Brazilca, ali realnost je da će to teško ići nakon što je Bajern uzeo Kutinja, predmet interesovanja PSŽ-a, koji je trebalo da bude deo paketa za Nejmara.  

12.20 - PROPALO: Rodrigo ostaje u Valensiji! Bez obzira na veliku želju igrača da pređe ovog leta u Atletiko Madrid, klub sa Mestalje rešio je da pokaže karakter i ispuni želju treneru Marselinu, koji je stavio veto na njegov odlazak. Valensija je pokušavala prethodnih dana da pronađe adekvatnu zamenu za Rodriga, ali kako joj nije ponuđeno ništa bolje od Andrea Silve - što se Marselinu nije dopalo - na Mestalji su rešili da prekinu sve kontakte sa Madriđanima. Marselino je danas javno poručio da Rodrigo sigurno ostaje...  

12.14 - ZVANIČNO: Dok čekamo Filipea Kutinja da podigne dres Bajerna, to je uradio mladi Škot Lijam Morison. Radi se o 16-godišnjem defanzivcu i jednom od najboljih produkata Seltikove akademije.

11.59 - Intreresovanje Juvea za Musu Dembelea nije obična spekulacija. Ekip javlja da je Stara dama imala svoje predstavnike u petak na stadionu Liona, te da su se vrlo zadovoljni vratili u Torino, ponevši utiske o dva gola talentovanog napadača. Naravno, Dembele bi mogao da bude ozbiljna meta tek u slučaju prodaje Iguaina i Mandžukića, odnosno ukoliko ne bude dogovora sa Interom oko Maura Ikardija. U prevodu, sve je i dalje na dugačkom štapu.  

11.53 - Fjorentinina želja je štoper Torina Kevin Bonifaci i to nije tajna. Vinćenco Montela moraće, međutim, u dvomeču Torina i Vulverhemptona da navija za Engleze, ukoliko želi da dobije Bonifacija. Stav Bikova je da ne puštaju mladog defanzivca u slučaju da se domognu grupne faze Lige Evrope...

11.41 - Bajern je u poslu sa Barselonom oko Filipe Kutinja prošao mnogo bolje nešto se juče moglo čuti i pročitati. Dakle, ne radi se o pozajmici vrednoj 20.000.000 evra, tvrdi Bild, već će Barsa za jednogodšnji zajam naplatiti Bavarcima 8.500.000 evra. Otkupna klauzula za naredno leto ostaje kao što je rečeno - 120.000.000, a tačnom se ispostavila i informacija da će nemački šampion preuzeti kompletnu platu Brazilca - 13.000.000 evra. 

11.27 - Napoli se pominje kao ozbiljan takmac Milanu, Realu  i Juventusu u trci za mladog napadača iz ekvadorske Barselone Leonarda Kamapne (19). Za sada niko nije poslao zvaničnu ponudu za ovakog momka za kog se raščulo nedavno na U20 šampionatu Južne Amerike. Procene su da bi mogao da ga odvede onaj što prvi ponudi 5.000.000 evra.  

11.19 - Još jedna informacija vezana za Kutinja. Brazilac će imati čast da u ovoj sezoni nosi Robenovu "desetku"...

11.07 - PREOKRET: Izgleda da pada u vodu sve što je do sada dogovoreno na realaciji Inter - Aleksis Sančez. Tako bar javlja Korijere delo Sport. Bepe Marota iz nepoznatih razloga odlučio je se povuče iz posla?!

11.01 - Filipe Kutinjo stigao je jutros u Minhen, slede lekarski pregledi, pa potpis za Bajern! 

10.53 - Evo i dnevne doze Nejmara... Mundo deportivo na naslovnoj strani donosi priču koji je jedini način da Katalonci dođu do Brazilca. Podvlače da je pozajmica jedino rešenje - jer Barsa nema novac koji traži PSŽ, ili jednostavno ne sme toliko da potroši - a adut će im biti to što neće zahtevati da u ugovoru stoji klauzula o obaveznom otkupu. Ta varijanta mogla bi da odgovora Parižanima, jer bi sklonili Nejmara od besnih navijača na neko vreme, a kada se bura stiša mogao bi da se vrati i nastavi da igra za PSŽ. Zvuči nerealno, ali Mundo tvrdi da je i to opcija...

10.47 - Pisali smo prethodnih dana da postoji mogućnost da Juventus žrtvuje Emrea Džana jer Sami Kedira i Blez Matuidi uporno odbijaju ponude koje im stižu. Danas iz Italije stižu informacije da bi dva kluba rado ušla u pregovore sa Starom damom oko nemačkog reprezentativca. Jedan je minhenski Bajern, a drugi Pari Sen Žermen. Ništa konkretno, za sada im je Džan samo ideja...  

10.34 - Nižu se interesovanja za Milanovog Urugvajca Dijega Laksalta. Rosoneri ne računaju na njega, ali zato ga kao dobro rešenje za svoju defanzivu pored SPAL-a, Parme i Fjorentine, o čemu smo pisali, vide i ljudi iz Fenerbahčea. Izvesno je da Milanezi neće uspeti da izvuku svih 14.000.000 evra, koliko su u Laksalta uložili kada su ga kupovali iz Đenove pre godinu dana. 

10.30 - A evo i Dibalinog odgovora na Juveove napored da ga po svaku cenu proda ovog leta ili uključi u neku trampu... Opširnije OVDE

10.23 - ZVANIČNO: Manje poznati i mlađi golman Vladimir Stojković prešao je iz Sportinga u Estoril. Podsetimo, u pitanju je bratanac čuvara mreže Partizana i bivšeg reprezentativca Srbije...

10.18 - GOTOVO: Evo i jedne informacije vezana za domaću pijacu: Čukarički konačno prodao Ovusua, spakaovao se i Miroslav Bogosavac. Opširnije OVDE

10.11 - Dva engleska tabloida, dve vestice vezane za Kristijana Eriksena... Danac bi mogao da bude jedna od zvezda u finišu prelaznog roka. San u nedeljnom izdanju najavljuje da će Real sasvim sigurno poslati još jednu ponudu za kreativnog vezistu i da će ona iznositi 60.000.000 funti. Miror s druge strane navodi kako Pevci zapravo nisu imali nijednu ozbiljnu ponudu za Eriksena i da je priželjkuju, jer Dancu ističe ugovor, a Juve je već krenuo u svoju prepoznatljivu akciju - dogovori se unapred, dogodine uzimaj za dž. Isti izvor podseća da pregovora oko nastavka saradnje sa Totenhemom nema i da je to velika šansa za zainteresovane (Real Madrid) da u narednim danima završe posao.  

10.08 - BOMBA! Aleksis Sančez dogovorio lične uslove sa Interom. Opširnije OVDE.  

10.04 - Frank Riberi nigde ne žuri s odlukom gde će nastaviti karijeru, a s obzirom na njegovu rešenost da ode na Bliski istok pre oko dve nedelje, kada je čak putovao na pregovore, očito je da će ključnu ulogu u njegovoj odluci doneti igrati - novac. Ta činjenica značajno umanjuje šanse Fjorentine da dođe do krilnog igrača na kog svakodnevno "vrši presing". Podsetimo, u igri je nekoliko nemačkih klubova, te Lokomotiva iz Moskve...

09:59 - Zanimljivu vest jutros plasira Kiker: Bundesligaš Augzburg blizu je angažovanja švajcarskog veterana Štefana Lihtštajnera (35). Bavarci imaju problem na desnom boku i traže pravo rešenje otkako je Džonatan Šmid otišao u Frajburg. Bivši igrač Arsenala i Juventusa čini im se kao pravi izbor. Lihtštajner je proteklu sezonu proveo na Emiratima, ali Tobdžije nisu želele da produže ugovor sa njim, pa je sada slobodan agent.   

09:53 - Ostaćemo u Španiji. Dijego Simeone, trener Atletiko Madrida, pokrenuo je javnu raspravu oko toga kada treba da se završi prelazni rok u Primeri. On je naveo da bi bilo mnogo bolje da Španci pijacu zatvore kada i Englezi, odnosno pre starta prvenstva.

09.41 - Krenućemo iz Španije... Dan uoči utakmice sa Seltom Zinedin Zidan je rekao da će koristiti Gereta Bejla kao i svakog drugog igrača u klubu, nagovestivši tako ostanak Velšanina u Madridu. Ako je neke dileme posle toga i bilo, od sinoć je više nema, jer je francuski stručnjak jasno odgovorio na pitanje o sudbini jednog od najboljih fudbalera sveta: OSTAJE! Nema sumnje da je na Zizua uticala i odlična partija, odnosno veliko zalaganje Bejla, koji je čak asistirao kod prvog pogotka Karima Benzeme. Sa Bejlom i Hamesom ovaj Real izgledaće mnogo bolje...  

Poštovani čitaoci MOZZART Sporta, dobro jutro i dobro došli na još jedno druženje posvećeno dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Polako već možemo da počnemo da odbrojavamo. U zavisnosti od zemlje do zemlje prelazni rok završava se za nekih petnaestak dana, ili manje. Sa vama je danas u prvoj smeni Predrag Dučić. Pre nego krenemo, OVDE se podsetite šta su to klubovi juče radili. I ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara