Komentari na vest

Nema superligaškog fudbala za Uskrs, ni kasnog roštilja za navijače Radničkog, Spartaka, Pazara...

S

Stankovic

pre 9 dana

Nekada je bio pravi praznik fudbala na Vaskrs i na veliku subotu kako nizerazrednog ,pre podne, a posle rucka i prvoligaskog za ljude dalje od Beograda uz Vreme sporta i razonode. A onda su veliki navijacki bosovi sa Severa proklamovali da nece da dolaze na stadion u veliku subotu / kamo srece/

Ivica Gasic

pre 10 dana

Vaskrs je najveći naš hrišćanski praznik, a Božić je najradosniji! Ajte novinari malo se informišite pre upotrebe ovih poštapalica da ih barem ispravno koristite. Sportski pozdrav svima!
I

Iron

pre 10 dana

Kakvo rostiljanje..u stradalnoj nedelji...ako si Srbin - pravoslavac postis i dočekujes Vaskrs..
C

Cepanja

pre 10 dana

I ljubiš crvenu petokraku rišćansku.

Goran Zivkovic

pre 10 dana

Ми смо ПРАВОСЛАВЦИ И СЛАВИМО ВАСКРС!!! Шта је ово што потписник овог текста слави?! Да ли постоји неки основни услов да би постао новинар или то може данас свако.

Bojank91

pre 10 dana

Volim kad ljudi koji pišu Srbski, neznam, nemogu,samnom, za ništa, zbog ničeg i td, pišu o pravopisu. Najsmešnije je to što su oba oblika potpuno ispravna kao da su te dve reči jedini sinonimi u srpskom jeziku pa mora ili jedno ili drugo.
B

B200

pre 10 dana

VASKRS, naučite se više..
N

Na Uskrs sam se rodila

pre 10 dana

Uskrs se kaže, još u kraljevini se tako govorilo daleko pre vas novopravoslavaca što se molite crvenoj petokraci.
S

SamoRealno999

pre 10 dana

Od kad to komunjare slave Uskrs?
G

Gost123123

pre 10 dana

Vaskrs, a ne uskrs!
O

Ojo

pre 10 dana

Zna li neko gdje je Kalulu?
L

Los pezos

pre 10 dana

Glume velike vernike a Velika Subota čak nije ni crveno slovo u kalendaru, cela Evropa igra za svoj Uskrs samo zvezdina premijer liga ne, odvratno....
P

PRAZNIK KOJI SE ČEKA

pre 10 dana

Samo da nije neka zamka u pitanju, da se fudbalska elita od krkanluka i pijanluka ne napoji i ukrmi da se slabije kreće, opusti i onda izvrši masovno hapšenje koje niko ne želi da se ikada desi.
@

@praznik

pre 10 dana

Čuj masovno hapšenje.Vidi brale jeste naprave neko sra.. ali budi realan u mnogim eu državama pa i na utakmicama lš i le gde jurišaju na tribine s porodicama , uleću na teren i jure igrače, dobiju kazne od par hiljada i jedva neku zabranu vođenja na sledeće gostovanje.Što je apsurd, mora se priznati, i uvek se zaboravi brzo, a ovde se samo čeka neko sra.. da glumimo veće evropljane od njih samih.Kad pohapse ove naše tajkune i biznismene koji finansiraju sve političke elite u ovoj zemlji, onda nek na red dođu i huligani.Do tada sportski pozdrav.
P

PRAZNIK KOJI SE ČEKA

pre 10 dana

Huligani? Huligani su ovde u foteljama, i fudbalskim i nefudbalskim, o čemu ti brale sanjaš kad nas porediš sa Evropom????
B

Bratić

pre 10 dana

Nije najradosniji nego najveći praznik.
Г

Геџа - Србијанац

pre 10 dana

И није Ускрс, него Васкрс!
r

realni batica

pre 10 dana

Uskrs je srpska rec, Vaskrs rusizam. Kad se vi nacionalisti toliko busate u prsa, budite barem dosledni...
@

@realnilingvista

pre 10 dana

uskrs nike srpska reč, odakle ti to, ne ispadaj glup bzv.
r

realni batica

pre 10 dana

@realni "lingvista" Pogledaj Vukov Rjecnik iz 1818, Uskrs je srpska narodna rec, Vaskrs je nastalo pod uticajem ruskoslovenskog jezika koji se tada koristio za bogosluzenje. Ali to i ne ocekujem da znas, delujes kao osoba koja nista i ne cita sem sportskih portala...
@

@realni

pre 10 dana

Kaže se crkvenoslovenski a ne ruskocrkveni prvo, drugo mislio si na slavenoserbski a tu tek vidi šta piše.Treće imam dosta crkvenih lica u porodici pa i crkvenih knjiga a nisam lažni patriJota da bi se tako samnom raspravljao i pusti me vukovog učenja koji nam je unakazio pismo.U crkvu idem a tamo sam učen da se kaže Vaskrs.
S

Sladjanu...

pre 10 dana

...sa izblajhanom kosom i vestacima zubima niko nece hteti da plati vise od 3-4 mil jer su pogubili sve sto se moglo pogubiti ove sezone!
s

serif nedaje

pre 10 dana

je l igra 5ti na tabeli Evropu?
s

serif jsdu daje

pre 10 dana

Zvezda prva,Tsc drugi,Vosa treca,Cuka cetvrta...ostali nek se poredjaju kako hoce!
D

Dex911

pre 10 dana

Ako Vojvodina osvoji kup onda ne,ako Zvezda osvoji onda peti ide u Evropu
@

@Dex

pre 10 dana

Sta pricas ti bre decko? ne siri dezinformacije kad se ne razumes, 5 timova svakako idu samo je razlika ako vojvodina osvoji kup onda TSC ne ide u plej of lige Evrope nego Vojvodina dakle zamenice mesta, sto volim vas sto pojma nemate a pricate i zbunjujete javnost
B

Batistuta1

pre 10 dana

Imt,sta ti rade u prvoj ligi...Izbacuj to