Pojačanje na Karađorđu: Medojević se vraća u Vojvodinu

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.08.19. | 18:25

Iskusni vezista pregovara sa Lalama kao slobodan igrač

Odličan start sezone, sve četiri pobede i prvo mesto na tabeli Superlige uticali su na porast ambicija na Karađorđu.

Agilno rukovodstvo Vojvodine koje je od leta stiglo na čelo kluba nastavlja da čini sve kako bi Nenad Lalatović imao što snažniji tim na raspolaganju, a novi potez u tom smeru biće i povratak nekadašnjeg ljubimca publike Slobodana Medojevića.

Izabrane vesti

Iako se mnogima čini kao da se radi o veteranu, nekadašnji vezista Lala je tek napunio 28 godina i slobodan je agent nakon rastanka sa nemačkim Darmaštatom. Medojević, koji je napustio Vojvodinu pre ravno sedam i po godina i otišao u Volfzburg za 2.000.000 evra, promenio je nekoliko klubova u Nemačkoj, a pored Vukova nastupao je i za Ajntraht i Darmštad.

Čitav drugi deo prošle sezone propustio je zbog povreda najpre lista, potom i kolena, pa je na 18 nastupa zabeležio samo dve asistencije. Medojeviću je ovog leta istekao ugovor sa popularnim Ljiljanima, a kako za sada nema atraktivnih ponuda iz inostranstva, povratak kući je vrlo izvestan, saznaje MOZZART Sport.

Pregovori dve strane su u odmakloj fazi, a Slobodan Medojević je svojevremeno u dresu Vojvodine odigrao 70 utakmica i postigao pet golova.  

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara