Tibo Kurtoa (@Reuters)
Tibo Kurtoa (@Reuters)

Šok u Madridu: Umesto povratka u tim, Kurtoa mora ponovo na operaciju

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.03.24. | 18:07

Za belgijskog golmana sezona je definitivno završena

Najavljivali su iz Madrida dva velika pojačanja nakon reprezentativne pauze, odnosno povratke u tim Tiboa Kurtoe i Edera Militaa, ali tek što je pauza počela zadesila ih je neprijatnost. Poprilična, jer je ponovo reč o teškoj povredi belgijskog golmana koji taman što se oporavio od operacije prednjih ukrštenih ligamenata levog kolena.

Po pisanju Marke, Kurtoa je današnji trening Real Madrida napustio u suzama, ovaj put zbog bolova u desnom kolenu, što je u međuvremenu potvrdio i klub. Nakon lekarskih pregleda utvrđeno je da je pokidao meniskus i da će ponovo morati "pod nož".

Izabrane vesti

Jasno je da je sezona za Belgijanca završena, ostaće bez i jednog jedinog nastupa, ali i bez učešća na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Ovo potonje i moglo je da se nasluti pošto je Marka već pisala da je Kurtoa obavestio ljude iz Real Madrida da će tokom leta ostati u klubu kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu.

Umesto Kurtoe Real je letos iz Čelsija doveo na pozajmicu Kepu Arizabalagu, ali se tokom sezone za mesto startera nametnuo Ukrajinac Andrij Lunin, koji trenutno uživa veće poverenje Karla Ančelotija i njegovog stručnog štaba, te se zbog novonastale situacije očekuje da on čuva gol u dvomeču četvrtfinala Lige šampiona sa Mančester Sitijem.


tagovi

Tibo KurtoaReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara