Komentari na vest

Sjajne vesti za Real: Militao i Kurtoa će biti spremni za Mančester Siti

p

pooo

pre oko 1 mesec

DZABA. PROTIV SITIJA NECE DA IM POMOGNU NI KOZNE GACE
S

Suludi Milojko

pre oko 1 mesec

Posle skoro godinu dana spremni??? Ajde ne lupetajte aman. I da budu spremi njima treba najmanje ciklus od 10 utakmica i to dobrih utakmica. No i sa njima M.C. će isprašiti Real VARdrid kao i prošli put. Nije tu Tebas ni buljuk sudija da pomognu. I neka će vala.
@

@milojko

pre oko 1 mesec

ako si citao to je izjavio anceloti

JudeBellingham

pre oko 1 mesec

Dajte Siti da se igramooo. Navijači Farse se plaše da će Real pobediti Siti jer to znači da 99% osvajaju LŠ.
b

bolje

pre oko 1 mesec

protiv sitija da odmore tim za ligu posto ce im barse uskoro biti na 1,2 boda od njih hahaha protiv sitija svakako nemaju sanse sem ako ne upale onaj njihov turbo mod 13 na 11, da regrutuju dvojicu sudija u real ko protiv nemaca
h

hahaeaehaehae

pre oko 1 mesec

ta barsa ce biti na -10 od reala uskoro da znas.
7

777

pre oko 1 mesec

Kojom si to matematikom dosao do rezultata? Sa 8 bodova zaostatka na 1 ili 2.Pa ta barsa ima tezi raspored od Reala do kraja lige.Igraju sa atletikom vec u ovom kolu (29 kolo), u 32 kolu gostuju Realu,u 33 igraju sa valencijom,a u 34 kolu ih ceka djirona.tu su jos sevilja,sosijedad.A pokazali su znacajne slabosti u odbrani.Njima bukvalno svako moze gol da da,i ne samo jedan...Nece ni Real biti perfektan do kraja,i uzeti bodove na svakom meču,ali ova zaliha deluje sasvim pristojno,jer ni prvi a ni drugi pratilac na tabeli ne odaju utisak ekipe koja ima konstantnost i kvalitet da preokrene stvari.Real ovo rutinski privodi kraju i smešta novi trofej u vec prepune vitrine.