Sejduba Suma već otišao u Sloveniju

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.06.19. | 22:00

Kao prethodnica ekipi...

Velika očekivanja imaju navijači Partizana od Sejdube Sume, nadaju se da bi Savo Milošević mogao da mu „nađe žicu“, očekuju da omaleni vezista iz Gvineje, po povratku sa pozajmice iz Makabija iz Haife, konačno pokaže šta zna. Čak je i šef struke najavio da ima specijalan plan za bivšeg fudbalera Slovana, odmah mu je ukazao poverenje u prvoj kontorlnoj utakmici protiv podgoričke Budućnosti, međutim, danas ga nije bilo u konkurenciji za tim koji je u Ugljeviku savladao Zvijezdu 09 iz Etno sela Stanišić (2:0).

Razlog je taj što se Suma već nalazi u Sloveniji. Put nekadašnje republike SFRJ zaputio se dva dana pre ekipe, iz administrativnih razloga, pa je zapravo neka vrsta prethodnice i na licu mesta, na Pohorju iznad Maribora, sačekaće crno-bele. Podsetimo, ekspedicija srpskog osvajača kupa u utorak tokom dana trebalo bi da doputuje u staru bazu, gde će odigrati i četiri kontorlne utakmice.

Izabrane vesti

Za sutra, u prepodnevnim satima, zakazan je trening u Sportskom centru „Zemunelo“, posle njega i ručak, a zatim bi trebalo da bude poznat i konačan spisak putnika na koje stručni štab, predvođen Savom Miloševićem, računa za drugi deo pripremnog perioda.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara