Komentari na vest

Santrač odgovara nezadovoljnim klubovima: Radim pošteno, mogu i na poligraf

g

gost 024

pre 2 meseca

I dok je sudio niko ga nije voleo
G

Glorija

pre 2 meseca

Santrac, ti ne sudis utakmice da bi direktno uticao na rezultat ali odredjujes sudije za meceve koji trebaju tebi nekim klubovima / zvezdani i dr / da bi na taj nacin pomogao njima a ove sprecio da se domognu Evropskog fudbala. U tome je stos covece… Da je pravde ti bi pod hitno trebao da ides sa tog mesta i svi koji su oko tebe..ali mislim da ceti sve to biti kratkog daha.. Volim PARTIZAN, N PAZAR, RADNIK I DR SAMO TEBI U INAD…!!!!!!!!!!!!!!
P

Postenje za 0

pre 2 meseca

Zasto je utakmica Radnicki Nis Zeleznicar koja ze nije odigrala imala takav pad kvote na Zeleznicar kada je odredjen za sudiju Momcilo Markovic? Tvoja marioneta koji ispunjava tvoje zahteve da tvoj klub ne ispadne iz lige. Ljigavi sudija od zadatka.
m

metalika moj dobar

pre 2 meseca

pogledaj Radnicki Nis- Zvezda kup ..pogledaj zalaganje igraca Radnickog i greske kod golova . Dalji komenar je suvisan a oni kaznjavaju Indjiju, Surdulici, Radnicki NB
P

Poštenje srpskog fudbala

pre 2 meseca

Ima baš tu neku poštenu facu, vidi se odmah da je čovek nevino optužen.
2

2342342

pre 2 meseca

Zeleznicar do pre 10 godina igrao u beton ligi sa klubovima iz okoline mog sela,pa odjednom pojavom duha koji lebdi vaskrsao i krenuo nagore.SVi do jednog iz Panceva ili okoline znaju da je to projekat i vlasnistvo sekte.
O

Oh yeah

pre 2 meseca

Nije bitan poligraf već ko sastavlja pitanja, a naročito ko tumači te rezultate. Siguran sam 1.000% da bi s lakoćom prošao taj poligraf.
E

Ene da vidis

pre 2 meseca

U Novom Pazaru greske sudije :sviran nepostojeci prekrsaj(slobodan udarac za 1-0) i nepostojeci penal(za 2-0).nije uticao na rezultat? Nije bitan Novi Pazar ili bilo koji drugi tim,Ali ovo je evidentno da sudije imaju veliki pritisak od Crvene Zvezde i Partizana i da su samo oni Bitni,tj da ne pogrese na stetu vecitih a ovi drugi su nebitni.zato predlazem smanjenje lige na 2 tima i nek bude derbi svake nedelje .
t

to je to

pre 2 meseca

taman tako brate to bi bilo najbolje resenje
A

A jeeesteee

pre 2 meseca

Maris li maris li sto zivis kvaris mi
N

Navijac kluba iz svog grada

pre 2 meseca

Kada se Zvezda zalila, odmah je smenjen Filipovic, a kada se zale manji klubovi, onda ide postupak protiv njih. A ovo da nisu uticale na rezultat je najveca ove godine!
?

??

pre 2 meseca

Jedno je sigurno, uvek ce se neko zaliti
s

soichiro

pre 2 meseca

zasto treneri ne mogu da iniciraju var sobu ako su nezadovoljni odlukom sudije....nek bude cetri puta u utakmici....a u var sobi nek sede internacionalane sudije i var soba moze biti u pazovi sa pet sudija....jesfitnije to nago placati milion budala koje neznaju...dakle odluku sudije kontrolise var po zahtevu trenera.....ne gleda utakmicu vec samo po zahtevu prekontrolise odluku...da vidim da li ce za nekog da sviraju 4 penala koja nisu bila i 4 ofsajda koji nisu bili a postignut je gol ili bila 100 odsto sansa....i sudijama bi olaksali posao.
?

??

pre 2 meseca

To sam i ja pomislio jos kad je var uveden. Bolje bi bilo da treneri na inicijativu igraca ili kad oni misle imaju nekoliko puta da traze var i to je to. Ovako var nije doneo mnogo fudbalu, pricam globalno ne samo kod nas. Nekad se gleda, nekad ne i pored vara utakmica se zavrsi da neki tim bude ostecen
.

.....

pre 2 meseca

Strane sudije u VAR sobi su garancija regularnosti i ne mogu da budu kupljene od nekog kluba?
c

cobu

pre 2 meseca

taman kao sto ima u ostalim sportovima
P

Postenpoligrafkaoliga

pre 2 meseca

@Svi se uhvatili poligrafa, kao da i to ne moze da se namesti... Ranije je bila ona "kad oce nesto da se zataska formira se komisija'. Sad je tu poligraf. Proso je poligraf i to je dokaz. A sad ko cita poligraf i tumaci ga je izgleda nebitno.
К

Карирани сако

pre 2 meseca

мало сам баждарио тај полиграф.....
D

DJ KG

pre 2 meseca

Posten ko francuska sobarica, daj ostavku i ne blamiraj se.
r

rajaram

pre 2 meseca

dosta je vise ovakvih povika, kazniti sudiju ako pogrijesi posebno ako utice na rez, zvezda ih slomla lakse nego ikad, Kanga drzo meč..dva gola, lagano i trener onakvu izjavu..drugo ekipe koje rade i stvaraju tsc cuka, evo i radnički kg sada, nemaju kad da se zale..
Č

Čičak traka

pre 2 meseca

Jeste, a faul za prvi gol i penal za drugi nepostojeći. Treći više nije ni bitan. Ono je sramota, onaj penal je bio čist faul u napadu, s leđa uleće glavom međ noge odbrambenom igraču bez ikakve šanse da stigne do lopte! Bruka, a tu bi mogla da se uputi i žalba jer je VAR oficijalni FIFA proizvod, tu svako mešetarenje vuče i krivičnu odgovornost jer mora biti pod zaštitom FIFE. Ali ko sme da se žali kad su to sve neke burazersko- kumovsko-menadžersko-partijske kombinacije...
c

cobu

pre 2 meseca

pa sudija je pogresio kod 2 gola , sta ces vise

Kalčopolista®

pre 2 meseca

Srdjan Jovanovic je dobar da sudi osminu finala lige sampiona a nije dobar santracu da sudi derbi!!! Ko nas ceka na sledecem derbiju? Laki Lu, Piper, Segrt i slicni?
S

Smouth

pre 2 meseca

Svi se uhvatili poligrafa, kao da i to ne moze da se namesti...inace nije demantovao ono za sta ga optuzuju. Slagao da greske nisu uticale direktno na rezultat jer imamo oci i vidimo sta se desava. Novi Pazar je protiv Zeleznicara izmasakriran. Nije im dosudjen jos jedan cist penal cime je direktno uticano na rezultat. Druga stvar, kako je Zeleznicar dok je bio Filipovic na celu sudijske organizacije bio ubedljivo najgora ekipa, a onda dolaskom Santraca vaskrsli i poceli sakupljati bodove da bi nakon svakog njihovog meca protivnici imali zamerke. Uz sve to ekipe se zale na sudjenje mec pre Zelesnicara jer ih sudije oderu sa kartonima... Jasno je svima u kom smetu ide prvenstvo, sada ce da krene borba protiv ekipa koje su digle glas. Pazar moze da sanja evropu, a Radniku srecko u nizem rangu...za Nis je znak pitanja

gemathegreat

pre 2 meseca

Pazaru treba striktno po slovu pravila sve suditi, grub start žuti, drugi start crveni, priča sa sudijom direktan crveni da se ljudi ne žale kako ih za divljačku igru i krljanje niko ne kažnjava.
f

fdgnnn

pre 2 meseca

svaka ti je na mestu brate
S

Sta reci

pre 2 meseca

Da garantuje zivotom pa da mu poverujemo.To idem na poligraf je bilo aktuelno pre 5-6 godina
m

mile b

pre 2 meseca

Nije imao veze dok je bio sudija.Gledam sinoć na Areni Zdravka Jokića bivšeg sudijskog maga.Komentariše suđenje u LŠ.Zdravko je prošle godine izjavio da je VAR ispoštovao sudiju na utakmici Radnički Niš Partizan 3 3.Sviran je nepostojeći penal u 95 minutuza Partizan.E to je stručnjak.
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Prvo pitanje za poligraf. Koliko funkcija imate, gde i koliko plata sa bonusima primate?
Р

Рајкавик

pre 2 meseca

А што? Да је рекао нећу да идем на полиграф, људи би рекли еее знаш шта,крив је.
H

Hermano7

pre 2 meseca

Samo “I” je tacno u ono sto je napisao.
m

meraklija02

pre 2 meseca

Mozes da ides gde hoces ,tebe je Terza namenski doveo,zato je i pisao saopstenja protiv Filipovica jer mu nije odovaralo sudjenje,a sada mu odgovara,
e

exe

pre 2 meseca

"meraklija" ustvari grobar...
4

474747

pre 2 meseca

@exe a sta kod meraklije nije tacno.cela istina
Č

Čičak traka

pre 2 meseca

Kralj prokomentarisao suđenje i popio 6 meseci suspenziju. Terza digo dževu oko suđenja i smenio predsednika komisije. Zato ne gurajte zvezdu i partizan u isti koš a sve ostale u drugi, u prvom košu je oduvek bio samo jedan klub, a to je državna miljenica.
v

v1ad

pre 2 meseca

Cim neko izadje sa pricom "hocu na poligraf" znas da je lazov i lopuza. Dakle, poligraf nije nikakvo merilo istine i nije priznat kao sredstvo na sudu.
k

kikoman

pre 2 meseca

ista misao mi je bila u glavi i otvaram vest, vec neko iskomentarisao